liopyr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Με λύπη μου, διαπιστώνω, ότι προοδευτικές και λαλιστατες απόψεις για τα "εθνικά θέματα" (teo64, liopyr, paredwse, leftermann, washcloud) σε ένα κύριο θέμα, δεν έχουν βγάλει λέξη. Εντάξει λοιπόν, αφού απαιτείς προοδευτική άποψη, θα βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα. Είσαι έτοιμος omni; 1. 2. 3. Στην Αττική οδό δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα 120χλμ/ώρα. ενταξει φιλε τι να κανουμε, ο καθενας με τον τροπο του .. καιγω σκαω ( και θα σκαω ) κατι χιλιαδες σε εφοριες κτλ αλλα τι να κανω.. ετσι ειναι η φαση . ο καθενας με τις επιλογες του.. αλλα για φαντασου καποιον 5 χρονια stage και να τον πετανε μετα.. οσο ναναι μολις εχασε 5 παραγωγικα χρονια απο την ζωη του.. επιλογη του θα μου πεις.. αλλα υπαρχει και ενα ηθικο κομματι στην υποθεση.. Φούλον, μεταξύ μας ε, αυτό το συμπονετικό υφάκι αλληλεγγύης από κάποιον που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να διώξει από την χώρα "του" (όπως του αρέσει να την αποκαλεί) ανθρώπους που είδαν τις οικογένειές τους διαμελισμένες και έφτασαν σε αυτή μισοπνιγμένοι μπας και επιβιώσουν, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να το λάβω υπόψη μου. Βρες ένα μισάνθρωπο επιχείρημα που να σου πηγαίνει τουλάχιστον.
fullon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) liopyr εχω αρκετα προβληματα, δεν χρειαζομαι και τα προβληματα των σομαλων και ουτε χρειαζομαι την πολυτισμικοτητα για να "βελτιωθει" ο τροπος ζωης και η κοινωνια. αυτα ειναι παραμυθακια ψευτο"κουλτουριαρηδων" και με αφηνουν αδιαφορο. ασχετο το ενα με το αλλο . μη το κουραζεις μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για τα παιδια αλλα δε πειραζει .. χαλαλι μη νιωθεις οτι τα λεφτα στα τρωνε οι του δημοσιου, ας στα τρωνε καλυτερα οι πακιστανοι "μεταφραστες" που λενε να προσλαβουν με "αξιοκρατικα" κριτηρια μεσω ασεπ φανταζομαι ε? αναφερομαι στην Ελλαδα ως "χωρα μου" μιας ΕΓΩ πληρωνω γιαυτην, ΕΓΩ γεννηθηκα και μεγαλωσα σαυτην, ΕΓΩ ποναω γιαυτην και εγω προσπαθω και ελπιζω σε μια καλυτερη κοινωνια.. οι υπολοιποι ειναι τυχαιοι/περαστικοι, δεν ενδιαφερονται για την χωρα .. χεστηκε ο σομαλος για την μεγαλη πνευματικη κληρονομια του Ελυτη και για την θαυμαστη ιστορια του Ελληνισμου, τους αγωνες που εκανε κτλ κτλ ... και γενικως ας μην μπουμε σενα θεμα που θαναι ασχετο με το παρον.. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2009 από fullon
Erwdios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για τα παιδια αλλα δε πειραζει .. χαλαλι μη νιωθεις οτι τα λεφτα στα τρωνε οι του δημοσιου, ας στα τρωνε καλυτερα οι πακιστανοι "μεταφραστες" που λενε να προσλαβουν με "αξιοκρατικα" κριτηρια μεσω ασεπ φανταζομαι ε? Και ποιος σου είπε εσένα ότι η εθνικότητά σου, σου δίνει προτεραιότητα στην αγορά εργασίας και ακόμα ποιος σου είπε ότι σου δίνει έστω και δουλειά. Για ρώτα τους Έλληνες που δουλεύουν εξωτερικό, αν συμφωνούν με τις ιδέες σου...
fullon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 οκ αντε δουμε λοιπον παρανομους μεταναστες, που "ελληνοποιηθηκαν" με μυστηριους τροπους , να καταλαμβανουν θεσεις του δημοσιου.. μιας και η Ελλαδα δεν εχει τεραστιο προβλημα ανεργιας ας βολεψουμε τους αλλοδαπους.. αφου βολευτηκαμε και οι υπολοιποι. περαστε.. οι ελληνες του εξωτερικου ας γυρισουν πισω να δουλεψουν εδω.. αλλα ΤΙ?? δεν εχουμε δουλειες? μα πως? σοβαρα?
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 δε νομιζω ο σομαλος να χεστηκε για την μεγαλη πνευματικη κληρονομια του Ελυτη και ουτε για την θαυμαστη ιστορια του Ελληνισμου, τους αγωνες που εκανε κτλ κτλ Εσύ ας πούμε δε νοιάζεσαι για τη μεγάλη κληρονομία του Eliot; Άσε που από βιντεάκι αναρτημένο στο θρεντ περί εθνικών εορτών, μάλλον οι Σομαλοί μας πατάνε κάτω σε ιστορική γνώση ε.
fullon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ναι οπως τα λες ειναι .... <παλαμακια>
minarokeftes Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 οκ αντε δουμε λοιπον παρανομους μεταναστες, που "ελληνοποιηθηκαν" με μυστηριους τροπους , να καταλαμβανουν θεσεις του δημοσιου.. μιας και η Ελλαδα δεν εχει τεραστιο προβλημα ανεργιας ας βολεψουμε τους αλλοδαπους.. αφου βολευτηκαμε και οι υπολοιποι. περαστε.. οι ελληνες του εξωτερικου ας γυρισουν πισω να δουλεψουν εδω.. αλλα ΤΙ?? δεν εχουμε δουλειες? μα πως? σοβαρα? Να εύχεσαι να σου δίνει λεφτά ο μπαμπάκας και να μην χρειαστείς ούτε πόλη να αλλάξεις για να βρείς δουλειά φίλε. Πραγματικά στο εύχομαι.....
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ναι οπως τα λες ειναι .... <παλαμακια> Έτσι μπράβο.
fullon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 minarokeftes ο μπαμπακας δε δινει λεφτα εδω και χρονια . και εχω αλλαξει πολη .. και ξαναλλαξει ... , ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:57 ---------- Έτσι μπράβο. .............
Φιλολογίνα Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 . Ασχετο αλλά αν ο μπαμπάς κάποιου είναι βιομήχανος και όχι εφοπλιστής, δε σημαίνει ότι δεν είναι φραγκάτος. Και γω, δεν σε έθιξα. Ειπα απλά ότι είσαι φραγκάτος και δεν μπορείς να καταλάβεις την αξία των 500 ευρώ.(εσύ τα τρως σε ένα shopping therapy στο attica) . Τεσπα, αν το γραφα εγώ, θα τρωγα μπαν, αυτό είναι σίγουρο. Υποθέτω έχετε βγει και για καφέ, έχεις δει και το πώς ξοδεύει λεφτά ο Lucifer οπότε το συμπέρασμά σου - για μια ακόμα φορά - είναι απολύτως ασφαλές. Πέραν τούτου, το ότι μπορεί ο μπαμπάς κάποιου να είναι φραγκάτος αλλά αυτός ο κάποιος να έχει επιλέξει να μην ξοδεύει τα λεφτά του, αλλά να παλέψει μόνος του ούτε υφίσταται σαν ενδεχόμενο ε;(Δεν λέω για τον Luci γιατί ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, μιλάω γενικότερα όμως...) absinthe και φιλολογίνα, το θέμα μου εμένα δεν είναι πως θα πάρει κάποιος τη θέση . Το θέμα μου εμένα είναι α) πως έχεις ύφεση και αντί να δημιουργείς θέσεις εργασίας τις κόβεις, για να εκδικηθείς κάποιους β)πως και με αξιοκρατία κάποιοι θα μένουν απ' έξω. Και πως δεν μπορείς να μιλάς για αξιοκρατία όταν 100 άτομα με τα ίδια προσόντα διαγωνίζονται για 10 θέσεις. γ) Η απαίτηση που έχω για πλήρες ωράριο, κανονικό μισθό, και με ασφάλιση δε νομίζω ότι είναι κάτι παράλογο. Δεν καταργούνται τα stage, δεν καταργείται η μαύρη εργασία, αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν. Τώρα για ποιου το όφελος, δεν ξέρω. Πάντως δεν νομίζω ότι είναι υπέρ του εργαζομένου. δ) Τα πτυχία χρειάζονται για συγκεκριμενες θέσεις. Δε χρειάζονται για όλες. Ο πτυχιούχος θα δώσει ασεπ για να μπει καθηγητής, κάτι που ο μη πτυχιουχος δεν θα μπορέσει να κάνει. Δεν είναι αδικία να παίρνει και θέσεις ατόμων που δεν έχουν πτυχία? Δεν είδα απάντηση στο ερώτημα που έχω θέσει ήδη εδώ και 2 φορές όμως...
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Υποθέτω πως ο όμνισλας βασίζει τις υποθέσεις του στο γεγονός πως ταξίδευα συχνά, χωρίς να λαμβάνει υπ' όψιν του πως δεν έβγαινα ούτε για καφέ για να μαζέψω τα γκαφρά.
liopyr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 liopyr εχω αρκετα προβληματα, δεν χρειαζομαι και τα προβληματα των σομαλων και ουτε χρειαζομαι την πολυτισμικοτητα για να "βελτιωθει" ο τροπος ζωης και η κοινωνια. αυτα ειναι παραμυθακια ψευτο"κουλτουριαρηδων" και με αφηνουν αδιαφορο. ασχετο το ενα με το αλλο . μη το κουραζεις μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για τα παιδια αλλα δε πειραζει .. χαλαλι μη νιωθεις οτι τα λεφτα στα τρωνε οι του δημοσιου, ας στα τρωνε καλυτερα οι πακιστανοι "μεταφραστες" που λενε να προσλαβουν με "αξιοκρατικα" κριτηρια μεσω ασεπ φανταζομαι ε? αναφερομαι στην Ελλαδα ως "χωρα μου" μιας ΕΓΩ πληρωνω γιαυτην, ΕΓΩ γεννηθηκα και μεγαλωσα σαυτην, ΕΓΩ ποναω γιαυτην και εγω προσπαθω και ελπιζω σε μια καλυτερη κοινωνια.. οι υπολοιποι ειναι τυχαιοι/περαστικοι, δεν ενδιαφερονται για την χωρα .. χεστηκε ο σομαλος για την μεγαλη πνευματικη κληρονομια του Ελυτη και για την θαυμαστη ιστορια του Ελληνισμου, τους αγωνες που εκανε κτλ κτλ ... και γενικως ας μην μπουμε σενα θεμα που θαναι ασχετο με το παρον.. Όχι ρε, (με το συμπάθειο αλλά ΡΕ) , να ξεφύγουμε από το παρόν και να βάλουμε κάποιες προτεραιότητες στα προβλήματα, είτε αυτά είναι δικά μας, είτε των διπλανών. Και σε ρωτάω, συνειδητά offtopic: Πώς τολμάς και ιεραρχείς την διάσωση της πνευματικής κληρονομιάς της χώρας σου (που ανάθεμα κι αν έχεις διαβάσει ποτέ) ως μεγαλύτερο προβλήμα από την επιβίωση του διπλανού σου; Δεν νιώθεις ντροπή για το είδος σου;
fullon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ντροπη νιωθω για την πλυση εγκεφαλου που εχουν υποστει ορισμενοι ελληνες και για τον εθνομηδενισμο που προσπαθουν να περασουν "καποιοι" .. «Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.» ΑΥΤΟ το εθνος ομως θα επιζησει, προς δυσαρεστηση ορισμενων.. οχι αλλο offtopic
liopyr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ντροπη νιωθω για την πλυση εγκεφαλου που εχουν υποστει ορισμενοι ελληνες και για τον εθνομηδενισμο που προσπαθουν να περασουν "καποιοι" .. «Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.» ΑΥΤΟ το εθνος ομως θα επιζησει, προς δυσαρεστηση ορισμενων.. οχι αλλο offtopic Όχι, σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ συνέχισε το offtopic, διασκεδάζω αφάνταστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα