Προς το περιεχόμενο

Φορητός σκληρός Toshiba 750Gb USB2

Kariajoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Έχω εδώ και 3+ μήνες έναν φορητό σκληρό της Toshiba 750Gb USB2. Τον πήρα γύρω στα 100 ευρόπουλα από Saturn.

Είναι αθόρυβος αλλά εμφανίζει ένα πρόβλημα. Όταν πάω να του γράψω δεδομένα μεγέθους πάνω από 4 GB (ταινίες HD) μου βγάζει μήνυμα ότι είναι πλήρης. Η πλάκα είναι ότι από τα 750 Gb μόνο τα 150 Gb χρησιμοποιούνται. Όταν του βάλω 2 ή και 3 αρχεία συνολικού μεγέθους πάνω από 8 Gb αλλά το καθένα του είναι μικρότερο από 4 Gb, τα παίρνει κανονικά.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει.

Δημοσ.

Μήπως τον έχεις κάνει διαμόρφωση σε fat32;;;

Απ' όσο ξέρω το fat32 δεν δέχεται αρχεία πάνω από 4GB.

Δημοσ.

αν ειχε κανει διαμορφωση σε fat32 απο την αρχη δεν θα δεχοταν αρχεια μεγαλητερα του 4gb αλλα το θεμα ειναι οτι αρχιζει και παρουσιαζει το προβλημα μετα απο 100 gb... ετσι δεν ειναι kariajoulas η κανω λαθος? γιατι εχω το ιδιο προβλημα...

Δημοσ.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν πάω να γράψω αρχεία μεγαλύτερα των 4 Gb. Όταν τον αγόρασα του έκανα format, αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ισχύει αυτό που λέει ο "gorillas"

Υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω με ένα κλικ σε τι format είναι διαμορφωμένος;

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εύκολο ήταν. Ιδιότητες και τελικά ήταν όντως σε fat32.

Thanks "gorillas"

Δημοσ.

φιλε μου σε ενα αλλο τοπικ ειχα γραψει οτι ειχα το ιδιο προβλημα με σενα... λοιπον εκανα διαμορφωση με ntfs και εστρωσε ο σκληρος... οποτε δοκιμασε το... αλλα ακομα δεν καταλαβα σε τι φορματ ειχαν διαμορφωμενο το σκληρο ετσι ωστε να δουλευει κανονικα μεχρι καποια gb και μετα να ... ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...