Adam Mimikidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα! Εχθές έστησα ένα pc και το βράδυ μύριζε κατι καμμένο. Το ανοιξα να δω. Ολα ηταν οκ αλλά η μυρωδιά υπήρχε. Την άλλη μέρα πάλι το ιδιο έκανε για λίγο. Από θερμοκρασίες ολα καλά.Μητρική έχω την ECS GF7050VT-M5 & cpu τον Intel Dual Core 1500 με ψύκτρα CoolerMaster Hyper TX 2 Cpu Cooler και κάρτα γραφικών την Sapphire HD 2400 Pro SVGA. Φταίει κάτι η'είναι η ιδέα μου?
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 αν όντως μυρίζει κάτι καμένο ναι κάτι καίγεται δες το psu σου μύρισε το από πίσω ( ) αν είναι αυτό άλλαξέ το
nukem111 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 δες το psu σου μύρισε το από πίσω ( ) Talk to me dirty! :lol: Μπας και ειναι νορμαλ η μυρωδια αν ειναι ολοκαινουριο το πισι επειδη ζεσταινονται τα υλικα? (πεζη διαλεκτος αλλα θα καταλαβει ο Adam)
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ναι παίζει να μυρίζει και αυτό, για αυτό γράφω αν όντως μυρίζει καμένο
nick#18 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 καμενο ηλεκτρονικο χωρις καπνο δεν υπαρχει...οποτε μαλλον επιδη ειναι new parts... αν βραχυκυκλωνει κατι που μαλλον αυτο γινετε για να συνεχιζει να δουλεβει θα βγαλει και καπνο...
swiftech Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 αμα ειναι ολοκαινουργια μυριζουν συνηθως λιγο για λιγες μερες.. εμενα παντως μυριζαν..
Adam Mimikidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Κατ' αρχίν ευχαριστώ! για την ωρα τον έχω και δουλέυει.Του κάνω έλεγχο με το pc-check αλλά πάντως μυρωδιά καμία για την ώρα. υ.γ δηλαδή μπορεί να φταίει και ο cpu.Μπορεί και να καεί μόνο ή να κάψει και κάτι άλλο στο πέρασμα του.Παρεπιπτόντως η μυρωδια μου φάνηκε πως ερχότανε από μεριά cpu.Και εαν ναι γιατί?
nukem111 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Για να εισαι τοσο βεβαιος οτι η μυρωδια ερχονταν απο την cpu σημαινει οτι εχωσες την μυτη σου ακριβως πανω απο την cpu, ετσι? Παιζει να ειναι και η θερμοαγωγικμη παστα που θερμαινεται μεταξυ ψυκτρας και cpu (?) τις πρωτες ωρες λειτουργιας τoυ επεξεργαστη. Αλλα μην αγχωνεσαι, αν οντως εχει καει κατι, θα το καταλαβεις σε μερικες μερες...
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Σε αντίστοιχη περίπτωση συνειδητοποίησα με τον δύσκολο τρόπο οτι μύριζε η πρίζα....
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Σε αντίστοιχη περίπτωση συνειδητοποίησα με τον δύσκολο τρόπο οτι μύριζαν τα παπούτσια μου. FiXeD. με έχει πιάσει η μαλακία μου, i know...
Adam Mimikidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα! Σημερα το έχω ανοικτό κανά 2ωρο και όλα πάνε καλά.Μήπως να πάω για αλλαγή μητρικής πακέτο μαζί με cpu?Αλλά βαριέμαι την όλη διαδικασία με κουράζει πολύ σωματικά.Παρεπιπτόντως άλλη μητρική έτσι μικρούλα θα υπάρχει στο πλαίσιο?Γιατί αν την αλλάξω ?Να άλλαζα και cpu (καλός ο E5200)
nukem111 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Φταιει η ωρα ή ο τροπος που τα εγραψες? Πανε ολα καλα και θελεις να τα αλλαξεις...?
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 αν όντως μυρίζει κάτι καμένο ναι κάτι καίγεται δες το psu σου μύρισε το από πίσω ( ) αν είναι αυτό άλλαξέ το ...δική μου πρόταση ξέ-στησέ τα όλα όπως τα έστησες...και κάνε έναν καλό έλεγχο (μόμπο εκτός κουτιού, κτλ)
nick#18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 washcloud αυτο το ποντικι εχεις? microsoft wireless optical mouse 2.0? εχω μια ερωτηση για αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.