bill_2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ...το Unlocker ας πούμε... washcloud αφου το χεις !!! γιατι το κρατας μεχρι το τελος ,με το Unlocker εγινε δουλεια !!! ευχαριστω και EliasKir ,πιστευω να μην ενφανιστουνε παλι .
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ...πες την αλήθεια τώρα, δε γούσταρες περισσότερο που "τράβηξε" ; Εκεί που απογοητευόσουν ΤΣΟΥΠ να η λύση
XPHSTOS_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Λοιπόν δεν ξέρω αν έχεις ιό ή τπτ άλλο στο πισί σου αλλά το συγκεκριμένο μήνυμα σου εμφανίζεται γιατί μια διεργασία κρατά απασχόλημένο τον φάκελο που θέλεις να σβήσεις μπορείς να τον σβήσεις με 3 τρόπους. Συνήθως η διεργασία explorer.exe απασχολεί τα τους φακέλους. Οπότε ctrl + alt + del και τερματίζεις την εφαρμογή τους explorer.exe Κατόπιν πάτα windows key + r και στην εκτέλεση που θα εμφανιστεί πάτα explorer.exe και μετά πάνε σβήσεις τον φάκελο που θέλεις... Αν δε λειτουργήσει έτσι τότε αν έχεις εγκατεστημένο το process explorer μπορείς να βρεις στην καρτέλα handle πια διεργασία απασχολή τον φάκελο να την κλείσεις και να σβήσεις τον φάκελο.* Η 2η λύση ακούει στο όνομα Unlocker assistant. Freeware προγραμματάκι, που κάθε φορά που εσύ θέλεις να σβήσεις κάτι και δε σε αφήνει το λειτουργικό το Unlocker βρίσκει την διεργασία και σε ρωτά αν θέλεις να την τερματίσεις ή να ξεκλειδώσεις το αρχείο - φάκελο που θέλεις. To unlocker μπορεί να ελευθερώσει και κάποια εξωτερική συσκευή (USB σκληρό, κτλπ) για να μπορέσεις να κάνεις ασφαλής κατάργηση αν δε σε αφήνει το λειτουργικό. *Αν έχεις windows vista είσαι άτυχος γιατί δε λειτουργεί το unlocker assistant (Στα 64bit σίγουρα δε δουλεύει, νομίζω ότι έχει βγεί έκδοση για τα 32bit.) Αν έχεις vista 64Bit τότε η μόνη σίγουρη λύση είναι το process explorer.
bill_2 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ...πες την αλήθεια τώρα, δε γούσταρες περισσότερο που "τράβηξε" ; Εκεί που απογοητευόσουν ΤΣΟΥΠ να η λύση Εχεις χιουμορ washcloud εκανες τη συζητηση ποιο ευχαριστη. και εκει που τα ειχα παρει (με την καλη εννοια ) μαζι σου να ,τσουπ η λυση ! ευχαριστω παντως και παλι ,παλι καλα που εχω ακομα xp , εκανα και εγω την εξυπναδα και περασα τα vista 64 (τρομαρα μου ,ηθελα και βιστα! και 64 κιολας λογου τετραπιρινου ..) τα απεγκατεστησα αμεσωςςςςς... αυτα τα γ@#$%^@α τα xp ομως ,θα με ακολουθουνε σαν το χαρο απο κοντα ,και παντα ,ετσι μου φενεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.