Προς το περιεχόμενο

Sync PC with Laptop

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σταθερό PC κι ένα Laptop, με ποιό πρόγραμμα μπορώ να συγχρονίζω αυτά τα δύο καθημερινά.

Κάποιες φορές δουλεύω τα αρχεία που θα είναι στο laptop και κάποιες αυτά που είναι στο PC.

Δημοσ.
Το απόλυτο εργαλείο συγχρονισμού είναι το rsync. Για Windows cwrsync. Επίσης και το Deltacopy βασίζετε στο rsync.

Αν κάνεις μία αναζήτηση στο http://sourceforge.net για το λίμα rsync θα βρεις πολλά.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, τα δύο μηχανήματα έχουν Windows και από ότι είδα είναι πρόγραμμα back-up και μάλιστα καλό. Βέβαια έχω backup στο ένα μηχάνημα και μάλιστα online (3€ τον μήνα για unlimited GB, τώρα έχω 40GB).

Εγώ αυτό που θέλω είναι να συγχρονίζονται μεταξύ τους.

π.χ.

Αν έχω ένα αρχείο στο

laptop: /Backup/job/document.doc

και κάνω αλλαγές στο laptop να γίνει sync με το

desktop: /Backup/job/document.doc

Δημοσ.

Θέλεις να γίνετε sync σε πραγματικό χρόνο; Με το που κάνεις μία αλλαγή να γίνεται αμέσως αντιληπτή και να κάνει sync; Ή να κάνει sync ανά μισή ώρα για παράδειγμα;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:16 ----------

Δες και το WinScp.

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει το real time ας πουμε κάθε βράδι που θα γυρνάω.

Απλά θέλω ένα απλό interface και να είναι εξιόπιστο, μην μου τα καταστρέψει όλα...

Δημοσ.

Dropbox

Δημιουργεί ένα folder οπου ρίχνεις μέσα οτι αρχειο θέλεις να έχεις synced. Μόλις βρεθεί ένας απο τους υπολογιστές online κάνει συγχρονισμό.

Κρατάει κ προηγούμενα drafts των αρχείων και έχεις κ web πρόσβαση στο folder σου. (2gb storage)

Δημοσ.
Dropbox

Δημιουργεί ένα folder οπου ρίχνεις μέσα οτι αρχειο θέλεις να έχεις synced. Μόλις βρεθεί ένας απο τους υπολογιστές online κάνει συγχρονισμό.

Κρατάει κ προηγούμενα drafts των αρχείων και έχεις κ web πρόσβαση στο folder σου. (2gb storage)

Ναι το γνωρίζω αυτό, αλλά δεν μου κάνει

1) Γιατί έχω mozy, που κάνει το ίδιο

2) Έχω 35GB και γενικά ανεβαίνει λόγο φωτογραφιών..

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να βγάλω τα μεγάλα αρχεία, να μν τα κανω συχνά sync.

Δοκιμάζω το syncback τώρα, το οποίο φαίνεται καλό, κάνει αυτά που θέλω αλλά από interface δεν είναι ότι καλύτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...