Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για το FUJITSU-SIEMENS AMILO XI3650-SD2

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο χαρακτηριστικα ειναι σουπερ,αλλα οχι και απο αξιοπιστια.

εγω θα κοιτουσα κατι σε sony στα ιδια λεφτα

σαφως ανωτερο ποιοτικα και σε αξιοπιστια,αλλα οχι και σε επιδοσεις

ζυγισε τα και αποφασισε

Δημοσ.

Βασικά αν έχεις σκοπό να δώσεις τόσα λέφτα, δικιά μου γνώμη ειναι να πάρεις κάποιον hp, ή και sonny οπώς λεει ο basilis5, απλα όπως είπε χαρακτηριστικα με τιμή δεν συμβαδίζουν...

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900447 ειναι hp με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτό που είπες απλά έχει 17αρα οθόνη αντι 18 που έχει το αλλο..δεν νομιζω να ειναι ομως αυτο πρπβλημα...γιατι για να ξερεις οτι οσο πιο μεγάλη οθόνη τοσο πιο βαρύ στο κουβάλημα...

Προσωπικα εχω hp κ ειμαι ευχαριστημένη κ αν μου έλεγες να ξαναπαρεις τώρα μάλλον θα έπερνα αυτο που σου προτείνω αλλα τον έχω 2,5χρόνια κ ακόμα δεν χρειάζεται να τον αλλάξω...επίσης το μόνο προβλημα που μου έβγαλε (έτυχε) ήταν στο dvdrw που δεν εκανε καλα τις εγγραφές...το πήγα στο servis το άλλαξα κ όλα οκ. κανενα προβλημα με το servis...καθυστέρησε γύρω στις 15μέρες διότι θα ερχόταν απο το εξωτερικό μου είπαν το ανταλλακτικό.

Εγω προτείνω να ρίξεις κ μια ματιά σε hp...ειναι αξιόπιστα..κ είναι απο τις γνώστες μάρκες στα pc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...