Προς το περιεχόμενο

δεν μπαίνει στα windows

giorgosxristou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να του μιλήσεις για το τί καλά λεφτά βγάζουν οι κομμώτριες....μην τυραννιέται και τζάμπα στα θρανία δηλαδή...

Δημοσ.
o φίλος σου σπουδάζει κομμώτρια ;

Μπ@...ακομα και ο κομμωτης θα ξερει οτι εδω και λιγα χρονια ειμαστε στο SATA 2...:lol:

Δημοσ.

εχθές το βράδυ ενώ λειτουργούσε normal το pc χωρίς κανένα πρόβλημα κατέβαλα κάτι HD video clip,στο τέλος που τα έβαλα να παίξουν και πατούσα από WMP next για να τα δω ,αλλα άλλαζα το ένα μετά το άλλο σε γρήγορο ρυθμό (ισα ισα μια ματια τους έριχνα) μου πετούσε μπλε οθόνη με ακαταλαβίστικα και έκανε επανεκκίνηση το pc,όλες οι θερμοκρασίες normal ,γιατί μετά από τις 2 φορες που μου το έκανε έβαλα το realtemp και το πρόγραμμα τις κάρτας γραφικών μου που μου δείχνει "θερμοκρασιες" VGA, και όλα ήταν normal,είναι φυσιολογικό αυτό που έκανε η έχει να κάνει με το προηγούμενο πρόβλημα?εν το μεταξύ το pc το άφησα όλο το βράδυ ανοιχτό για να seedaro ένα torrent και τώρα που έκατσα ήταν ok,ούτε επανεκκίνηση ούτε τίποτα.και το need for speed που έχω και παίζω μια χαρά το λειτουργεί,ουδέποτε μου έχει κρασάρει,ξέρω πως ακούγονται λίγο κούφα αυτά αλλα με ανγησυχή όσο να ναι μην κάτσει καμιά στραβή και χτυπήσει σκληρό και ψάχνομαι,

Δημοσ.

Μπορεί το πρόβλημα σου να είναι software για το συγκεκριμενο. Τσέκαρε και τα codecs που έχουν εγκατασταθεί από διάφορους players ή/και graphics cards. Σε παρόμοια δική μου περίπτωση, ένας ASUS player είχε βάλει δικά του και έπαιρνα μπλε οθόνες όταν έβλεπα videos σε WMP, λόγω conflicts :mad:. Από τη στιγμή που το ξήλωσα δεν ξαναείχα προβλημα. Ίσως να λυθεί αν κάνεις και καποιο update στον wMP, ή το αντικαταστήσεις με κάποιον πιο σοβαρό player ;)

Δημοσ.

μάλλον είναι πολύ σοβαρός player το WMP και σου λέει "αρνούμαι να παίξω για αυτόν ,επόμενος "κρασαρε"!"έχεις δίκιο το δοκίμασα με KMplayer και όλα καλά!

Δημοσ.

Φιλε μου, το μονο που εχω να σου πω, ειναι οτι η μπλε οθονη που σου βγαζει, εχει κατι ασπρα γραμματα, τα οποια, δεν μπορεις να διαβασεις, διοτι μοιαζουν με κινεζικα!! Ετσι δεν ειναι???? :) Επειδη δε διαβασα ολα τα μηνυματα που εχουν γραψει τα αλλα τα παιδια, αν το προβλημα σου δεν το εχεις λυσει, εχω να σου πω πως τα Windows ειναι κατεστραμενα, συγκεκριμενα, ενα αρχειο απο τον φακελο που βρισκεται στον C: και λεγεται: WINDOWS, system32 ενα αρχειο με επεκταση dll πρεπει να ναι!!!

Αυτα ειχα να σου πω, ελπιζω να σε βοηθησα ωσο μπορουσα!!

Φιλικα,

Σιμος Αρμενης

Δημοσ.

giorgo xristou, σου προτείνω να ανοίξεις εσύ το κομμωτήριο, και να φωνάξεις τον φίλο σου για δουλειά.

...όταν θ' αρχίσουν οι μπλε οθόνες ΚΑΙ με τον KMP (όχι ότι δεν είναι απ' τις καλύτερες λύσεις για player), τότε θα πειστείς να τσεκάρεις λίγο τον δίσκο ;

Μπορεί το πρόβλημα σου να είναι software για το συγκεκριμενο. Τσέκαρε και τα codecs που έχουν εγκατασταθεί από διάφορους players ή/και graphics cards. Σε παρόμοια δική μου περίπτωση, ένας ASUS player είχε βάλει δικά του και έπαιρνα μπλε οθόνες όταν έβλεπα videos σε WMP, λόγω conflicts

καλά και άγια αυτά, και δεν είναι Ε.Φ.

...μας είπε όμως ότι τα win είναι φρεσκότατα. Σπαρταράνε.

(Εκτός κι αν πρόλαβε πια και τα 'κανε τόσο !@^%$#&!@ - τόσο γρήγορα..............:rolleyes: )

Δημοσ.
giorgo xristou, σου προτείνω να ανοίξεις εσύ το κομμωτήριο, και να φωνάξεις τον φίλο σου για δουλειά.

αβρότητες...

και δεν είναι Ε.Φ.

Εκτός Φάσης;

Δημοσ.

Επιστημονική Φαντασία, και τί να τον κάνω ρε συ, αφού του λες βρε βάλε νυχτιάτικα να τρέχει το διαγνωστικό - όχι αυτός, θέλει να τρέχει ο ίδιος. Ε ας τρέχει. Τα δικά μου παπούτσια χαλάει ;

Δημοσ.

Αν δε σου ξεκιναει σε safe............. format μεγαλε και θα δειξει αν ειναι hardware στο setup των win. Αν σου ξεκινουσε θα σου ελεγα τι να κανεις. Για " last known good configuration " δε συζηταμε ετσι? Βεβαια εγω θα δοκιμαζα βοοτ και με ολα εκτος, πλην δισκου για να ειμαι σιγουρος οτι δε σκαει κανας controller. Απο την αλλη μπορει να βουτηξες και κανα χοντροιο......... ισως και χοντροκορη ;)

Δημοσ.

washcloud άμα το ανοίξω το κομμωτήριο θα έρθεις να σε κουρέψουμε ογα και φίλος μου?δεν θα σου πάρουμε λεφτά!!λοιπόν έκανα τσεκάρισμα με το softwear που δίνει η ΟΔ και δεν μου έβγαλε κάποιο λάθος,εκτος και αν το softwear που δίνει δεν είναι για αυτόν τον σκοπό,αν δεν είναι με ποιο να κάνω τσεκάρισμα στο δίσκο?τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

post-38308-12906299372_thumb.jpg

Δημοσ.

...κούρεμα ΟΓΑ ;

Χμμμμμμμ (δε θα μου βγει σε καλό αυτό το φόρουμ.....)

Αλλά ναι, τεσπα, μέσα =))

...Όσο για το διαγνωστικό, δεν ξέρω, αλλά αυτό είναι λογικά (εγώ τρέχω τα floppy-based της WD). Πόση ώρα έτρεχε το "extended" τεστ; Aν δεν έτρεχε χαλαρά ένα μισάωρο, κάτι λάθος παίζει.

Δημοσ.

μισάωρο?are you jocking το με?e?περίπου 3 ώρες!για αυτό τον λόγο είπα πως θα το άφηνα βραδυ να κάνει τον έλεγχο!τα αποτελέσματα τι σου λένε ,εμενα πάντως πως είναι ok τα πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...