Προς το περιεχόμενο

Αγορά Netbook...??

VakisTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ρε παίδες, έχω πάρει απόφαση πως πρέπει να αγοράσω φορητό υπολογιστή καθως το χρειάζομαι για τη σχολή μου, δυστυχώς.. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν έχω αρκετά χρήματα για ενα κανονικό laptop και σκέφτομαι να καταλήξω σε ένα netbook λόγω οικονομίας.. Το θέμα όμως είναι πως δε θέλω ένα με 8" αλλά με 10", και κάπου εδώ είναι που θα ήθελα τη βοήθειά σας... ΑΑΑΑΑ και πολύ βασικό, θα μπορώ πιστεύω να βάλω κανονικά windows μέσα και office 07??? γιατί γι΄ αυτό γίνεται όλη η δουλειά..

• Moderators
Δημοσ.

Δε "θα μπορεις να βαλεις windows"... Θα εχει ηδη Windows :P

Σου προτεινω αυτο.

Ειναι ακριβως το ιδιο μηχανημα με αυτο, αλλα η διαφορα τιμης εγγειται στο γεγονος οτι η σταμπα του λεει Advent και οχι MSI...

Δημοσ.

και κάτι ακόμα, cd αυτά δεν πέρνουν, ε...?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ----------

Μα 299 έχει το advent που λέει ο GeorgeMan!

Έχεις δίκιο αλλά δεν το είχα δει ακόμη!!

Δημοσ.

Ξέρετε κάποιο netbook που να μπορώ να διαβάζω pdf χωρίς να πονάνε τα μάτια μου μετά από μισή ώρα;( δεν το θέλω μόνο για αυτό και για οffice το χρειάζομαι). Tί τύπο οθόνης πρέπει να έχει; Να μην είναι και μικροσκοπικό το πληκτρολόγιο να μπορώ να γράφω με τυφλό ... Δοκίμασα να διαβάσω κάτι pdf στο Αsus που έχει η μητέρα μου( το πρώτο που είχε βγει , το 701 αν θυμάμαι καλά, το πληκτρολόγιο δε με βόλευε καθόλου όμως) και δε παλευόταν:cry::cry:

Δημοσ.

θα σου πω κατι αλλα δεν ξερω αν θα το καταλαβεις.απο οτι καταλαβα θες FERRARI αλλα στα λεφτα του ATOS αυτο δεν γινεται...γιατι δεν κοιτας σε κανα φορητο με 450euro απο το skroutz να κανεις την δουλεια σου.τα νετβοοκ εχουν μικρα πληκτρολογια σε σχεση με τα λαπτοπ και εχουν και dvd-rw.αν νομιζεις οτι με 250 θα βρεις κατι οπως το θες απλα δεν γινεται.οτι πληρωνεις παιρνεις

Δημοσ.
θα σου πω κατι αλλα δεν ξερω αν θα το καταλαβεις.απο οτι καταλαβα θες FERRARI αλλα στα λεφτα του ATOS αυτο δεν γινεται...γιατι δεν κοιτας σε κανα φορητο με 450euro απο το skroutz να κανεις την δουλεια σου.τα νετβοοκ εχουν μικρα πληκτρολογια σε σχεση με τα λαπτοπ και εχουν και dvd-rw.αν νομιζεις οτι με 250 θα βρεις κατι οπως το θες απλα δεν γινεται.οτι πληρωνεις παιρνεις

δεν είπα για τιμή συγκεκριμένη. απλά τα laptop είναι λίγο βαριά kai γενικά μεγάλου μεγέθους για να τα μεταφέρεις, αλλιώς θα έπαιρνα laptop. ότι θα είναι μικρότερο το πληκτρολόγιο το ξέρω απλά π.χ. του ΑSUS παραείναι μικρό, λες και έχουμε τόσο μικρά δάχτυλα.Αυτό που με καίει πιο πολύ είναι η οθόνη. Βασικά ξέρω ότι λίγο δύσκολο είναι να βρω αυτό που θέλω, είμαι παράξενη σε αυτά:-D

Περίπου σαν αυτά που πρότεινε ο GeorgeMan ψάχνω απλά δε ξέρω τι τύπο οθόνης πρέπει να έχει για να μη κουράζονται τα μάτια τόσο εύκολα.

Δημοσ.
δεν είπα για τιμή συγκεκριμένη. απλά τα laptop είναι λίγο βαριά kai γενικά μεγάλου μεγέθους για να τα μεταφέρεις, αλλιώς θα έπαιρνα laptop. ότι θα είναι μικρότερο το πληκτρολόγιο το ξέρω απλά π.χ. του ΑSUS παραείναι μικρό, λες και έχουμε τόσο μικρά δάχτυλα.Αυτό που με καίει πιο πολύ είναι η οθόνη. Βασικά ξέρω ότι λίγο δύσκολο είναι να βρω αυτό που θέλω, είμαι παράξενη σε αυτά:-D

Περίπου σαν αυτά που πρότεινε ο GeorgeMan ψάχνω απλά δε ξέρω τι τύπο οθόνης πρέπει να έχει για να μη κουράζονται τα μάτια τόσο εύκολα.

Δεν σου κάνει netbook για την δουλειά που το θές. Όλες οι tft κουράζουν. Να στραφείς σε κάποιο ebook, που έχουν τεχνολογία e ink που δεν κουράζει, γιατί είναι στατική (δεν ανανεώνεται 60 φορές το δευτερόλεπτο όπως οι lcd)

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι δε θέλω ένα απλό e-book reader θέλω να έχει και δυνατότητα για office απαραίτητα..Μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει αυτό που ψάχνω:-D

Δημοσ.

Βασικά θέλεις ένα 12άρι ή 13άρι laptop, όχι netbook, φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο. ίσως κάτι τέτοιο ή τέτοιο. Εγώ δεν θα'παιρνα κανέναβ πό τα δύο αλλά είναι τα πιό φθηνά που βλέπω.

Τα netbook είναι τελείως άλλης φιλοσοφίας (portable networking), δεν είναι για office.

Δηλαδή παίρνουν office αλλά δεν γίνεται δουλεια.

Δημοσ.

Ρε παιδια μήπως ξεφύγαμε λιγο..? Το μοναδικό netbook δηλαδή είναι αυτό που πρότινε ο GeorgeMan?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:31 ----------

Ναι φιλε μου, αλλά το θέλω μόνο και μόνο για να επεξεργαστώ κανα δυο στοιχεία στο excel και να κανω καμιά αντιγραφή επικόληση στο word.. Πίστεψέ θα ήθελα πολύ ένα Laptop αλλά δε μου είναι ούτε χρήσιμο ούτε και μπορώ να αγοράσω ένα..

Δημοσ.

Όχι το μοναδικό, αλλά σίγουρα ένα αρκετά αντιπροσωπευτικό. Εγώ απλώς είπα ότι εφόσον θέλεις pdf και office, θέλεις μεγαλύτερη οθόνη (άρα και μέγεθος), και πιστεύω ότι η φιλοσοφία του netbook είναι μικρή οθόνη. Τελείως αυθαίρετα θα έβαζα όριο τις 9-10" και στοιχειώδες hardware (μνήμες, σκληρό, κλπ).

Δημοσ.

Τα στοιχειώδη πράγματα πράγματα δηλαδή δε θα είμαι σε σε θέση να τα κάνω σε ένα netbook με 10 ίντσες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...