Προς το περιεχόμενο

αλλαγη κουτιου και δεν μπουταρει το pc

vasman15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια συνδεσα το 4pino ατχ και το πισι δεν μπαινει στο bios.ψαχνω καποια λυση ρωτωντας γνωστους μου τεχνικους μπας και γινει κατι ,αλλιως......την εκανα την πατατα ,και να και η ανακυκλωση....:lol:

Δημοσ.

...η πλάκα είναι ότι η MSI-6524 μου ενώ έχει υποδοχή για το τεράπινο βύσμα του τροφοδοτικού, ΧΩΡΙΣ να το έχω συνδεδεμένο, μπουτάρει κανονικότατα, ξεκινάνε τα windows, σας γράφω από 'δω κτλ.....

Δημοσ.
Δηλαδη πριν δε το χες συνδεσει??

:fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear::fear:

απο την αρχη το ειχα συνδεσει,υποψιαζομαι οτι κατι γινεται με την καρτα γραφικων γιατι την πρωτη φορα την αφαιρεσα λιγο δυνατα και απροσεκτα.....

Δημοσ.

τελικα πιθανον εκαψα τον επεξεργαστη πως τα καταφερα !!!!!μπραβο μου!!!!τωρα αντε να βρεις 478 της προκοπης :rolleyes:

Δημοσ.

478 της προκοπής θα βρεις μάλλον κι εδώ στις αγγελίες...

Το θέμα είναι ΤΙ 478.

400άρη ;

550άρη ;

800άρη ;

Τσέκαρε μέχρι ποιόν υποστηρίζει η μητρική του στο site της

(πώς ακριβώς έφτασες στο συμπέρασμα ότι ο επεξ/ης είναι το θέμα ; όνειρο ; κάτι άλλο; )

Δημοσ.

το συμπερασμα το εβγαλε ενας τεχνικος η/υ που τα πηγα να τα δει.

τωρα τι να πω εχει πλακα να ειναι κατι αλλο και αυτος να λεει ο επεξεργαστης .

μεχρι και 800 fsb υποστηριζει.

Δημοσ.

αναρωτιέμαι ΠΩΣ το έβγαλε το συμπέρασμα (το μόνο αφαλές είναι ή άλλον να βάλει και να δουλέύει τζιτζι το πισι, ή τον δικό σου σε άλλον και να κάνει τα ίδια. Δεν τον ρώτησες ; Και δεν πρότεινε να σου πουλήσει ; )

Τεσπα, αν θες, όρμα στο section των αγγελιών

Δημοσ.

και εγω γιαυτο εχω καποιες αμφιβολιες γιατι οταν τον ρωτησα πως το καταλαβε μου ειπε οτι οι επαφες του επεξεργαστη ειναι μαυρες δηλ καηκαν .

Δημοσ.

πριν αποφασισω οτιδηποτε θα παρω και μια δευτερη γνωμη ,σημ δεν ειχε να μου πουλησει cpu 478.

Δημοσ.

στη θέση σου δεν θα εμπιστευόμουνα το μηχάνημα μου σε τεχνικό. καλύτερο θα ήταν να απέκλειες μεθοδικά ένα ένα τα εξαρτήματα για πιθανή βλάβη ,ακολουθώντας τα βήματα που σου προτείνανε τα παιδιά παραπάνω . έχω την εντύπωση ότι αν είχες την cpu καμμένη , τότε το mb θα άρχιζε τα beep.συνήθως το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι το hardware (εφόσον βέβαια δεν έκανες κάποια πολύ άγαρμπη κίνηση κατά την επανεγκατάσταση),αλλά κάποιο λάθος στη εγκατάσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...