epivitor Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Γεια σε ολους, εκανα σημερα διαμορφωση ενα stickακι 8gb σε ntfs και παρατηρησα οτι η ταχυτητα εγγραφης εχει αυξηθει παρα πολυ.Εκει που εκανε 1 λεπτο για 500mb τωρα κανει 7-8 λεπτα. Οταν το ξαναμετατρεπω σε fat32 η ταχυτητα ειναι οπως παλια. Τί μπορει να φταιει?
epivitor Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Aπ'ο,τι ειδα εγραψα βλακεια παραπανω.Ηθελα να πω οτι η ταχυτητα εγγραφης μειωθηκε παρα πολυ. Τί ειδους σπεξ θελετε να σας δωσω?
caution Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ποιο flashάκι είναι (μπας και είναι κανένα known issue), αν το συνδέεις πάνω στον onboard controller, τι OS χρησιμοποιείς, με τι έκανες το format... στο κάνει σε παραπάνω από 1 pc; αν έχεις xp έχεις κάνει optimize for performance;
epivitor Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Αααα μαλιστα, τωρα μπηκα. Λοιπον το flashακι ειναι ενα της corsair και συγκεκριμενα αυτο. Ναι το κανει και στα 2 pc που εχω στο σπιτι.Και τα δυο εχουν τα winxp pro sp3 32bit. Eννοειται οτι εχω βαλει το optimize for performance μιας και μονο ετσι μου εβγαζε επιλογη για μετατροπη σε ntfs. Nαι το συνδεω πάνω στον onboard controller.
caution Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 χμμμ http://www.everythingusb.com/corsair-flash-voyager-mini-15506.html
PCharon Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Σε ένα φλασάκι είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να μειώνονται οι ταχύτητες όταν το σύστημα αρχείων είναι NTFS και προσπαθείς να γράψεις πολλά αρχεία μαζί.
epivitor Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δεν ηξερα οτι ηταν κατι το φυσιολογικο. Αν προσπαθησω να γραψω ενα αρχειο το οποιο ομως ειναι αρκετα μεγαλο πχ 4-5 gb η ταχυτητα θα ειναι παλι μικρη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.