washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 μπουτάρει = (καταφέρνει και) εκτελεί επιτυχώς το BIOS P.O.S.T.
vasman15 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 παιδια συνδεσα το 4pino ατχ και το πισι δεν μπαινει στο bios.ψαχνω καποια λυση ρωτωντας γνωστους μου τεχνικους μπας και γινει κατι ,αλλιως......την εκανα την πατατα ,και να και η ανακυκλωση....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δηλαδη πριν δε το χες συνδεσει?? :fear::fear::fear::fear::fear:
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...η πλάκα είναι ότι η MSI-6524 μου ενώ έχει υποδοχή για το τεράπινο βύσμα του τροφοδοτικού, ΧΩΡΙΣ να το έχω συνδεδεμένο, μπουτάρει κανονικότατα, ξεκινάνε τα windows, σας γράφω από 'δω κτλ.....
vasman15 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δηλαδη πριν δε το χες συνδεσει?? :fear::fear::fear::fear::fear: απο την αρχη το ειχα συνδεσει,υποψιαζομαι οτι κατι γινεται με την καρτα γραφικων γιατι την πρωτη φορα την αφαιρεσα λιγο δυνατα και απροσεκτα.....
vasman15 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 τελικα πιθανον εκαψα τον επεξεργαστη πως τα καταφερα !!!!!μπραβο μου!!!!τωρα αντε να βρεις 478 της προκοπης
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 478 της προκοπής θα βρεις μάλλον κι εδώ στις αγγελίες... Το θέμα είναι ΤΙ 478. 400άρη ; 550άρη ; 800άρη ; Τσέκαρε μέχρι ποιόν υποστηρίζει η μητρική του στο site της (πώς ακριβώς έφτασες στο συμπέρασμα ότι ο επεξ/ης είναι το θέμα ; όνειρο ; κάτι άλλο; )
vasman15 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 το συμπερασμα το εβγαλε ενας τεχνικος η/υ που τα πηγα να τα δει. τωρα τι να πω εχει πλακα να ειναι κατι αλλο και αυτος να λεει ο επεξεργαστης . μεχρι και 800 fsb υποστηριζει.
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 αναρωτιέμαι ΠΩΣ το έβγαλε το συμπέρασμα (το μόνο αφαλές είναι ή άλλον να βάλει και να δουλέύει τζιτζι το πισι, ή τον δικό σου σε άλλον και να κάνει τα ίδια. Δεν τον ρώτησες ; Και δεν πρότεινε να σου πουλήσει ; ) Τεσπα, αν θες, όρμα στο section των αγγελιών
vasman15 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 και εγω γιαυτο εχω καποιες αμφιβολιες γιατι οταν τον ρωτησα πως το καταλαβε μου ειπε οτι οι επαφες του επεξεργαστη ειναι μαυρες δηλ καηκαν .
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 αν σου πουλήσει cpu, και για ρέστα πάει να σου δώσει χάντρες και καθρεφτάκια, τον έχεις
vasman15 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 πριν αποφασισω οτιδηποτε θα παρω και μια δευτερη γνωμη ,σημ δεν ειχε να μου πουλησει cpu 478.
drk2276 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 στη θέση σου δεν θα εμπιστευόμουνα το μηχάνημα μου σε τεχνικό. καλύτερο θα ήταν να απέκλειες μεθοδικά ένα ένα τα εξαρτήματα για πιθανή βλάβη ,ακολουθώντας τα βήματα που σου προτείνανε τα παιδιά παραπάνω . έχω την εντύπωση ότι αν είχες την cpu καμμένη , τότε το mb θα άρχιζε τα beep.συνήθως το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι το hardware (εφόσον βέβαια δεν έκανες κάποια πολύ άγαρμπη κίνηση κατά την επανεγκατάσταση),αλλά κάποιο λάθος στη εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.