vasman15 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ειχα ενα παλιο συστημα και σημερα το εγκατεστησα σε καινουργιο κουτι ,ομως ενω το τροφοδοτικο δουλευει ,το λαμπακι της μητρικης ειναι αναμενο,μολις συνδεω την καρτα γραφικων με την οθονη δεν υπαρχει σημα αφου κλεινει το λαμπακι της οθονης και δεν ακουγεται το μπιπ ,ενω φαιναται οτι τα υποσυστηματα δουλευουν .τι μπορει να φταιει? modo asus p4p800x .pentium 4 3,2 vga ati radeon agp 512
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 να κάνω την κλασική ερώτηση. έβαλες τις βάσεις προτού εγκαταστήσεις την μητρική ;
eSATA Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναβαλεις τις ραμ και κανε και ενα cmos:-)
vasman15 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ναι ,παρατηρησα οτι ο επεξεργαστης ζηματαει ,ενω εβαλα παστα κανονικα,εχω μια υπονοια οτι φταιει το τροφοδοτικο? τι αλλο μπορει να ειναι?
darksoho33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 κανε τα παραπανω που σου ειπαν τα παιδια και τσεκαρε οτι εχει κουμπωσει και καλα η ψυχτρα πανω στον επεξεργαστη
vasman15 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 τα τσεκαρα ολα ,δεν γινεται τιποτα .υπαρχει πιθανοτητα να καηκε η μητρικη ενω παιρνει ρευμα κανονικα?δηλ αν καιγοταν δεν θαναβε το λαμπακι? ρε μπας να παω να αγορασω μια μπαταρια?
liopyr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 τα τσεκαρα ολα ,δεν γινεται τιποτα .υπαρχει πιθανοτητα να καηκε η μητρικη ενω παιρνει ρευμα κανονικα?δηλ αν καιγοταν δεν θαναβε το λαμπακι?ρε μπας να παω να αγορασω μια μπαταρια? Δεν έχει να κάνει, το Pc boot-άρει και χωρίς μπαταρία. Το μυαλό μου (δεύτερη φορά που το αναφέρω σήμερα, την τιμητική του έχει) πήγε στην κάρτα γραφικών επειδή οι agp συνήθως δεν είχαν καλά "κουμπώματα" και είναι συνήθισμένα τέτοια προβλήματα.
vasman15 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 δεν εχω και αλλη καρτα να δοκιμασω,αρα τι κανουμε ,το πεταμε απτο παραθυρο?ή το παμε για επισκευη αν και δεν αξιζει και πολλα τωρα βεβαια στα νειατα του πετουσε.
drk2276 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 κάνε ότι σου είπανε τα παιδιά παραπάνω . 1)βγάλε τη μητρική 2)δες ότι οι βάσεις κάτω από αυτή είναι στη σωστή θέση και δεν προκαλούν βραχυκύκλωμα 3)ξαναβάλε την ψύκτρα πάνω στη cpu 4)ξανακούμπωσε τις μνήμες 5)ξαναβάλε την κάρτα γραφικών 6)τσέκαρε ότι είναι σωστά τα master και slave στα drives σου 7)κοίτα όλα τα καλώδια μήπως έχεις κουμπώσει κάποιο σε λάθος υποδοχή 8)τσέκαρε αν τα καλώδια που συνδέουν τα κουμπιά του κουτιού με τη μητρική είναι στη σωστή θέση έχω ταλαιπωρηθεί αρκετές φορές με τέτοιες μετακινήσεις hardware και πάντα μετά από πολύωρο ψάξιμο έβρισκα κάποια πατάτα που είχα κάνει!
ser_x Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Καλά τον 3.2 αυτός είναι για να φτιάχνεις καφέ δεν πέφτει η θερμοκρασία του με τίποτα έχω τον ίδιο γι αυτό Θα σου πρότεινα πρώτα να βγάλεις την μητρική από το κουτί και να παρατήρησης μήπως και κάποια βάση δεν είναι σωστά τοποθετημένη με αποτέλεσμα να έχει βραχυκύκλωμα μπας περιπτώσει άρχισε απλά αφαίρεσε τα περιφερικά dvd-floppy –hd για αρχή άσε 1 μνήμη και εάν έχεις άλλη κάρτα γραφικών και παίξε δηλ εάν είσαι τυχερός και δουλεύει τοποθετείς ένα ένα τα υπόλοιπα
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ...πάνω-κάτω ό,τι ειπώθηκε, με έμφαση στην κάρτα γραφικών. Δοκίμασε την μητρική εκτός κουτιού, ξαπλωτή, με τα ελάχιστα χρειαζούμενα πάνω : cpu, μνήμΗ, και την γραφοκάρτα........κι αν η κυρία φοράει ψύκτρα...δοκίμασε να την βγάλεις (!) - ή έστω να βγάλεις το ανεμιστηράκι. Σε παμπάλαια μητρική που έτυχε ν' αρχίσει να χαλαρώνει ένα έλασμα στο εσωτερικό της AGP, συγκεκριμένη "βαριά" κάρτα γραφικών έφταιγε που δεν άνοιγε το pc -ενώ με άλλη, παλιότερη και ελαφρύτερη κάρτα, όλα οκ- μέχρι να της αφαιρέσω την ψύκτρα (απλά για να διαπιστώσω που ήταν το πρόβλημα). Aν έχεις καμμιά πιο παλιά (άρα και πιο "ελαφριά"), δοκίμασέ την. Αν τυχόν υποφέρει η AGP σου από παρόμοια ιστορία κι έχεις όρεξη, "χώσου" πάνω απ' τη μητρική και προσπάθα να βγάλεις συμπέρασμα αν κάποιο-α από τα ελάσματα είναι κάπως ασύμμετρο. Δεν "διορθώνεται"όμως, και δεν το κόβω ν' αξίζει και τον κόπο. Εγώ έκανα μια πατέντα για το πρόβλημα και...όλα οκ. Αν και 'συ είσαι αποφασισμένος, και φταίει κάτι τέτοιο, όλο και κάτι θα μπορέσεις να σκαρφιστείς από μόνος σου...
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Χμ,αν κατάλαβα καλά το πισι μπουτάρει,απλά δεν έχει σήμα η οθόνη.Το χα πάθει μια φορά αυτό και κατέληξα να δοκιμάζω καλώδια ,κάρτες γραφικών ,οθόνες , παραλίγο να κάνω cmos. Τελικά είχα ξεχάσει να συνδέσω το 4πινο ATX καλώδιο.Γελοίο,αλλά yes it can happen =p
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Πληροφοριακα, αν ειχες ξεχασει να συνδεσεις το 4pin P4 καλωδιο, το pc δε μπορει να μπουταρει Απλα αναβουν τα φουρφουρια
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Βασικά ,χρησιμοποιώ το "μπουτάρει" ΚΑΙ με την έννοια "ανοίγει"(==ανάβουν τα φουρφούρια). Οπότε κατά τη δική μου εκδοχή μπούταρε.ΟΚ? =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.