Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθόνη και dumping physical memory ....

adamakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα φορητο fujitsu siemens με vista για λειτουργικο

επεξεργαστη celeron και 2 γιγα μνημης

τωρα τελευταια στα καλα καθουμενα πεταει μπλε οθονη με κατι ακαταλαβιστικα γραμματα και στο κατω μερος γραφει dumping physical memory και μετραει μεχρι το 100 ανα 5

μολις φτασει στο 100 κανει επανεκκινηση

any ideas why?

Δημοσ.
Μαλλον χαλασμενη μνημη...

Κανε ενα memory test κ θα δεις οτι λογικα θα σου βγαλει λαθη..

Πως ακριβως το κανω αυτο?

• Moderators
Δημοσ.

Ξεζιπαρεις αυτο, το γραφεις με καποιο προγραμμα εγγαφης "εικονων" σε ενα cd (π.χ. Power ISO, Img Burn κτλ) και κανεις boot απο αυτο το cd.

Το αφηνεις για καααμποσες ωρες να τεσταρει τις μνημες σου.

Αν μετα απο ενα 8ωρο ας πουμε δεν εχει ουτε μια κοκκινιλα, ειναι οκ.

Δημοσ.

το ξεζιπαρα και υπαρχουν δυο αρχεια

το boot και το memtest.img

πως τα γραφω αυτα? σαν ενα απλο data cd ?

• Moderators
Δημοσ.

Σου απαντησα μεχρι και με ποια προγραμματα μπορεις να το γραψεις... δηλαδη τι αλλο να πω πια?

(Α! Εχω να πω κατι! Το IMG burn ειναι δωρεαν. Αφου το εγκαταστησεις, δεξι κλικ στο memtest.iso/img και Burn Using Img Burn).

Δημοσ.

εχω εγκαταστησει το ashampoo

εκανα ηδη αυτο που λες πριν σε ξαναρωτησω

εγραψα το Memtest.img αλλα δεν παιζει

το δισκακι δεν ειναι bootable και μεσα απο τα windows δεν αναγνωριζεται (λεει οτι δεν ειναι εκδοση για windows ή κατι τετοιο)

γι αυτο ξαναρωτησα μηπως εκανα κατι λαθος. το προφανες το εκανα και δεν δουλεψε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:37 ----------

ενταξει τα καταφερα

ευχαριστω πολυ !

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:30 ----------

το ετρεξα σε εναν απο τους υπολογιστες της δουλειας και οχι στο φορητο που μου βγαζει το προβλημα.

ο συγκεκριμενος υπολογιστης δεν μου εχει παρουσιασει ποτε το παραμικρο και ομως το τεστ εβγαλε σε μιση ωρα 150 λαθη.

και ρωταω εγω τωρα?

ειναι αξιοπιστο αυτο το τεστ?

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα, 150 λαθη σε μιση ωρα ειναι λιγα, οποτε μπορει απλα να περνουν απαρατηρητα.

Οταν εγω ειχα προβλημα (η μια ραμ καμμενη απο τις 2), ακομα και σε ταχυτητες χαμηλοτερες απο την εργοστασιακη, στα πρωτα δευτερολεπτα ειχα ηδη μερικα εκατομμυρια λαθη :P χιχι!

Με 150 λαθη μπορειιιι καααποτε να σου κρασαρει καποιο προγραμμα ή κατι τετοιο. Δεν ειναι σοβαρο (αλλα και παλι δεν ειναι και αμελητεο).

Το προγραμμα μια χαρα αξιοπιστο ειναι, ειδικα αφου ειναι bootable και αρα σαρωνει ολη τη μνημη και οχι μονο οση δε χρσιμοποιουν τα windows (κατι που θα συνεβαινε αν ετρεχες την αντιστοιχη windows εκδοση).

Δημοσ.
150 λαθη σε μιση ωρα ειναι πολλα..

Εχει προβλημα ο υπολογιστης.

και ομως

κανενα προβλημα ποτε

τιποτα, κυριολεκτικα τιποτα

Δημοσ.

Τωρα τελευταια μου κανει και μενα αυτα τα ξαφνικα crashes και αναρωτιεμαι μηπως φταινε οι ram που αγορασα προσφατα κα του εβαλα. Παλαιοτερα δεν αντιμετωπιζα κανενα απολυτως προβλημα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το οτι ορισα εγω χειροκινητα το DRAM Frequency στα 1333Mhz (η μητρικη το υποστηριζει και οι μνημες το ιδιο)

Δημοσ.
και ομως

κανενα προβλημα ποτε

τιποτα, κυριολεκτικα τιποτα

Οτι δεν σου εμφανισε προβλημα δεν διαφωνω..

Αλλα σιγουρα δεν ειναι αξιοπιστος.

Οταν βγαζει λαθη στο memory test, υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

ετρεξα το memory test και στο φορητο που μου βγαζει το προβλημα που προανεφερα και ως εκ θαυματος το memory test δεν εβγαλε κανενα απολυτως προβλημα

αρα το προβλημα οφειλεται καπου αλλου?

αν ναι που?

ιδεες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...