Fidelio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 . Και μόνο που λες ότι όλοι όσοι κάνουν μεταπτυχιακό το αγοράζουν και ότι οι διπλωματικές τους είναι του κώλου, δείχνει το δικό σου ποιον. Πας να το κάνεις προσωπικό, πρόσεχε γιατί μπορώ να προχωρήσω σε σχετικό ξεβράκωμα δια της ατόπου .... δεν είναι δύσκολο. Κατα τα άλλα , όταν θα μπεις ΚΑΙ ΑΝ θα μπεις ποτέ στην διαδικασία να παρακολουθήσεις μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ελλάδα , έλα μετά να μου πεις για τα κριτήρια επιλογής και την διαδικασία , μέχρι τότε μόκο.
mangepsamin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Όταν υπέγραφαν τη σύμβαση, ήξεραν ότι είναι ορισμένου χρόνου και προφανώς δε το έκαναν για τα ψίχουλα των 6 μηνών αλλά για τους πόντους στον ΑΣΕΠ. Οπότε μην ακούω παπαριές για κακόμοιρους οικογενειάρχες, η δικαιολογία "πεινούσα και έμεινα 4 χρόνια stager μέσω ρουσφετίου" είναι το ίδιο καλή στα αυτιά μου με το "πεινούσα και έκλεψα". Ναι, κρίμα που πεινούσες, αλλά θα σε χώσω μέσα γιατί καταπάτησες το νόμο. Κλαίγε όσο θες, ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα σε μια ευνομούμενη κοινωνία. Aφου λεμε πως η συμβαση ανανεωνοταν και απο τα δυο μερη ρε,οσο περι κλεφτων και τις αλλες χαριτωμενιες σου εδωσα την απαντηση πιο πισω.μην επαναλαμβανομαστε συνεχεια.
jimarass Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 1) Δλδ αν γινόταν ανοιχτός διαγωνισμός με αξιοκρατικά κριτήρια δε θα υπήρχε πρόβλημα. Τότε δε θα μένανε κάποιοι άνεργοι. Η για να μπω στη λογική σας, δεν πειράζει που θα μείνουν άνεργοι οι κομματάνθρωποι, το θέμα είναι εμείς οι πτυχιούχοι τι θα απογίνουμε. Πριν είχαμε 10 με δουλειά, 5 ανέργους. Τώρα έχουμε 15 ανέργους. Οι 5 άνεργοι δικαιώθηκαν. Στο Γ'Ράιχ ο χίμλερ είχε φτιάξει ειδικά οικήματα για ανύπαντρες μητέρες. Οταν τα παιδιά γεννιόντουσαν δίνονταν σε οικογένειες των ες ες, η ή μητέρα έβρισκε γαμπρό από τα ες ες. Το θέμα είναι ότι δεχόντουσαν μόνο γερμανίδες μητέρες. Για τις εβραίες δεν τους ενοιαζε, δεν τις διώκανε, αλλά τους ήτανε αδιάφορες, δεν ήταν άρειες (δεν είχαν πτυχία) 2) Εγώ πάλι ήμουν σκράπας και έπαιρνα αποβολές για ψύλλου πήδημα. Τι σημαίνει πάλι αυτό? 3)ναι, σε φθονούν για τις ικανότητες σου. Πλάκα κάνεις? 4)και η εργασία στις οικοδομές με ιδρώτα βγαίνει Αυτήν να την επιδοτήσουμε? Να μην πούμε για αμμοβολιστές, για λάρκο όπου εκεί υπάρχουν εργατικά ατυχήματα. Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι στουρνάρια δεν πα να... Πας μη πτυχιούχος βάρβαρος. Εγώ που έχω πτυχίο, τι θεωρούμαι πεμπτοφαλαγγίτης 5)Ναι, όσον αφορά την ακαδημαική έρευνα. Η επαγγελματική μου εμπειρία μου έχει δείξει το αντιθετο. 1)Τώρα τι παπαριές είναι αυτές που λες? Εδώ λέμε να μοριοδοτείται ο άλλος ανάλογα με τις σπουδές του και την εργασιακή εμπειρία εκτός δημοσίου. Που κολλάς σε αυτό? Δεν καταλαβαίνω τι ζητάς? Stage? Tι Himler και ναζιστικά λες? 2)Σκράπες δεν υπάρχουν. Το ίδιο μυαλό έχουμε όλοι. Τεμπέληδες υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι δεν κάνουν τον κόπο να το χρησιμοποιήσουν!! 3)Όχι για τις ικανότητές μου, αλλά για το γεγονός ότι λόγω τεμπελιάς, δεν είχαν ότι και εγώ.....Εκτός αν θέλεις να μας πεις τώρα ότι η κοινωνία δε φθονεί την επιτυχία.... Και δε μιλάω μόνο για το σχολείο αλλά και για την εργασιακή ζωή όπου αν τολμήσεις και από ανθυποσουβλατζής πας σουβλατζής (άσχετα αν έχεις δέκα μάστερ), οι άλλοι παλιότεροι υποσουβλατζήδες δεν θα σου μιλάνε για δέκα χρόνια , για το αξιοκρατικό σφάλμα που διέπραξες...... 4)Κάθε θέση θα πρέπει να μοριοδοτείται ανάλογα. Αν το δημόσιο θέλει χτίστη, τότε ο χτίστης θα παίρνει πιο πολλά μόρια από το Μαστερά. Αλλά αν θέλουν υπάλληλο γραφείου, γιατί να πάει ο του Λυκείου με ίδιους όρους με το Μαστερα?? 5)Δηλαδή?
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Είμαι εγώ κι εσύ. Εχουμε 3 βιβλία μπροστά μας, την κοκκινοσκουφίστσα, την ελληνική ιστορία και ένα μαθηματικό πόνημα (τρέλλες γράφει μέσα). Λοιπόν όμνισλας, για να το λήγουμε, είμαστε εγώ και εσύ και τελειώνοντας το γυμνάσιο εσύ έχεις μείνει με την εντύπωση πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν οργασμό για να συλλάβουν και πως οι τερατογενέσεις είναι αποτέλεσμα κτηνοβασίας. Ένας από τους 2 στερείται του κύρους να μιλάει για οποιουδήποτε είδους μόρφωση και είναι αυτός στον οποίο θα σταματήσω να σπαταλάω το χρόνο μου. Καλό κουράγιο στους υπόλοιπους.
Absinthe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ημιμαθεια, εμπαθεια και εμπειρια αποκτημενη μεσω αφηγησεων τριτων. Λουσι, μπαν λογω βλακειας στοιχειοθετειται? Ουτε αν προσβαλλει την ιντερνετικη αιδω?
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Όχι, είχα εισηγηθεί κάποτε να ισχύσει, αλλά δεν έκατσε.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Omni μήπως ήσουν στα stage και σε δίωξανε?
afentiko7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 1)Τώρα τι παπαριές είναι αυτές που λες? Εδώ λέμε να μοριοδοτείται ο άλλος ανάλογα με τις σπουδές του και την εργασιακή εμπειρία εκτός δημοσίου. Που κολλάς σε αυτό?Δεν καταλαβαίνω τι ζητάς? Stage? Tι Himler και ναζιστικά λες? Δε χρειάζεται καμιά μοριοδότηση. Εχω στείλει δεκάδες βιογραφικά και στη πλειοψηφία των περιπτώσεων, δεν με πήραν ούτε τηλέφωνο. Σε όσες με πήραν ούτε καν με ρώτησαν για πτυχία, σχολές (το θεωρούν δεδομένο εφόσον τους το λες). Με ρώτησαν 5-10 πράγματα και από αυτά που απάντησα έκριναν αν τους κάνω. Α, πολλοί συμφοιτητές μου βρήκαν κατευθείαν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα. Οχι με μόρια, είχαν μπάρμπα με γνωριμία, που σημαίνει ότι μάλλον δεν πήραν τη δουλειά αξιοκρατικά. Και ήταν και κομματάνθρωποι. Γι' αυτούς δε βλέπω να κλαίγεται κανείς. Αλλά είπαμε, βασιλεύει η υποκρισία Σκράπες δεν υπάρχουν. Το ίδιο μυαλό έχουμε όλοι. Τεμπέληδες υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι δεν κάνουν τον κόπο να το χρησιμοποιήσουν!! Ναι, αυτοί οι "τεμπέληδες" δεν κάνουν αιτήσεις για δουλειές μεταπτυχιακών. Πάντως στην αφρική πολύ τεμπελιά πρέπει να χει πέσει. Και δε μιλάω μόνο για το σχολείο αλλά και για την εργασιακή ζωή όπου αν τολμήσεις και από ανθυποσουβλατζής πας σουβλατζής (άσχετα αν έχεις δέκα μάστερ), οι άλλοι παλιότεροι υποσουβλατζήδες δεν θα σου μιλάνε για δέκα χρόνια , για το αξιοκρατικό σφάλμα που διέπραξες Welcome to capitalism, land of free and free to fail (αν και τελευταία έγινε TBTF:lol:). Σύμβουλή, αν κάθεσαι να ασχολείσαι με τον κάθε μπιπ, έχεις χάσει το νόημα της ζωής. Πραγματικά. Κάθε θέση θα πρέπει να μοριοδοτείται ανάλογα. Αν το δημόσιο θέλει χτίστη, τότε ο χτίστης θα παίρνει πιο πολλά μόρια από το Μαστερά Αν το δημόσιο θέλει χτίστη, δε θα κάνει διαγωνισμό διότι θα ξοδεψει περισσότερα χρήματα. Θα κάνει ότι κάνουμε εσύ κι εγώ. θα πάρουμε τηλέφωνο δέκα γνωστούς να μας πουν από 5 χτίστες ο καθένας και θα πάρουμε όποιον μας κάθεται καλύτερα. Σιγά μη βγάλουμε και έκτακτο δελτίο. Αλλά αν θέλουν υπάλληλο γραφείου, γιατί να πάει ο του Λυκείου με ίδιους όρους με το Μαστερα Γιατί, οι χτίστες είναι ηλίθιοι? Βγάζουν πολύ περισσότερα (οι artisan κυρίως) από τους μαστεράδες. Από τη στιγμή που ο χρήστης έχει τελειώσει σχολείο και ξέρει γράμματα, μπορεί άνετα να κάνει τη δουλειά του γραφέα. Ο μαστεράς, έχει μάστερ στην επιστήμη του, όχι σε όλες τις δουλειές. @... και ο Lucifer με ad hominem attack καταφέρνει να αυξήσει το e-κύρος του κατά 4 πόντους (κlap, klap) Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, εγώ απλά είχα πει, πως οι γυναίκες μπορούν να έχουν οργασμό κατά το βιασμό και πως οι θρύλοι περί ανθρωπόμορφων όντων οφείλονται στο ότι πολλοί πίστευαν πως αν πας με ζώο θα βγάλεις ένα demi πλάσμα. Διαπίστωση έκανα. Αλλά βέβαια, παραποιήθηκαν τα γραφόμενα μου. Omni μήπως ήσουν στα stage και σε δίωξανε? φίλε όχι, που τέτοια τύχη. @absinthe, care to elaborate?
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τύχη το να είσαι ανασφάλιστος με 500 το μήνα?
afentiko7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τύχη το να είσαι ανασφάλιστος με 500 το μήνα? χιούμορ έκανα.
Crizzt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αυτό το θρεντ προσπάθησε αλλά δεν έσπασε το ρεκόρ του νόμου του Godwin.
Absinthe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Βαριεμαι τραγικα να διαβασω ολα οσα εχεις γραψει, ποσο μαλλον να απαντησω κιολας. Και αυτο που θα κανω τωρα, υπερβαση ειναι, ειδικα με φρεσκο επεισοδιο των 2,5 αντρων να με περιμενει. Παντως, Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, εγώ απλά είχα πει, πως οι γυναίκες μπορούν να έχουν οργασμό κατά το βιασμό και πως οι θρύλοι περί ανθρωπόμορφων όντων οφείλονται στο ότι πολλοί πίστευαν πως αν πας με ζώο θα βγάλεις ένα demi πλάσμα. Διαπίστωση έκανα. Αλλά βέβαια, παραποιήθηκαν τα γραφόμενα μου. αυτο ΔΕΝ το ειχες πει, ουτε θα μπορουσε σε οποιοδηποτε παραλληλο συμπαν και υπο την επηρρεια οποιωνδηποτε ουσιων καποιος να υποθεσει οτι ΜΠΟΡΕΙ να εννοουσες κατι τετοιο. Για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους. υγ: και ο Βασκος αυτονομιστης ακα με το κωδικο ονομα YOSU, ΓΑΜΑΕΙ.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Σε 4 χρόνια θα είχαν γίνει επιστήμονες στη Βουλγαρία, και τώρα θα διορίζονταν δάσκαλοι. Βάζω στοίχημα πως δεν το σκέφτηκαν... stage και μλκίες. Γιατροί μη σου πω.
afentiko7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Το διάβασα το νόμο, αλλά δεν εμπίπτει σε καμιά λογική. Απλώς έβγαλε αυτός μια πρόταση που λέει ότι όποιος αναφέρει τους ναζί, έχει λάθος. Ούτε προυπάρχει κάτι πριν από αυτό, ούτε καταλήγει σε ένα συμπέρασμα. Αλλά αυτό, δεν το διάβασες since this would not be a fallacious attack against a debate opponent. However, Godwin's Law itself can be abused, as a distraction, diversion or even censorship, that fallaciously miscasts an opponent's argument as hyperbole, especially if the comparisons made by the argument are actually appropriate. A 2005 Reason magazine article argued that Godwin's Law is often misused to ridicule even valid comparisons Βαριεμαι τραγικα να διαβασω ολα οσα εχεις γραψει, ποσο μαλλον να απαντησω κιολας. Και αυτο που θα κανω τωρα, υπερβαση ειναι, ειδικα με φρεσκο επεισοδιο των 2,5 αντρων να με περιμενει. ε αφού δεν έχεις διαβάσει κάτι, τι πετάγεσαι με καρά ad hominem attack, του στυλ το πε ο αφεντικός, πάμε να του την πούμε. Και καλά εσύ είσαι απλός χρήστης, αλλά ο πράσινος σαν mod θα πρεπε να είναι πιο προσεκτικός και να αποφεύγει τέτοιες καταστάσεις. Στην τελική ας μην απαντήσει καθόλου.
agpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Omni-omni, όλοι εδώ ήμασταν. Μην προσθέσεις στην άγνοια και την αναξιοπρέπεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα