Προς το περιεχόμενο

YPARXEI KORITSI EDO STO INSOMNIA??

subzero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως προσπάθησα να φέρω αλλά μόλις είδε τα topic την κοπάνισε ανεπιστρεπτί. Λέει θα ξανάρθει όταν μεγαλώσουμε. Χμμ.. ρε παιδιά δίκιο είχε frown.gif" border="0

Δημοσ.

Από ότι ξέρω έχουμε πολλές γυναίκες στο Insomnia,εκ των οποίων οι περισσότερες αξιόλογες posters...<P>Οι δύο που μου έρχονται στο μυαλό τώρα είναι η Nadia και η Ximaira, αλλά νομίζω είναι και άλλες....<P>Φιλικά,<BR>Jheremias<P>Υ.Γ Νομίζω πως το Topic έπρεπε να είχε ανοιχτεί στο Insomnia Site-Forum..... wink.gif" border="0<p>[ 06-06-2001: Message edited by: Jheremias ]

Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ, Η FROU-FROU H ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.<BR>ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.<BR>ΜΑΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ??

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR> Καλά ας τις ξαναβάλουμε μέσα τώρα... <HR></BLOCKQUOTE><P>Kala eeeee fobero...!!!Xa xa xa xa xa xa xa !<BR> smile.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Icecut:<BR><STRONG>polles gynaikes,e?oxi asteia!!!!ph3ame...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Mia pou to fere i kouventa,kamia ananeosei tha pesei sto site sou re icecut?Piksame sta idia kai sta idia!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by marios1957:<BR><STRONG>Γυναικα,γυναικα,γυναικα,τι ναναι εφτουνο παλι...Α,τωρα θυμηθηκα,αυτο το αχρηστο πραγμα γυρω απο το @#νι,δεν ειναι? grin.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Μάριε για την ηλικία σου σε περίμενα πιο σοβαρό! wink.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...