akenaton Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Καλησπέρα Γνωρίζει κανεις να μου πει τις βασικές διαφορές στις εξής σειρές μοντέλων: Latitude Precision Studio XPS Laptops Vostro XPS Δείτε και εδώ: http://www1.euro.dell.com/content/products/category.aspx/notebooks?c=gr&cs=RC1078530&l=el&s=pad Με ενδιαφέρει αρκετά η ποιότητα κατασκευής, η οθόνη και το "σασί" των παραπάνω. Προτείθεμαι να αγοράσω laptop μέσω internet και δυστυχως απο τα χαρακτηριστικά στη σελίδα δεν μπορώ να έχω γνώμη για τα παραπάνω αν δεν το δω απο κοντά (κάτι όχι τόσο εύκολο). Το laptop προορίζεται για εφαρμογές γραφείου, όχι παιχνίδια (άρα ψάχνω έμα με mat οθόνη ίσως), και με ενδιαφέρει να είναι ανθεκτικό και ελαφρύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ros_Original Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Latitude και Precision είναι οι επαγγελματικές σειρές τις εταιρίας ενώ οι άλλες είναι οι Multimedia σειρές, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ορισμένα από τα εσωτερικά components που χρησιμοποιούν (π.χ. Motherboard)
michalis2610 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 με ενδιαφέρει να είναι ανθεκτικό και ελαφρύ. Αν το ελαφρύ μεταφράζεται ως μέχρι 14'' κοιτάς τα μοντέλα Dell Latitude E6400 κ' Dell Precision M2400 (το κόστος όμως είναι αρκετά υψηλό. Βέβαια αν αγοράζεις με εταιρικό ΑΦΜ υπάρχει και η ανάλογη μείωση στη ΦαΠΑ) Εναλλακτικά κοίτα και τα επισης πολύ καλά, αν όχι καλύτερα, HP Compaq 6930 στις διάφορες εκδόσεις του (GB995EA), (FL490AW) κ (FL494AW) καθώς και τa Lenovo ThinkPad T400, R400 k T61
Draculina Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τα precision έχουν πολύ βαριές καρτες γραφικών για τη δουλειά γραφείου, δεν υπάρχει λόγος...Αν πας σε dell τα latitude σου ταιριάζουν...Ματ οθόνη, ελαφριά, σασί μαγνησίου. Ακαμπτο, εγώ το βάζω σε κοινό backpack μαζί με ένα σωρό βιβλία και άλλα πράγματα, δεν έχει ανάγκη... Οι επιλογές είναι αυτές που λέει ο Μιχάλης, dell, compaq, thinkpad. Η dell έχει και νέες υπηρεσίες στο service για τα επαγγελματικά, πχ τεχνικός στο χώρο σου εντός 4 ωρών, κλίσεις χωρίς αναμονή κτλ,έχε τα κατά νου, όχι ότι θα χρειαστεί αλλά δεν ξέρεις. Επίσης παίζει μέχρι και 5ετής εγγύηση με φυσιολογικό κόστος...
panos2000gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Η dell έχει και νέες υπηρεσίες στο service για τα επαγγελματικά, πχ τεχνικός στο χώρο σου εντός 4 ωρών, κλίσεις χωρίς αναμονή κτλ,έχε τα κατά νου, όχι ότι θα χρειαστεί αλλά δεν ξέρεις. Επίσης παίζει μέχρι και 5ετής εγγύηση με φυσιολογικό κόστος... Μια φορά τους χρειάστηκα και ήταν άψογοι στους χρόνους τους. Ηρθαν την επομένη που τους πήρα τηλέφωνο. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι συνήθως η DELL έχει εξωτερικούς συνεργάτες για το service και λίγο πολύ είναι θέμα τύχης σε ποιον θα πέσεις (εμένα π.χ. μου ήρθε ένας πιτσιρίκος από την MDI ο οποίος δεν είχε και μεγάλη πείρα).
Draculina Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ναι δίκιο έχεις σαυτό με τους τεχνικούς...Μάλλον είναι το τίμημα για να έχεις τέτοιους χρόνους απόκρισης παντού.. 2 φορές είχα εμπειρία με το σερβις, μία για καμμένη κάρτα γραφικών και μια για αλλαγή οθόνης. Γρήγοροι, ευγενικοί και το κυριότερο δεν σε σκάζουνε για να σου αλλάξουν κάτι. Η οθόνη κάπως τρεμόπαιζε υπό συνθήκες, όχι ιδιαίτερα εμφανές πρόβλημα. Αλλάχτηκε χωρίς ζόρι ή σύγχιση και είναι μια χαρά τώρα...Έχω την αίσθηση ότι τους νοιαζει να ευχαριστηθει ο πελάτης με το προιόν και όχι να ξεψειρίσουν την μηχανική βλάβη+ αυτό είναι πολύ καλό...
panos2000gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Έχω την αίσθηση ότι τους νοιαζει να ευχαριστηθει ο πελάτης με το προιόν και όχι να ξεψειρίσουν την μηχανική βλάβη+ αυτό είναι πολύ καλό... Αυτο μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ. Προθημοποιήθηκαν να μου αλλαξουν motherboard χωρίς να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (ακούγονταν καπου καπου ο υψηλής συχνότητας θόρυβος που παράγουν ορισμένες φορές οι C2D επεξεργαστές όταν λειτουργούν σε full load)
Sorath Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Στην εταιρία που δουλεύω συνεργαζόμαστε συχνά με την Dell, είτε για Desktop PC είτε για Laptop. To service τους είναι άψογο! Έρχονται άμεσα και σου αλλάζουν ότι χρειάζεται χωρίς πολλά πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.