klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Σε λέει οτι δεν ξέρει που να βάλει το dns και της λές να κάνει tracert... Sorry αλλα υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας.. Πάλι καλά που λύθηκε το πρόβλημα δλδ.. (αστειεύομαι)
100 010 00 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Σε λέει οτι δεν ξέρει που να βάλει το dns και της λές να κάνει tracert...Sorry αλλα υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας.. Πάλι καλά που λύθηκε το πρόβλημα δλδ.. (αστειεύομαι) Απλα αστειευομενος και εγω...... μπορουσες να παρατηρησεις την ωρα που ποσταρε αυτη και την ωρα που ποσταρα εγω και θα καταλαβαινες οτι γραφαμε ταυτοχρονα
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Για κανε ενα tracert http://www.otenet.gr απο command prompt να δουμε που κοβεται το σημα και ποσταρε τις απαντησεις..... οχι οτι θα λυσουμε κατι..... ετσι για την ιστορια Υπάρχει κανένα φροντιστήριο που στα μαθαίνει αυτά?
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Απλα αστειευομενος και εγω...... μπορουσες να παρατηρησεις την ωρα που ποσταρε αυτη και την ωρα που ποσταρα εγω και θα καταλαβαινες οτι γραφαμε ταυτοχρονα Υπάρχει κανένα φροντιστήριο που στα μαθαίνει αυτά? (λαλαλαλαλ)
100 010 00 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Υπάρχει κανένα φροντιστήριο που στα μαθαίνει αυτά? ψιτ? πλακα με κανειιις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.