Προς το περιεχόμενο

Περίεργη Μυρωδιά

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σκέφτηκα να παω να τα αλλάξω γιατί έχω την εντύπωση ότι έκανα βιαστική αγορά που πήρα αυτά

ECS GF7050VT-M5 & cpu τον Intel Dual Core 1500.Τι λες κ'συ φίλε μου που γνωρίζεις πιο πολλά απο εμένα τον άσχετο

Δημοσ.
Για να εισαι τοσο βεβαιος οτι η μυρωδια ερχονταν απο την cpu σημαινει οτι εχωσες την μυτη σου ακριβως πανω απο την cpu, ετσι?:P

Παιζει να ειναι και η θερμοαγωγικμη παστα που θερμαινεται μεταξυ ψυκτρας και cpu (?) τις πρωτες ωρες λειτουργιας τoυ επεξεργαστη.

Αλλα μην αγχωνεσαι, αν οντως εχει καει κατι, θα το καταλαβεις σε μερικες μερες...:rolleyes:

+1 απο μενα.

Δημοσ.

@ nick#18 όχι, αν και έχω και κάποιο cordless/rechargeable/multi-button mouse, αυτό που χρησιμοποιώ είναι ένα άθλιο USB optical on cord από το...ALEXPAK, των...4άρων ευρώ αν θυμάμαι καλά ; !

(...που με βολεύει όμως)

:-)

Δημοσ.
@ nick#18 όχι, αν και έχω και κάποιο cordless/rechargeable/multi-button mouse, αυτό που χρησιμοποιώ είναι ένα άθλιο USB optical on cord από το...ALEXPAK, των...4άρων ευρώ αν θυμάμαι καλά ; !

(...που με βολεύει όμως)

:-)

και εγω μια απο τα ιδια ενα των 4αρων ευρω χρησιμοποιω...εχω ενα τετοιο στο αλλο pc και θελει παντου double-click...τεσπα...ευχαριστω

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Σκέφτηκα να παω να τα αλλάξω γιατί έχω την εντύπωση ότι έκανα βιαστική αγορά που πήρα αυτά

ECS GF7050VT-M5 & cpu τον Intel Dual Core 1500.Τι λες κ'συ φίλε μου που γνωρίζεις πιο πολλά απο εμένα τον άσχετο

Τι σκεφτεσαι να παρεις και ποσα λεφτα θα διαθεσεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...