Προς το περιεχόμενο

δεν μπαίνει στα windows

giorgosxristou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

washcloud τελικά υποπτεύομαι ότι τα windows έχουν το πρόβλημα η κάποιο πρόγραμμα ,drivers η τέλος πάντως σε software επίπεδο μου την κάνει την ζημια,επειδή τώρα που ξεκίνησαν τα windows πάτησα να άνοιξη ο firefox και δεν έκανε tpt για αρκετή ώρα,ξαναπάτησα αλλα tpt,πήγα να κάνω επανεκκίνηση αλλα κόλλησε στην κλεψύδρα και αναγκαστικά να πατήσω το reset,επόμενος χέσε μέσα πολύχρονη!

Δημοσ.

...όμορφε, επειδή έχεις βάλει ήδη δυό φορές καπάκι windows, πολύ φοβάμαι ότι ΕΙΝΑΙ hardware το ζήτημα, και μάλιστα ο βρωμο-σκληρός...

Θα μου πεις μα πώς, αφού το έτρεξα το διαγνωστικό...

Ε υπάρχει παρίπτωση παρ' όλ' αυτά να είναι δικό του το ζήτημα, έστω και τραβηγμένη. Ας τον αφήσουμε κατά μέρος τον ίδιο όμως, και πες γιατί σε είχε ρωτήσει ο vag_rRiMi και νομίζω δεν απάντησες, ΕΧΕΙΣ άλλον σκληρό; Για να κάνεις μια εγκατάσταση win εκεί να δεις τί γίνεται ;

(διότι έτσι που τα λες, εγώ φορμάτ, κι ακόμα καλύτερα write zeros πρώτα και ΜΕΤΑ φορμάτ=δημιουργία συστήματος αρχείων, κι εγκατάσταση windows θα έκανα, και μετά ένα-ένα τα προγράμματα, κι όχι όλα μαζί, να δίνω δλδ μια μέρα στο καθ' ένα που εγκαθιστώ, να δω αν φταίει κάποιο -σπασμένο, λογικά...- από αυτά που εγκαθιστώ...)

Ιστορία πάει να γίνει η περίπτωσή σου όμως, και θέλει να το ξαναπιάσουμε απ' την αρχή, αν είναι να βγάλουμε καμμιά άκρη :πόσο καιρό έχεις το pc, αν είχες ποτέ πριν προβλήματα, κλπ...Για να καταλάβουμε αν "όλα" άρχισαν με τη μία που έβαλες τον νέο σκληρό, κι όλα ξεκινάν από τότε....χωρίς βέβαια να φταίει είτε το service pack, είτε το ότι ο δίσκος είναι νέος...

Δημοσ.

καλησπέρα,

σκληρό δεύτερο δεν έχω πάνω τώρα,έχω έναν 250 ri που τον έβαλα πάνω κράτησα buck up και τον έβγαλα,μετά από 1 με 2 μέρες μου έβγαζε μπλε οθόνες και έκανα format ,dld μετά το δεύτερο format το pc δεν έχει άλλον σκληρό πάνω,αν νομίζεις πως δεν είναι κάτι τραγικό (την γνώμη σου-σας θέλω)θα το αφήσω λίγο καιρό έτσι να δω πως πάει και αν είναι του κάνω το format,πάντα μα πάντα μετά το format βάζω τα ίδια προγράμματα,τώρα το pc έχει ότι έχει και μετά το format να μην σου πω και λιγότερα,το pc είναι κανούριο ,2 μηνών,ποτε δεν μου είχε κάνει νούμερα,όπως το λες όλα άρχισαν μετά τον σκληρό ,dld ένα διάστημα 3 ημερών,έκανα και ένα γρήγορο test με το HD tune προ και έγραψε OK,

Δημοσ.

..έτσι που τα λες, ξαναγυρνάμε στο σκληρό με λίγα λόγια.

Το θέμα είναι θα μπορούσες να τον δώσεις για έλεγχο/αλλαγή....αλλά μάλλον δεν θα σου "αναγνωρίσουν" κάτι....

Το hd pro βαλ' το να τρέξει στο full scan mode, και τσέκαρέ το κάθε μέρα, να δεις αν βγάζει bad blocks, κι αν βγάζει κάθε μέρα περισσότερα.............ε.

Γενικά όπως σου είπα, αν βάλεις win σε άλλο σκληρό, και τα κρατήσεις "δοκιμαστικά" καμμιά βδομάδα (εγκαθιστώντας τα "γνωστά" που λες), και παν όλα καλά, θα έχεις μετά και πάτημα για να επιστρέψεις τον 1Τ...

Δημοσ.

θα τον βάλω να κάνει full scan και θα σου πω, αν υποθετικά ο σκληρός έχει bad sectors μπορώ να τον γυρίσω πίσω και να πάρω άλλον?ή τον αφήνω από 2 μετρα σε ελεύθεη πτώση και τους λέω δεν δουλεύει...? :)

Δημοσ.
..έτσι που τα λες, ξαναγυρνάμε στο σκληρό με λίγα λόγια.

Το θέμα είναι θα μπορούσες να τον δώσεις για έλεγχο/αλλαγή....αλλά μάλλον δεν θα σου "αναγνωρίσουν" κάτι....

Το hd pro βαλ' το να τρέξει στο full scan mode, και τσέκαρέ το κάθε μέρα, να δεις αν βγάζει bad blocks, κι αν βγάζει κάθε μέρα περισσότερα.............ε.

Γενικά όπως σου είπα, αν βάλεις win σε άλλο σκληρό, και τα κρατήσεις "δοκιμαστικά" καμμιά βδομάδα (εγκαθιστώντας τα "γνωστά" που λες), και παν όλα καλά, θα έχεις μετά και πάτημα για να επιστρέψεις τον 1Τ...

για κάθε μέρα λίγο δύσκολο...θέλει 2 ώρες και για να το κάνει!!ορίστε μια εικόνα πριν ακόμα τελειώσει αλλα από όσο βλέπω όλα καλά πάνε!"φτου" "φτου" σκόρδα!

post-38308-129062994118_thumb.jpg

Δημοσ.

Ελεύθερη πτώση όχι, διότι θα το καταλάβουν.....

Το θέμα είναι ότι και τα SMART results δείχνουν οκ, και bad blocks δε δείχνει το HDTune....πράγμα που σημαίνει ότι "πάτημα" για επιστροφή, δεν υπάρχει.......

Δημοσ.

"bad blocks δε δείχνει το HDTune" = δε φαίνεται να υπάρχουν για να δείξει...

"Φαινομενικά" ο δίσκος είναι οκ...τώρα τί διάλο γίνεται και σου κολλάνε διάφορα.........

Δημοσ.

ok,λίγο οι ζεστες λίγο το κάρβουνο που καίω ... :) το αφήνω όπως έχει και βλέπω τι θα γίνει ,το πολύ πολύ μπλε χρώμα στο κουτί και φούντο στην θάλασσα! :)

άμα έχω κάτι νεότερο θα γράψω post.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...