giorgosxristou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, Σήμερα το πρωί δούλευε κανονικά ο υπολογιστής τον έκλεισα normal Και όλα ok μέχρι εκείνη την στιγμή, τώρα το απόγευμα που γύρισα πατάω το power ξεκινάει κανονικά φτάνει μέχρι το σημείο που δείχνει ότι bootaroun τα windows ,κάνει δυο βόλτες η μπάρα μου βγάζει μπλε οθόνη και ξανά από την αρχή,έχω αποσυνδέσει όλα τα usb από πάνω ,έχω κάνει reset στο bios ,άλλαξα πλεξούδα στον σκληρό ,έβγαλα τον έναν από τους 2 που έχω πάνω, θερμοκρασίες είναι ok(34-35c) έβγαλα την κάρτα ήχου αλλα το πρόβλημα παραμένει, η μόνη αλλαγή που έχω κάνει είναι στον σκληρό δίσκο που έχω βάλει έναν WD 1T τον black, ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ!!
giorgosxristou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 οχι,δοκίμασα αλλα και πάλι τίποτα,ούτε σε γραμμή εντολών,η μπλε οθόνη που βγάζει είναι σαν αυτή που σου πετάει όταν ανεβάσει θερμοκρασίες,άλλαξα και θέση στις ram αλλα και παλι tpt,κάνει όλες τις διαδικασίες κανονικότατα ,λειτουργούν όλα αλλα μόλις φτάσει στην μπάρα των windows μπλε "αθονη" και "ξαναντουκου"! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:27 ---------- έβαλα το cd τον windows και το δουλεύει κανονικά,dld μου δίνει την δυνατότητα να κάνω format,λέτε να είναι softwear το πρόβλημα?αλλα έτσι στα καλά καθούμενα?
vag_pRiMi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Στα καλά καθούμενα συμβαίνουν όλα Αφού κάνεις boot με το CD μπορείς να κάνεις repair, αλλά είναι λίγο βίαιο. Μπορεί και να τη γλυτώσεις αλλά μια φορά το χρησιμοποίησα (Win2k) και κατέληξα να κάνω format Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς λέει το μήνυμα; Έχεις και άλλο δίσκο εκτός από τον WD? Δοκίμασες να ξαναγυρίσεις τον υπολογιστή όπως ήταν πριν την αλλαγή;
raven3x7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Φορτωσε το CD εγκαταστασης, μπες σε Recovery Console και δωσε την eντολη fixboot
giorgosxristou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 δεν μου έβγαζε κανένα μήνυμα ,απλά αστραπιαία έβγαζε μπλε οθόνη και μετά έκανε επανεκκίνηση,τελικά πήγα να κάνω fix αλλα tpt πάλι ,αναγκαστικά να του κάνω format για να έρθουν τα πράγματα στην θέση τους,αλλα μου κάνει εντύπωση!ο δίσκος είναι τις κούτας εχθές του έκανα format για πρώτη φορα και σήμερα πρόβλημα ... ελπίζω να ήταν τυχαίο και ότι στο μέλλον δεν θα ξαναγίνει, έκανα και ένα image με το acronis για pan ενδεχόμενο,να ρωτήσω κάτι ,ο C τώρα έχει αρχεία περίπου 6,27Gb και το acronis έκανε ένα back up περίπου 3,5 με 4 GB είναι λογικό αυτό?
babisxxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Πριν απο ποσο καιρο εχεις κανει format??? 2 ειναι τα ενδεχομενα, ή εχεις καποα ασυμβατοτητα (πολυ χλομο ξαφνικα) ή εχει κρασαρει καμοια μνημη ή γραφικα! Πρεπει να γινεις πιο δυγκεκριμενος.... Μπλε οθονη και ακαταλαβιστικα ή μπλε οθονη που σου γραφει καποιο μυνημα και κλεινει???? Μπορει να φταιει και καποιο προγραμμα που να φορτωσες τελευταια... Πες μας αν θες το history που εχει γινει....
giorgosxristou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 φιλε μου τα γράφω όλα παραπάνω!format προχθές ,εχθες το πρόβλημα με την μπλε οθόνη και ακαταλαβίστικα και μετά από format από εχθές έως σήμερα όλα ok, ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον,ανά διαβάσεις τα προηγούμενα post θα δεις ότι γράφω αρκετές λεπτομέρειες.
grhgorhs1976 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Οσο και να το ψαξεις φιλε μου ακρη δεν θα βγαλεις κλασσικη περιπτωση κρεμασμα windows στα καλα καθουμενα μια και δυο φορες εχει συμβει..Η καλυτερη λυση μακραν ειναι 2 σκληροι ο ενας με το λειτουργικο και ο αλλος για αποθηκη οποτε οταν θα ξανακρεμασει δεν θα χασεις τιποτα και βεβαια το image που πολυ σωστα εκανες με καποια βασικα προγραμματα,για να μην φορτωνεις και καθε φορα drivers και ιστοριες,και εισαι οκ.
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...να βγάλεις άκρη λίγο χλωμό, αλλά για 'μενα είναι ανησυχητικό ότι ο δίσκος είναι "ολοκαίνουριος". ...Πράγμα που ίσως σημαίνει επίσης ότι μάλλον δεν πρόλαβες καν να εγκαταστήσεις "διάφορα" (ώστε να 'χεις software conflicts), κι ότι επίσης δεν πρόλαβες να τσιμπήσεις κανένα ιουδάκι... Αν πεις "μα τι λέει αυτός ο κάφρος, είναι ολοκαίνουριος ο δίσκος", να σου πω ότι κάλλιστα μπορεί να βρίσκεσαι στη λίστα αυτών που τους έχει τύχει να τους έρθει ο δίσκος, πακέτο με τα προβλήματα μέσα στο πλαστικό του σακκουλάκι - έστω κι αν αυτή δεν είναι η μεγαλύτερη λίστα.... Για να έχεις ψιλοήσυχο το κεφάλι σου, και να μην ασχολείσαι με εγκαταστάσεις images όλη την ώρα, τρέχα το διαγνωστικό της εταιρίας του στο full scan (...για να βλαστιμήσεις και με την ευκαιρία την ώρα και τη στιγμή που πήρες ένα terra-ς δίσκο....). Το μόνο "θετικό" της ιστορίας είναι, ότι ενώ έτρωγες τη "μπλε", η επανεγκατάσταση των win έγινε απροβλημάτιστα...Δλδ αυτό ΕΙΝΑΙ λίγο "εγγύηση" ότι δεν τρέχει κάτι με το δίσκο....από την άλλη, άγνωσται αι βουλαί του hardware. Μπορεί να υπάρχουν failing sectors (πάνω στους οποίους "πάταγαν" κρίσιμα αρχεία των πρώτων win), που μετά το chkdsk που έγινε "κατά το φορμάτ", να μαρκαρίστηκαν ως bad και πρόσκαιρα να μπόρεσε να εγκατασταθεί το "νέο" λειτουργικό. Αν όμως τραβάει κα'να ζόρι ο δίσκος, και έχεις κι άλλους failing sectors συντόμως, δεν αποκλείεται να γευτείς μία από τα ίδια....
grhgorhs1976 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Aυτα ειναι πραγματα του σατανα λεμε μπορουν να σε τρελλανουν
nikos21aek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εκανές κανονικό φορμάτ στο σκληρό όταν τον πήρες ή πέρασες κανένα recovery από προηγούμενο format του παλιού σκληρού;Για σκληρός ακούγεται το πρόβλημα αλλά είναι πολύ εώς πάρα πολύ περίεργο..Αν είχες κάνει καθαρό φορμάτ κάνε ότι σου είπε ο washcloud και αν ξαναέχεις πρόβλημα με τη μία πίσω ο σκληρός...
giorgosxristou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 κανονικότατο format και μάλιστα όχι το γρήγορο,έως τώρα δείχνει ο σκληρός ok,αν μου κάνει σούξου μούξου με την μια πίσω!θα τον βάλω να κάνει full scan για bad sectors το βραδυ γιατί θέλει κανένα 2ορο και θα σας πω το πρωί,συζητούσα με έναν γνωστό μου και μου είπε μήπως επειδή είναι σατα 3 και τα χρ μου έχουν sp2 δεν το αναγνωρίζει η τέλος πάντων δεν το λειτουργει σωστά και "γιαυτο" μου έκανε τα νερά,παίζει κάτι τέτοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.