Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 μπλα μπλα μπλα μπλα τα παλιοβυσματα μπλα μπλα μπλα μπλαααααααα oh wait το οτι και εγω στην ταδε περιπτωση χρησιμοποιησα μεσο μετραει? nope μπλα μπλα μπλα μπλα τα παλιοβυσματα μπλα μπλα μπλα μπλαααααααα Άρα αφού σύμφωνα με τη θεωρία σου όλοι το κάνουμε, ας μείνουμε όπως είμαστε να βολευτούν και τα παιδιά και ...έχει ο Θεός... Δεν γίνονται έτσι οι αλλαγές όμως... Ή το παίρνουμε απόφαση ή όχι!
million_voices Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Άρα αφού σύμφωνα με τη θεωρία σου όλοι το κάνουμε, ας μείνουμε όπως είμαστε να βολευτούν και τα παιδιά και ...έχει ο Θεός... Δεν γίνονται έτσι οι αλλαγές όμως... Ή το παίρνουμε απόφαση ή όχι! οκ το πηρα αποφαση,θα βυσματωνω μονο εγω,εσεις οι αλλοι by the book κοροιδευομαστε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 οκ το πηρα αποφαση,θα βυσματωνω μονο εγω,εσεις οι αλλοι by the book κοροιδευομαστε Βρε συ καταλαβαίνω τι λες και προφανώς έχεις δίκιο! Το θέμα είναι τι θέλουμε να γίνει στη συνέχεια! Ανοχή ή δράση? Δεν θα αλλάξουν όλα αυτά μέσα σε ένα βράδυ, αλλά κάποια αρχή πρέπει να γίνει!
million_voices Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ο νομος για τα σταζι και τους συμβασιουχους ειναι σωστος το ζητημα ειναι ομως να μην αντικατασταθει απο νομους κερκοπορτες για τα δικα μας παιδια + βεβαια για το πολιτικο κοστος που αναληφθηκε περιμενω να δω σε βαθος χρονου το attitude της νεας κυβερνησης και ελπιζω να μην ειναι μια απο τα ιδια ps οι αλλαγες ξεκινανε απο τον κοσμο και επετρεψε μου να κραταω καλαθι δαχτυληθρα
pournaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Κοιτα, κι αυτο σχετικο ειναι. Δηλαδη ο νομος για τους σταζιερς (sic) και τους συμβασιουχους εφαρμοστηκε αφου ηταν σωστος ενω φοβομαστε οτι ενας νεος νομος με παραθυρακια δε θα εφαρμοστει; Αφου και σωστος που ειναι μεχρι σημερα, ειδαμε τα"σωστα" του.
elven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλά αυτό που ειπώθηκε ήταν σωστό. Είδα κι εγώ ένα βλήμα να βγαίνει στην τηλεόραση και να λέει,είμαι 5 χρόνια στα stage με 500 ευρώ και με διώχνουν,ρε τι βύσμα είχε αυτή; Ας καθότανε σπίτι,βγαίνοντας στην TV προκαλεί,κι έτσι όπως δεν στεναχοριώταν αυτή που έτρωγε τη θέση κάποιου επι 4 χρόνια ετσί δεν θα σκάσει κανείς που θα χάσει τη δικιά της,so simple
Praetorianos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 μπλα μπλα μπλα μπλα τα παλιοβυσματα μπλα μπλα μπλα μπλαααααααα oh wait το οτι και εγω στην ταδε περιπτωση χρησιμοποιησα μεσο μετραει? nope μπλα μπλα μπλα μπλα τα παλιοβυσματα μπλα μπλα μπλα μπλαααααααα Ναι αλλά κόβε-κόβε βύσμα, που θα πάει.. Γενικά είναι βήμα μπροστά που έχουμε μια απόσταση από δεκαετίες του '80. Αυτά πληρώνουμε τώρα βασικά.
jimarass Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλά αυτό που ειπώθηκε ήταν σωστό.Είδα κι εγώ ένα βλήμα να βγαίνει στην τηλεόραση και να λέει,είμαι 5 χρόνια στα stage με 500 ευρώ και με διώχνουν,ρε τι βύσμα είχε αυτή; Ας καθότανε σπίτι,βγαίνοντας στην TV προκαλεί,κι έτσι όπως δεν στεναχοριώταν αυτή που έτρωγε τη θέση κάποιου επι 4 χρόνια ετσί δεν θα σκάσει κανείς που θα χάσει τη δικιά της,so simple Κανονικά αυτήν θα έπρεπε να τη μαζεψει ο εισαγγελέας μαζί με αυτούς που ενέκριναν τις τόσεσ ανανεώσεις της.......
Lucifer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Κατέβηκαν σήμερα σε πορείες λέει ε. Χιουμοράκια.
jimarass Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οκ το πηρα αποφαση,θα βυσματωνω μονο εγω,εσεις οι αλλοι by the book κοροιδευομαστε Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γεγονός ότι αυτός που διαμαρτήρεται για μια αδικία , επειδή δε μπόρεσε να συμμετάσχει σε αυτήν, ακυρώνει την αδικία... Αυτός που διαμαρτύρεται είναι πάντα ο αδικημένος. Αν μπορούσαμε όλοι να μπούμε stage και μετά δημόσιο, σίγουρα δεν θα διαμαρτυρόταν κανείς. Εφόσον όμως κάποιοι αποκλείονται, τότε είναι λογική η διαμαρτυρία. Δεν είναι θέμα ηθικής, είναι θέμα δικαιοσύνης... Ναι έχω το δικαίωμα να σε ζηλεύω και να σε "μισώ" επειδή είναι κολόβυσμα και εγώ δεν είμαι. Δε με κάνει καλύτερό σου αλλά το έγκλημα το έκανες , εγώ όχι. Η λύση δεν είναι να το κάνω και εγώ , είναι να μην το κάνεις εσύ. Επόμένως, ο σωστός πολιτικός θα πρέπει να βασιστεί στο δικό μου μίσος, ηθικό ή μη, και να προωθήσει τα σωστά μέσα. Ακυρολογίες του κώλου "δεν μπόρεσες να βάλεις και εσύ βύσμα, άρα η καταγγελεία σου δεν υφίσταται αφού δεν είναι ηθική", είναι τελείως άκυρες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:26 ---------- Κατέβηκαν σήμερα σε πορείες λέει ε.Χιουμοράκια. Όσοι έχουν δίπλωμα οδοστρωτήρα παρακαλούμε όπως προσέλθουν στο χώρο της πορείας.
Fidelio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 η ίδια η πουτάνα η φύση δεν είναι δίκαιη ...αλλά τέλος πάντων
cbr600RR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οι μαναδες και οι πατεραδες σας πως μπηκαν δημοσιο νομιζετε? τετοια "μουλωχτα" θα υπαρχουν παντα. ειναι ντροπη να φωναζετε για τα παιδια των stage οταν ο οποιοσδηποτε θα εκανε το ιδιο αν ειχε βυσμα και τον παραμυθιαζανε οτι θα εμπανε μονιμα μετα απο κοαμποσο καιρο.. γιατι να ξερετε ΕΧΟΥΝ μπει ατομα μονιμοι στο δημοσιο απο τα stage και μετα με καποια αλλη συμβαση.. απλα τα ατομα αυτα ειναι μετρημενα και εχουν το βαρβατο βυσμα.. ετσι ειναι παντου και ετσι θαναι παντα.
Lucifer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οι μαναδες και οι πατεραδες σας πως μπηκαν δημοσιο νομιζετε? τετοια "μουλωχτα" θα υπαρχουν παντα. ειναι ντροπη να φωναζετε για τα παιδια των stage οταν ο οποιοσδηποτε θα εκανε το ιδιο αν ειχε βυσμα και τον παραμυθιαζανε οτι θα εμπανε μονιμα μετα απο κοαμποσο καιρο.. γιατι να ξερετε ΕΧΟΥΝ μπει ατομα μονιμοι στο δημοσιο απο τα stage και μετα με καποια αλλη συμβαση.. απλα τα ατομα αυτα ειναι μετρημενα και εχουν το βαρβατο βυσμα.. ετσι ειναι παντου και ετσι θαναι παντα. Δηλαδή αν εμένα ο πατέρας μου είχε βιάσει κανένα γκομενάκι, αυτόματα θα ήταν "ντροπή να φωνάζω"για τους βιαστές; Δηλαδή θα νομοθετούμε βάσει της εκάστοτε μαλακίας που έκανε η μάνα μας, ο πατέρας μας, η αδερφή μας και η γκόμενά μας; Αυτό είναι το κριτήριο των θεσμών; Συγχαρητήρια ε, μιλάμε για νέο φιλοσοφικό ρεύμα.
cbr600RR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 δε λεω αυτο. λεω οτι μιλανε αυτοι που ειναι εξω απο το χορο, αλλα αν του οποιοσδηποτε του λεγανε τα βυσματα του " μπες εκει και σε λιγο καιρο παιζει για συμβαση και μετα μονιμοποιηση" τοτε θα πηγαινε χοροπηδωντας.. βεβαια παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.. το παραδειγμα με το "γκομενακι" απλα ηταν ΑΚΥΡΟ μικρε λουσι
black_widow Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οι μαναδες και οι πατεραδες σας πως μπηκαν δημοσιο νομιζετε? τετοια "μουλωχτα" θα υπαρχουν παντα. ειναι ντροπη να φωναζετε για τα παιδια των stage οταν ο οποιοσδηποτε θα εκανε το ιδιο αν ειχε βυσμα και τον παραμυθιαζανε οτι θα εμπανε μονιμα μετα απο κοαμποσο καιρο.. γιατι να ξερετε ΕΧΟΥΝ μπει ατομα μονιμοι στο δημοσιο απο τα stage και μετα με καποια αλλη συμβαση.. απλα τα ατομα αυτα ειναι μετρημενα και εχουν το βαρβατο βυσμα.. ετσι ειναι παντου και ετσι θαναι παντα. Δεν έχω ούτε ένα συγγενή στο δημόσιο, δεν έχω κανένα πολιτικό βύσμα, κανένα. Συνεπώς δεν μπορώ αυτές τις γενικότητες του τύπου " όλοι χρησιμοποιείτε βύσμα" κ.λ.π. Δεν τους ζηλεύω επειδή θα ήθελα να βρεθώ στη θέση τους αλλά γιατί είναι τα κλασσικά ελληνικά λαμόγια που βγαίνουν και στο τέλος παραπονεμένοι, τρώνε τα λεφτά του ΛΑΕΚ για τον οποίο δεν δίνουν εισφορές ( δεν πληρώνουν εισφορές), συναινούν στην ανασφάλιστη και χαμηλόμισθη εργασία ( όταν τα κάνει αυτά το Δημόσιο φανταστείτε τι άλλα θα κάνουν οι εργοδότες) και έχουν και το θράσος να μονιμοποιηθούν τώρα παίρνοντας την προσαύξηση για προυπηρεσία σε θέσεις που δεν προκηρύχθηκαν ποτέ και με υπέρβαση των χρονικών ορίων αυτών των συμβάσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα