Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ακου μια ιστορια..οταν πηγαινα στ'δημοτικου,παιζαμε με τους φιλους μου στην γειτονια μας..εκει υπηρχε ενα σπιτι το οποιο δεν το πλησιαζε κανεις γιατι ελεγαν πως εκει μεσα υπηρχαν φαντασματα..μια μερα εγω και ο φιλος μου ο νικος αποφασισαμε να μπουμε μεσα...οι πορτες ηατν σπασμενες και ετσι μπεικαμε ανετα..τοτε ειδαμε οτι το μονο που ειχε εκει μεσα ηταν ενα τζακι και ενα μικρο κρεβατακι....ετσι βγαινοντας απο το σπιτι,τους ειπαμε οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο..το επομενο πρωι εγω και ο φιλος μου ξαναπηγαμε και τοτε παθαμε σοκ...δεν υπηρχε ουτε τζακι ουτε τιποτα παρα μονο αιματα παντου...φυγαμε τρεχοντας και απο τοτε δεν ξαναπηγαμε ποτε εκει μεσα.... Στο λόγο σου?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ακου μια ιστορια..οταν πηγαινα στ'δημοτικου,παιζαμε με τους φιλους μου στην γειτονια μας..εκει υπηρχε ενα σπιτι το οποιο δεν το πλησιαζε κανεις γιατι ελεγαν πως εκει μεσα υπηρχαν φαντασματα..μια μερα εγω και ο φιλος μου ο νικος αποφασισαμε να μπουμε μεσα...οι πορτες ηατν σπασμενες και ετσι μπεικαμε ανετα..τοτε ειδαμε οτι το μονο που ειχε εκει μεσα ηταν ενα τζακι και ενα μικρο κρεβατακι....ετσι βγαινοντας απο το σπιτι,τους ειπαμε οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο..το επομενο πρωι εγω και ο φιλος μου ξαναπηγαμε και τοτε παθαμε σοκ...δεν υπηρχε ουτε τζακι ουτε τιποτα παρα μονο αιματα παντου...φυγαμε τρεχοντας και απο τοτε δεν ξαναπηγαμε ποτε εκει μεσα.... Καποιος θα δολοφηνησε το τζακι και το κρεβατακι και θα πηγε καπου να τα θαψει.
linkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ακου μια ιστορια..οταν πηγαινα στ'δημοτικου,παιζαμε με τους φιλους μου στην γειτονια μας..εκει υπηρχε ενα σπιτι το οποιο δεν το πλησιαζε κανεις γιατι ελεγαν πως εκει μεσα υπηρχαν φαντασματα..μια μερα εγω και ο φιλος μου ο νικος αποφασισαμε να μπουμε μεσα...οι πορτες ηατν σπασμενες και ετσι μπεικαμε ανετα..τοτε ειδαμε οτι το μονο που ειχε εκει μεσα ηταν ενα τζακι και ενα μικρο κρεβατακι....ετσι βγαινοντας απο το σπιτι,τους ειπαμε οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο..το επομενο πρωι εγω και ο φιλος μου ξαναπηγαμε και τοτε παθαμε σοκ...δεν υπηρχε ουτε τζακι ουτε τιποτα παρα μονο αιματα παντου...φυγαμε τρεχοντας και απο τοτε δεν ξαναπηγαμε ποτε εκει μεσα.... ελα ελνερα,ο νικος ειμαι.αυτο που ειδαμε δεν ηταν φαντασμα,ενας ρινοκερος ηταν.τωρα μπορεις να ηρεμησεις...
elven Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ήταν ένα πρετζάκι σε ένα κρεββάτι και την επόμενη μέρα πήρε το κρεββάτι κι έφυγε. Έματα παντού λες αλλά εγώ ντεν έματα τίποτα Το φάντασμα που κολλάει;
Mika Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 εγω νομιζω ο Νικος πηγε πιο μετα με ενα γκομενακι και καναν ερωτα (sic). Την κοπελα δεν την ειχε αγγιξει ουτε ο ανεμος, εξου και τα αιματα. Το κρεβατακι εσπασε κ το πεταξανε και το "τζακι" ηταν μια kerosun που ειχε φερει ο Νικος γιατι με το ψωλοκρυο δεν θα του σηκωνοτανε
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9Am67-Sew7k]http://www.youtube.com/watch?v=9Am67-Sew7k[/ame] κι'όμως υπάρχουν...
Swimmer21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εδω φαινεται καλυτερα! [ame] [/ame] Εχω ανατριχιασει πραγματικα ανεξαρτητως αν ειναι αληθινο ή οχι...
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μάλιστα. Την πιθανότητα να περνάει κάποιος έξω από την τζαμαρία π.χ που πιθανότατα υπάρχει στο βάθος του σαλονιού να την εξετάσουμε;
nickarmy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 τον επιασε τουαλετα χαχα όχι οτι γινεται με καμια 50 τροπους να εξυγηθει
soturin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μάλιστα.Την πιθανότητα να περνάει κάποιος έξω από την τζαμαρία που πιθανότατα υπάρχει το βάθος του σαλονιού να την εξετάσουμε; Τι; δηλαδή λες να είναι σκιά; Άσε μας ρε, αποκλείεται... βέβαια του michael jackson δεν είναι γιατί αυτός έγινε ζόμπι
linkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 εγω νομιζω ο Νικος πηγε πιο μετα με ενα γκομενακι και καναν ερωτα (sic). Την κοπελα δεν την ειχε αγγιξει ουτε ο ανεμος, εξου και τα αιματα. Το κρεβατακι εσπασε κ το πεταξανε και το "τζακι" ηταν μια kerosun που ειχε φερει ο Νικος γιατι με το ψωλοκρυο δεν θα του σηκωνοτανε Θα σε παρακαλουσα να μην λες ανακριβιες για το προσωπο μου (και κυριως για το δικανο μου) οταν δεν γνωριζεις.ευχαριστω.
Swimmer21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μάλιστα.Την πιθανότητα να περνάει κάποιος έξω από την τζαμαρία π.χ που πιθανότατα υπάρχει στο βάθος του σαλονιού να την εξετάσουμε; Μα να μοιαζει αυτη η φιγουρα τοσο πολυ στον Michael Jackson? Δεν χρειαζονται εξηγησεις, καποιοι δεν θελουν καν να δεχτουν οτι ο Michael πεθανε... Αλλωστε αυτη ηταν ειναι και θα ειναι η μαγεια του, αυτη που τον εκανε ξεχωριστο...
linkin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 οντως μοιαζει με τον michael.εγω οταν τον ειδα αρχικα σκεφτηκα ρε ο jackson αλλα μετα θυμηθηκα πως πεθανε.....ρε ειμαστε καλα???
Höfdingadrapa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Nα πω κάτι χωρίς να ξέρω βέβαια από οπτική. Όποιος ξέρει καλύτερα ας με βοηθήσει. Κάτι το οποίο είναι διαφανές έχει σκιά; Βασικά παίζει ρόλο το ''transparency'' (=ρ) του αντικειμένου; Απ' οτι βλέπω σε slow motion η σκιά του είναι προς τα δεξιά του, δηλαδή προς τον διάδρομο. How come?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.