Προς το περιεχόμενο

Στο παρατσάκ δεν χωράνε σε double layer

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

washcloud, κοίτα, την δουλειά με το συμμάζεμα των divx avi αρχείων την κατάφερα με το Handbreak και άψογα, η ποιότητα δεν χάλασε σχεδόν καθόλου... τώρα υπάρχει νέο task :-) να μετατρέψω ένα mkv αρχείο (μαζί με subs) για να το δώ σε dvd player στο σπίτι :-)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν το dvd player δεν είναι πολύ παλιό, λογικά θα υποστηρίζει και H.264 (που μάλλον είναι το .mkv σου) αρχεία, οπότε ίσως δεν υπάρχει λόγος μετατροπής σε MPEG2.

Για windows κλασσικό για μετατροπή αυτού του είδους, είναι το ConvertXtoDVD , που νομίζω ότι το έχεις αναφέρει και εσύ (δεν ξέρω καν όμως αν μετατρέπει και αυτά τα αρχεία).

Για mac τώρα.......:rolleyes:

Αν δεν έχει mac version, ρώτα στα mac topics εδώ στο insomnia

Δημοσ.
Αν το dvd player δεν είναι πολύ παλιό, λογικά θα υποστηρίζει και H.264 (που μάλλον είναι το .mkv σου) αρχεία, οπότε ίσως δεν υπάρχει λόγος μετατροπής σε MPEG2.

Για windows κλασσικό για μετατροπή αυτού του είδους, είναι το ConvertXtoDVD , που νομίζω ότι το έχεις αναφέρει και εσύ (δεν ξέρω καν όμως αν μετατρέπει και αυτά τα αρχεία).

Για mac τώρα.......:rolleyes:

Αν δεν έχει mac version, ρώτα στα mac topics εδώ στο insomnia

Έχω όχι μόνο παλιό dvd player αλλά και χάλια μάρκα (COMET), αλλά με subs πως τους προσαρτώ στο mkv ώστε να το δώ στο player!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...