skiabox Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Θα ηθελα να ρωτησω τι desktop μηχανημα προτεινετε για development σε vs2008 + 3rd party components. Σε laptop πιστευω οτι καθυστερουν πολυ τα πραγματα. Ακομα και σε desktop σκεφτομαι εναν συνδυασμο ssd σκληρο + windows 7 (κατα το καλοκαιρι δηλαδη)για να τρεχει γρηγορα το visual studio + τα components. Ευχαριστω.
unre@l Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 <spam> Πάρε 2 χ Intel SSD σε RAID... έναν i7.. 8GB Ram και 2 GPU se SLi.. και ΙΣΩΣ να πηγαίνει γρήγορα! LOL! </spam> Τεσπα... sε Windows XP, 2GB RAM, 7200 σκληρό, παει σφαίρα το VStudio 2k8
geo1st487 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 <spam>Πάρε 2 χ Intel SSD σε RAID... έναν i7.. 8GB Ram και 2 GPU se SLi.. και ΙΣΩΣ να πηγαίνει γρήγορα! LOL! </spam> Τεσπα... sε Windows XP, 2GB RAM, 7200 σκληρό, παει σφαίρα το VStudio 2k8 Σ'εμένα γιατι σερνεται το Vstudio 2008 με Windows XP, 2GB RAM 7200 σκληρο; Μηπως επειδη έχω Pentium 4 3,2GHz;
drm Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Εγώ θα πρότεινα να δώσεις βάση στα εξής Εξωτερική λύση backup (usb hdd) Μία δεύτερη (μικρή) οθόνη για το help και έναν 2ο δίσκο για να μην διαβάζει από τον boot Αυτά αρκούνε συνήθως. Τα υπόλοιπα ανάλογα με τα λεφτά σου Διπύρηνος ή Τετραπύρηνος (όχι ακρότητες, τα φθηνά models είναι μία χαρα) 4 GB Ram κια μία 4850 (έαν σου περισεύουν) Εγώ στην δουλειά έχω έναν Core 2 duo(6κάτι) / 4GB / 2400xt / 20" + 19" monitors και συνήθως έχω ανοικτά delphi + visual studio (2005 που είναι πιο βαρύ) καθώς και Opera, File browsers, messengers, torrents κτλ... δεν έχω κάποιο πρόβλημα...
Evgenios1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Lap top CPU intel mobile δυο πυρηνες 1,66GHz , μνημη 4 και ειμαι μια χαρα ψιλοκολαει οταν ανοιγω wpf editor... Α και Vista (Βαιβεα εχω διαγραψει ολλα τα Run Keys απο το registry, δεν εχω δλδ διαφορα adobe , flash , openOffice etc... μεσα στη μνημη)
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ωραια ολα αυτα αλλα δεν βλεπω καποιον που να χρησιμοποιει καποια extra components τα οποια ειναι ο κυριος λογος που βαραινει το συστημα.
Evgenios1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ωραια ολα αυτα αλλα δεν βλεπω καποιον που να χρησιμοποιει καποια extra components τα οποια ειναι ο κυριος λογος που βαραινει το συστημα. Σαν... τι?
afnman Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Βασικα εξαρταται απο το ποσα κιλα κωδικα γραφεις... Εγω πχ..νταξ..επειδη γραφω 3γκιγκα κωδικα στην καθησια μου ,θελω 8χ Quad Xeon, με 4πλο οκταπυρινη GPU (λογω των 3D lighted pump mapped buttons μου)
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Σαν... τι? Telerik ή DevExpress που ειναι δυο απο τους κυριοτερους παικτες.
StavrosD Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Αυτό τον καιρό φτιάχνω 2 εφαρμογές σε ASP.NET. Χρησιμοποιώ Silverlight και SQL 2008. Το μηχάνημα είναι laptop με Core 2 Duo T5500, 4GB RAM, on board, 340GB 7200rpm HDD. Από επιδόσεις δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο, αν και τελευταία αργεί να ανοίξει το help και να εμφανίσει σύνθετες φόρμες (με 3 SQLDataSources, Details view, gridview, με custom databinding, κτλ). Αν λάβεις υπ'όψιν το γεγονός ότι το μηχάνημά μου είναι μοντέλο του 2006 (Toshiba Portege M400), υποθέτω ότι οποισδήποτε σχεδόν καινούργιος υπολογιστής δεν θα έχει πρόβλημα. Το βασικότερο είναι η ανάλυση οθόνης. Έχει ανάλυση 1400χ1050, και έχω βάλει πολλά toolbar σε autohide για αν δουλεύω. Στο σπίτι το συνδέω σε 24" με 1920χ1200 ανάλυση και η παραγωγικότητα αυξάνεται κατακόρυφα. Ίσως αργότερα πάρω και δεύτερη οθόνη 24". Συνοπτικά, την περισσότερη προσοχή πρέπει να την δόσεις στα εξής: - Οθόνη - Πληκτρολόγιο - Ποντίκι - Μνήμη (Τουλάχιστον 2GB. Προτείνω 4GB και να απενεργοποιήσεις το swap file). - Καρέκλα γραφείου (ναι, και τον καλύτερο υπολογιστή να έχεις αν πιάνεσαι στην καρέκλα και σου αποσπά την προσοχή δεν θα μπορείς να αποδόσεις τα μέγιστα).
Evgenios1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Βασικα εξαρταται απο το ποσα κιλα κωδικα γραφεις...Εγω πχ..νταξ..επειδη γραφω 3γκιγκα κωδικα στην καθησια μου ,θελω 8χ Quad Xeon, με 4πλο οκταπυρινη GPU (λογω των 3D lighted pump mapped buttons μου) Πες μου μονο αν τα εννοεις αυτα που λες. Τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.