million_voices Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 εγω με το 7201s δεν εχω προβληματα George υποθετω οτι του εχεις περασει το τελευταιο fw update
venejo Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Και εγώ είχα το 7173Α και αργότερα λόγω SATA έβαλα το 7203S. Μια χαρά και τα δύο. Η αδερφή μου επίσης έχει το 7173S (SATA). Όλα μια χαρά. Κάποτε υπήρχε conflict μεταξύ του nero και anydvd και ανέφερε το nero στο τέλος κατι για το session. Το επιστρέψαμε στο e-shop αλλά τζάμπα αφού και το άλλο έβγαζε το ίδιο "πρόβλημα". Τελικά δεν ήταν τίποτα, με update του anydvd διορθώθηκαν όλα. Παρεπιπτώντως και εγώ τα dvd μου τα γράφω πάντα σε 12χ.
Sorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μάλλον, έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ αλλά επιβεβαιώστε μου αυτό που κατάλαβα. Η NEC πλέον φτιάχνει DVD-RW για την SONY; Γιατί είχα κακές παλιές εμπειρείς με αντιγραφικά Sony και ξαφνιάστηκα τώρα που ακούω οτι είναι τα καλύτερα.
blackstar Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μάλλον, έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ αλλά επιβεβαιώστε μου αυτό που κατάλαβα. Η NEC πλέον φτιάχνει DVD-RW για την SONY; Γιατί είχα κακές παλιές εμπειρείς με αντιγραφικά Sony και ξαφνιάστηκα τώρα που ακούω οτι είναι τα καλύτερα. H sony αγόρασε το οπτικό τμήμα της nec, αλλά ευτυχώς ακόμα βγάζει η nec δικά της chip.
dr lag Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Φιλε dr love, Αφού σε ευχαριστήσω πρώτα για την αλλαγή του ονόματος μου απ τη στιγμη που πηρα συσκευη dvd με ιδιοτητα lightscribe αναζητω πληροφοριες μόνο για αυτη την εκτυπωση, οχι αλλου ειδους. κι αφού σου ζητήσω συγνώμη που σε κούρασα παραθέτοντας άχρηστες πληροφορίες... Μπορεις να μου πεις που υπαρχουν αυτα τα ειδικα dvd δισκακια στα οποια μπορεις να εκτυπωσεις? Κοιταξα στα δισκακια του site του Πλαισιου αλλα μαλλον δεν βρηκα. θα προσπαθήσω να επανορθώσω με αυτό το link που έχει ότι ζητάς από δισκάκια. Επισης θα ηθελα να μου πεις ενα, free κατα προτιμηση, προγραμμα με το οποιο γινεται αυτη η δουλεια Το επίσημο site της lightscribe ίσως σε διαφωτίσει περισσότερο. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ακόμα το συγκεκριμένου τύπου dvd, οπότε μια που το αγόρασες, σειρά σου να το δοκιμάσεις και να μας πεις τις εντυπώσεις σου...
million_voices Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Million_voices και venejo, μπορειτε να βαλετε links με τις συσκευες για τις οποιες μιλατε? Γιατι στα sites ειναι μαλλον με διαφορετικη ονομασια. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331715
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 εγω με το 7201s δεν εχω προβληματα George υποθετω οτι του εχεις περασει το τελευταιο fw update Οχι!
master2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333172
xkon2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Καλημερα σε ολους. Αυτες οι συσκευες ειναι plug and play? Ρωταω γιατι αφου θα αντικαταστησω το dvd-recorder μου (συνδεσης ATAPI) θα ηθελα να παρω ενα με SATA. (η μητρικη εχει 2 υποδοχες SATA.Στη μια ειναι ο σκληρος.)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Ποιο πλαισιο? Εχεις κανει quote ενα λινκ απο e-shop... :fear:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.