Προς το περιεχόμενο

Δεν έχω internet από χθες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθες το μεσημέρι συνδέομαι κανονικά αλλά δεν μπορώ να μπω σε καμιά σελίδα ούτε στο μσν. Τηλεφώνησα στην κολοΟΤΕnet και μου είπαν ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με όλα τα πακέτα δίοδος? Τι έγινε? Έπεσε κανένας δορυφόρος?? Κάθε φορά που υπάρχει τεχνικό πρόβλημα τα πακέτα της διόδου κόβονται. Τί είναι δηλαδή οι φοιτητές, κατώτεροι πελάτες?

Ευτυχώς μπαίνει στο insomnia...

Δημοσ.
Απο χθες το μεσημέρι συνδέομαι κανονικά αλλά δεν μπορώ να μπω σε καμιά σελίδα ούτε στο μσν. Τηλεφώνησα στην κολοΟΤΕnet και μου είπαν ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα με όλα τα πακέτα δίοδος? Τι έγινε? Έπεσε κανένας δορυφόρος?? Κάθε φορά που υπάρχει τεχνικό πρόβλημα τα πακέτα της διόδου κόβονται. Τί είναι δηλαδή οι φοιτητές, κατώτεροι πελάτες?

Το ιδιο εχω παθει κ γω..

Χτες κατι μαλ@κες εκαναν μπαχαλα στο βιολογικο του ΑΠΘ και εχουν κατεβασει το δυκτιο απο οτι εμαθα(ευτηχως που μπαινει κ στο σκαι)...

τωρα αν εισαι απο αλλη πολη ισως να μην ειναι αυτο...

τις εργασιες που παραδιδονται μονο μεσω internet πως θα τις δωσω τωρα?? :devil:

Δημοσ.

Παλι εσυ ?..... ολο προβληματα εχεις ;)

Για βαλε αυτα για dns.....

208.67.222.222

208.67.220.220

Δημοσ.
Παλι εσυ ?..... ολο προβληματα εχεις ;)

Για βαλε αυτα για dns.....

208.67.222.222

208.67.220.220

Άσε είμαι προβληματικιά.

Τί είναι αυτά τα dns? Ιδεά δεν έχω. Μπορείς να εξηγήσεις??

Δημοσ.
Άσε είμαι προβληματικιά.

Τί είναι αυτά τα dns? Ιδεά δεν έχω. Μπορείς να εξηγήσεις??

einai open dns...... βαλτα και δες αν ανογεις τις σελιδες, μηπως και οι dns της οτενετ εχουν προβλημα, που αυτο καταλαβα οτι ειναι. Βασικα ασε μονιμα αυτα, θα εχεις καλυτερο ιντερνετ

Δημοσ.
einai open dns...... βαλτα και δες αν ανογεις τις σελιδες, μηπως και οι dns της οτενετ εχουν προβλημα, που αυτο καταλαβα οτι ειναι. Βασικα ασε μονιμα αυτα, θα εχεις καλυτερο ιντερνετ

Ναι ωραία αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά. Που τα βάζω?

Δημοσ.

α σορρυ...... vista εχεις απο οτι θυμαμαι ε?

Πινακας ελεχγου>ρυθμισεις δικτυου & κοινης χρησης>network>τοπικη συνδεση>view status>ιδιοτητες>διπλο κλικ στο internet prot. tcp ipv4>use the following dns k.l.p.

Δημοσ.
α σορρυ...... vista εχεις απο οτι θυμαμαι ε?

Πινακας ελεχγου>ρυθμισεις δικτυου & κοινης χρησης>network>τοπικη συνδεση>view status>ιδιοτητες>διπλο κλικ στο internet prot. tcp ipv4>use the following dns k.l.p.

XP εχω ...

Δημοσ.

vista 64 ειχες....... ιδια διαδρομη ειναι εναρξη>ρυθμισεις>συνδεσεις δικτυου> κ.λ.π...... ή αν εχεις εικονιδιο συνδεσεις με τα δυο υπολογιστακια στο task bar>double klik>ιδιοτητες>tcp ip protokol> k.l.p......... απορω αν καταλαβες τιποτα

Δημοσ.
vista 64 ειχες....... ιδια διαδρομη ειναι εναρξη>ρυθμισεις>συνδεσεις δικτυου> κ.λ.π...... ή αν εχεις εικονιδιο συνδεσεις με τα δυο υπολογιστακια στο task bar>double klik>ιδιοτητες>tcp ip protokol> k.l.p......... απορω αν καταλαβες τιποτα

(Δεν είχα vista...)

Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τα ίδια χάλια.

Δημοσ.
Κενρτικος server διανομης τοτε...... αναμενεις !

Ε ναι υπάρχει εκτεταμένο πρόβλημα, τους πήρα και τηλέφωνο και είπαν ότι θα λυθεί "σύντομα"...

Αν μπορούσες πάντως να εξηγήσεις τι είναι αυτά τα dns για να μαθαίνουμε και τίποτα θα το εκτιμούσα.

Δημοσ.
Ε ναι υπάρχει εκτεταμένο πρόβλημα, τους πήρα και τηλέφωνο και είπαν ότι θα λυθεί "σύντομα"...

Αν μπορούσες πάντως να εξηγήσεις τι είναι αυτά τα dns για να μαθαίνουμε και τίποτα θα το εκτιμούσα.

Για κανε ενα tracert http://www.otenet.gr απο command prompt να δουμε που κοβεται το σημα και ποσταρε τις απαντησεις..... οχι οτι θα λυσουμε κατι..... ετσι για την ιστορια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...