apostan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Προσπαθώ να εκτυπώσω με τον εκτυπωτή μου κάποια αυτοκόλλητα αλλά δεν τα καταφέρνω, συνεχώς όλο και ξεφεύγει η εικόνα από τα όρια που έχει το αυτοκόλλητο. Έχω πάρει το πακέτο της CONNECT το οποίο περιέχει σε ένα φύλλο Α4 24 αυτοκόλλητα με διαστάσεις 70mm πλάτος και 37mm ύψος. Την εικόνα την δημιούργησα σε αυτές τις διαστάσεις (70mm πλάτος και 37mm ύψος) στο Photoshop. Ξέρει κανείς μέσα από το Photoshop πως θα κάνω εκτύπωση? Έχω δοκιμάσει κ από το office αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος Ο εκτυπωτής μου είναι ο HP Officejet Pro L7680 All-in-One
andromahos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Φιλε μου το πρωτο που θα κανεις ειναι να κατεβασεις τα προγραματα 1) acoustica cd dvd label maker kai 2) surething cd labeler deluxe ψαξε λιγακι μεσα εχουν ετοιμα καλουπακια να τα πω, για διαφορες μαρκες αυτο/τα, εαν δεν βρεις για τα connect , με τις διαστασεις που εχεις καποιο θα ταιριαξης
apostan Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 οι ετικετες μου δεν είναι για cd dvd κάνει αυτο?
apostan Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 για τι ακριβως θες τα αυτοκολλητα ? για διαφημιστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.