Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ωχ Θέε μου... (με ύφος Δαμανάκη)
fullon Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ε ναι οταν πια δεν εχουμε τι να πουμε , πεταμε τις φωτογραφιες , ετσι φαινομαστε cool και αποσυντονιζουμε την "συζητηση".. το μονο ευκολο ειναι η ειρωνια και τα γελακια
black_widow Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 με λιγα λογια.. "δε μπορουμε να αποδειξουμ ε τπτ αλλα μπαινουμε εδω να βγαλουμε τα κομπλεξ μας και να το παιξουμε καποιοι" αντε και του χρονου.. και ναι δε μπορω να αποδειξω οτι δεν υπαρχει τεραστιος χρυσος δρακος.. εσυ μπορεις να αποδειξης οτι υπαρχει? H υπνική παράλυση που αναφέρθηκε παραπάνω ως πιθανή απάντηση στο ερώτημα του Jason( αυτό θυμάμαι ότι ήταν στην ουσία το θέμα του topic, αναφέρθηκε σε κάτι συγκεκριμένο) είναι μία επιστημονική απόδειξη, Δεν είναι δυνατόν οτιδήποτε δε μπορούμε να εξηγήσουμε εμείς ή οτιδήποτε η επιστήμη γενικά δε μπορεί να αποδείξει ( ακόμα) να το αποδίδουμε σε δαιμονικές οντότητες που δεν έχει αποδειχτεί ότι υπάρχουν. Όπως έχω πει και πιο πάνω, υπνική παράλυση έχει τύχει και σε μένα και είχα και παραισθήσεις( πολύ έντονες θα έλεγα), αλλά ξέρω ότι είναι παραισθήσεις( ο καθένας εκείνη τη στιγμή έχει διαφορετικές παραισθήσεις ανάλογες των φόβων του). Ειδικά σε παιδική ηλικία φανταζόμουνα διάφορα πράγματα, δεν ήταν αληθινά όμως.Πολλά μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, δε σημαίνει ότι αληθεύουν κιόλας.Η επιστήμη σιγά σιγά εξηγεί φαινόμενα και καταστάσεις που στο παρελθόν είχανε αποδοθεί σε δαίμονες και άλλα κακά στοιχεία της φύσης. Και αν το πάμε και σε θρησκευτικό , ( χριστιανικό) επίπεδο,αφού ο Θεός είναι το ανώτατο ον γιατί δε ξαποστέλνει τη Μόρα από κει που ήλθε να μη μας ενοχλεί ή γιατί δε με προστατεύουν οι φύλακες-άγγελοί μου;
liopyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ρε παιδια μην αποσυντονιζετε την κουβεντα! fullon πες μας τις εμπειριες σου!
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 εγω οπως και εκατομμυρια αλλοι λενε οτι υπαρχουν πχ φαντασματα.. απο τις χιλιαδες φωτογραφιες αλλες ηταν ψευτικες Αυτό δε φτάνει. Δεν το αντιλαμβάνεσαι; και αλλες απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να εξηγηθουν Τι εννοείς δεν μπορούσαν να εξηγηθούν; Αποδείχτηκε οτι ήταν αληθινές;;
teo64x Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Αποδειξε μας εσυ τα φαντασματα, και μετα ο Physics_Rulez θα σου πει για το χρυσο δρακο, κι εγω για το δρακο με τα 12 κεφαλια και 72 τροχους (εεε... ποδια) Παρ'το πίσω.Πήγαινε στο(α) thread(s) "Υπάρχει Θεός" ή κάπως έτσι, και ξαναέλα. Ή αλλιώς θέλω να μου αποδείξεις οτι δεν υπάρχει ένας τεράστιος Χρυσός Δράκος που βγάζει φωτιές από το στόμα του, τρώει παιδάκια και μισεί την καυτερή μουστάρδα. Αν δεν μπορείς να μου το αποδείξεις τότε υπάρχει. Ειναι πιο ευκολο να αποδειχτει κατι το οποιο υπαρχει γιατι θα βασιστει στο οπτικοακουστικο υλικο του υπαρχοντος. Ενω κατι που δεν υπαρχει, δεν μπορει και να αποδειχτει τοσο ευκολα, θα πρεπει να βασιστει σε σωρεια επιστημων οι οποιες πρεπει αναγκαστικα να πανε με την εις ατοπον απαγωγη. Οποτε μιας και ειναι πιο ευκολο για σενα, αποδειξε μας οτι υπαρχει, για να παψουμε να γελαμε. pournaras θα το παιξω οπως εσυ και θα σου απαντησω απλα με τον δικο σου τροπο.. εγω ρωτησα πρωτος ΑΡΑ περιμενω πρωτος απαντηση, αν και οταν με ικανοποιησει η απαντηση που θα λαβω τα ξαναλεμε, αν δεν δεχτω ικανοποιητικη απαντηση σημαινει οτι απλα δεν μπορειτε να αποδειξετε αυτο που ζητησα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ε ναι οταν πια δεν εχουμε τι να πουμε , πεταμε τις φωτογραφιες , ετσι φαινομαστε cool και αποσυντονιζουμε την "συζητηση".. το μονο ευκολο ειναι η ειρωνια και τα γελακια έχουμε να πούμε αλλά είναι προσβλητικά και δεν θέλουμε να φανούμε αγενείς, οπότε επιλέγουμε τον πιο ήρεμο τρόπο... :p το ξέρουμε ότι το κάνεις από αντίδραση αλλά όταν καταλάβεις ότι τα "επιχειρήματά" σου είναι επιπέδου δημοτικού, θα κατανοήσεις και την "σοφία" των demotivational posters...
liopyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Παραιτουμαι ρε κωλοπαιδα, τωρα θα τον ειχα φτασει να λεει για νεφελιμ και ξωτικα... Πφφ.
teo64x Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Fullon, για να υπάρχουν φαντάσματα πρέπει να υπάρχει μεταφυσική (μη υλική) ψυχή. Μέχρι στιγμής, τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν προς το αντίθετο. Cruel, isn't it?
black_widow Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 pournaras θα το παιξω οπως εσυ και θα σου απαντησω απλα με τον δικο σου τροπο.. εγω ρωτησα πρωτος ΑΡΑ περιμενω πρωτος απαντηση, αν και οταν με ικανοποιησει η απαντηση που θα λαβω τα ξαναλεμε, αν δεν δεχτω ικανοποιητικη απαντηση σημαινει οτι απλα δεν μπορειτε να αποδειξετε αυτο που ζητησα Μέχρι στιγμής το μόνο που έχεις κάνει είναι να λες για ειρωνείες , κομπλεξάρες κ.λ.π. Ποιά είναι τα επιχειρήματά σου; Ότι εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχουν φαντάσματα( και στατιστικά αληθές να ήταν αυτό, δεν αποδεικνύει τίποτα, έχουνε επιχειρήματα αυτοί οι άνθρωποι που επικαλείσαι?), ποιές είναι οι φωτογραφίες που λες; Μέχρι στιγμής δηλαδή κάνεις επίκληση στο συναίσθημα και σε κάποιες "αυθεντίες" ( κατά τη δικιά σου γνώμη αυθεντίες). Υ.Γ. Φλασιά από Πανελλήνιες που είχα δώσει κάποτε αυτό με τις αυθεντίες, δε πάω καλά...
elven Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Υπάρχουν φαντάσματα! Είναι η ενέργεια που φεύγει απο το σώμα όταν πειθαίνει και μετεατρέπεται σε ψυχικά σωματίδια τα οποία και συνθέτουν μια οντότητα άυλη αλλά ταυτόχρονα ορατή. Δεν είναι ανθρωπόμορφα αλλά το μάτι του ανθρώπου έχει την τάση να βλέπει πρόσωπα και ανθρώπινες μορφές στα πάντα. Μαζέψετε με
De@th L0rd Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Φάντασμογονία κ κατήχηση.OH NO YOU DON'T! Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,
black_widow Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Φάντασμογονία κ κατήχηση.OH NO YOU DON'T! Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα,Δημοτικό,πλύση,εγκεφάλου,εκκλησία,πρέπει,εικόνες,βόθρος,εθνικισμός,χαμηλή μόρφωση,οικογένεια,πατρίδα, Βάλε και το υποχρεωτικό κατηχητικό αν έχεις γονιό θρήσκο, ξέρεις τι έχω περάσει εγώ στο δημοτικό ευτυχώς που παίζαμε πριν στην αυλή ( για αυτο πηγαίναμε όλα πιστεύω) γιατί εννοείται ούτε που άκουγα τι μας κηρύτταν:p Ευτυχώς κουράστηκε στο τέλος η μάνα μου και το πήρε απόφαση ότι μόνο εκείνη είναι η θρήσκα στην οικογένεια... Υπάρχουν φαντάσματα!Είναι η ενέργεια που φεύγει απο το σώμα όταν πειθαίνει και μετεατρέπεται σε ψυχικά σωματίδια τα οποία και συνθέτουν μια οντότητα άυλη αλλά ταυτόχρονα ορατή. Δεν είναι ανθρωπόμορφα αλλά το μάτι του ανθρώπου έχει την τάση να βλέπει πρόσωπα και ανθρώπινες μορφές στα πάντα. Μαζέψετε με :lol:
elnera Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ακου μια ιστορια..οταν πηγαινα στ'δημοτικου,παιζαμε με τους φιλους μου στην γειτονια μας..εκει υπηρχε ενα σπιτι το οποιο δεν το πλησιαζε κανεις γιατι ελεγαν πως εκει μεσα υπηρχαν φαντασματα..μια μερα εγω και ο φιλος μου ο νικος αποφασισαμε να μπουμε μεσα...οι πορτες ηατν σπασμενες και ετσι μπεικαμε ανετα..τοτε ειδαμε οτι το μονο που ειχε εκει μεσα ηταν ενα τζακι και ενα μικρο κρεβατακι....ετσι βγαινοντας απο το σπιτι,τους ειπαμε οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο..το επομενο πρωι εγω και ο φιλος μου ξαναπηγαμε και τοτε παθαμε σοκ...δεν υπηρχε ουτε τζακι ουτε τιποτα παρα μονο αιματα παντου...φυγαμε τρεχοντας και απο τοτε δεν ξαναπηγαμε ποτε εκει μεσα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.