Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στη συνύπαρξη 2 anti-virus!

andreas_bts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια ειμαι καινουριος στο Forum...

Εκανα μια χαζομαρα και εγκατεστησα σε εναν υπολογιστη το NOD 32 χωρις να γνωριζω οτι υπαρχει μεσα το Norton Antivirus και οπως ηταν φυσικο το συστημα εχει κολλησει για τα καλα!!!Δεν κανει τπτ απολιτως εκτος του να μπαινει στα Windows!!!!

TΙ κανω για να ξεκολλησει??? Εκτος της λυσης του safe mode και restore point μετα τι αλλο μπορει να γινει????To format ειναι εσχατη λυση και πρεπει να το αποφυγουμε!!!

Πες τε μου σας παρακαλω γιατι δεν ειναι δικο μου το pc και θα γινω ρομπα!!!!!!!!!!

:shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Ξεκινα τον υπολογιστη σε safe mode και τρεξε το εργαλειο απεγκαταστασης του antivirus που θες να απεγκαταστησεις(ψαξε στο google για norton removal tool η nod32 removal tool)

Δημοσ.

thanx παιδια!!!απλα οσο για το restore με το που μπαινει στα windows κολλει απευ8ειας! και για το safe mode το ηξερα! Αν ξερει καποιος καμια αλλη λυση για back up plan ας μου την πει!!!

Δημοσ.
thanx παιδια!!!απλα οσο για το restore με το που μπαινει στα windows κολλει απευ8ειας! και για το safe mode το ηξερα! Αν ξερει καποιος καμια αλλη λυση για back up plan ας μου την πει!!!

τι εννοεις? μηπως θελεις να μας εξηγησεις λιγο καλυτερα το προβλημα? απο οτι καταλαβαινω δεν θελεις μονο να λυσεις το conflict των 2 αντιικων...

Δημοσ.

Αν ειναι κανε safe mode και απεγκατεστησε απο το remove programs το ενα απο τα 2 antivirus η απενεργοποια το ένα απο τα δυο η αφου απεγκαταστησεις το ένα απο τα δυο ξαναβαλτο μετα αλλα απενεργοποιημενο απο τα settings. Kαλυτερα να σωσεις το pc παρα να μην λειτουργει οπως πρεπει

Δημοσ.

Εφόσον το πρόβλημα προέκυψε απο το conflict μεταξύ των δύο, τότε απεγκατάστησε και τα δύο απο ασφαλή λειτουργία και μπες κανονικά στην κανονική λειτουργία και βάλε μόνο το ένα... Γιατι μιλάς για backup plan κτλ?

Μετά απο την ενσωματωμένη απεγκατάσταση τρέξε πάλι απο ασφαλή λειτουργία και αυτά:

norton removal tool

nod32 removal tool

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...