Προς το περιεχόμενο

φορτιστης αυτοκινητου για λαπτοπ

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

θελω καποιες φορες να εχω το λαπτοπ μεσα στο αμαξι αλλα καμια φορα ξεχναω να το φορτισω..το λαπτοπ ειναι το ACER ASPIRE ONE A110L 8,9''

υπαρχει κατι σαν φορτιστης που να μπαινει στην υποδοχη του αναπτηρα στο αυτοκινητο?

δεν με ενδιαφερει αν θα φορτιζει η μπαταρια η αν το ρευμα που δινει ειναι μονο για να δουλεψει το λαπτοπ,να δουλευει το λαπτοπ μονο θελω.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592055

Αν ψάξεις μπορεί να βρεις και φθηνότερο. Επίσης δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις έναν απλό αντάπτορα για την πρίζα του αυτοκινήτου που να ερφαρμόζει στον ήδη υπάρχον φορτιστή. Σε κάποιο καταστήμα ηλεκρονικών της γειτονίας σου ίσως παίζει να βρεις κάτι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σου. Πρόσφατα αγόρασε ο αδερφος μου φορτιστή για λάπτοπ και μέσα η συσκευασία περιέχει και αντάπτορα για αμάξι. Το δοκιμάσαμε και είνια πολύ καλο....

Αν επιτρέπεται μπορω να βάλω το λινκ απο το κατάστημα που το πήραμε.

Πάντως η τιμή είναι 34€

Δημοσ.
καλησπερα

θελω καποιες φορες να εχω το λαπτοπ μεσα στο αμαξι αλλα καμια φορα ξεχναω να το φορτισω..το λαπτοπ ειναι το ACER ASPIRE ONE A110L 8,9''

υπαρχει κατι σαν φορτιστης που να μπαινει στην υποδοχη του αναπτηρα στο αυτοκινητο?

δεν με ενδιαφερει αν θα φορτιζει η μπαταρια η αν το ρευμα που δινει ειναι μονο για να δουλεψει το λαπτοπ,να δουλευει το λαπτοπ μονο θελω.

υπαρχει ανταπτορας που δουλευει με ολλα τα laptop και μπαινει και στον αναπτηρα του αυτοκινητου στα 34 ευρο περιπου......στειλε μου μηνυμα εαν σε ενδιαφερει να σου πω απο που.....εγω τον εχω παρει και τελος καλωδια και πολλοι φορτιστες μαζι...ενα για ολλα...σημειωση

το συγκεκριμενο δεν ειναι μονο για αμαξι...κανει για ολλα .....

εαν ενδιαφερεσαι μονο αυτοκινητου υπολογισε στα 23 ευρο pm να σου πω και για αυτον..φιλικα...........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...