giorgos147 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σας παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή του αδερφού μου(...) Το μοντέλο του είναι toshiba A200-1IZ. Είχε πάρει που λέτε,κάποια 5,1 ηχεία μάρκας creative.Όταν τα πήρε και τα σύνδεσε με τον φορητό λειτουργούσαν μόνο τα 2 και το woofer.(όποτε αλλάζει ένα καλώδιο λειτουργούν ανά 2.Λ.χ. βάζει το πράσινο και του λειτουργεί μια δυάδα,βάζει το μαύρο και του λειτουργεί η άλλη δυάδα.Το μεσαίο είναι μόνο του)Πήρε όμως ένας φίλος του ένα μοντέλο της logitech,το σύνδεσε σε έναν toshiba που απ'οτι ξέρω είναι πιο παλιό μοντέλο(έβαλε το πράσινο καλώδιο μόνο) ,και του δούλεψαν όλα.Τι λέτε να παίζει; Ευχαριστώ πάρα πολύ.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Να συνδεσεις ενα καλωδιο μονο και να παιζουν ολα τα ηχεια δεν παιζει. εκτος αν μιλαμε για ψηφιακη συνδεση οποτε εκει αλλαζει το θεμα, πρεπει ομως και τα ηχεια να εχουν ψηφιακη εισοδο και το laptop ψηφιακη εξοδο. Τωρα συμφωνα με τους εξοδους που εχει το laptop σου δεν κανει για 5.1 ηχεια, τα 5.1 θελουν 3 εξοδους στο laptop. Η λυση ειναι να παρεις μια usb καρτα ηχου με 5.1 ηχο.
giorgos147 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Απλά,σου λέω οτι ο φίλος του βάζει ΜΟΝΟ τα πράσινο καλώδιο και παίζουν όλα. Και εγώ π.χ.,κάτι 5,1 τα είχα συνδέσει με την τηλεόραση μου και έπαιζαν όλα(με το πράσινο ΜΟΝΟ καλώδιο)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 και οπως ειπα δεν γίνετε. το πρώτο και πράσινο ειναι για τα 2 μπροστά το δεύτερο για το sub και το κεντρικό και το τρίτο για τα 2 πίσω. εν το μεταξύ δεν μου λες το laptop και τα ηχεία του φίλου σου ποια είναι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.