greeker Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 γεια σας παιδιά, εχω εναν IDE σκληρο δισκο της Western Digital ο οποιος και μου παρουσιασε προβλημα και ετσι αφου εκανα ανακτηση δεδομενων και zero filling θελω τωρα να του κανω εναν ελεγχο να δω σε τι κατασταση βρισκεται... τι προτεινετε? κατα προτιμηση εργαλειο της WD εκτος αν εχετε καλες συστασεις για κατι αλλο. tnx
vdanasto Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Υπάρχει Utility της WD για έλεγχο του δίσκου. Μπορείς να κατεβάσεις την έκδοση που κάνει για το δικό σου μοντέλο εδώ: http://support.wdc.com/product/download.asp?wdc_lang=en
greeker Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 οκ ευχαριστω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:12 ---------- με το seagate tools μου λεει οτι ολα ειναι ενταξει ενω με το εργαλειο της WD βγαζει error 0141.... ποιο να εμπιστευτω?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 με το seagate tools μου λεει οτι ολα ειναι ενταξειενω με το εργαλειο της WD βγαζει error 0141.... ποιο να εμπιστευτω? Προφανώς (και δυστυχώς) αυτό της WD.
greeker Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Προφανώς (και δυστυχώς) αυτό της WD. το error 0141 το εβγαζε με εκκινηση σε dos... τωρα που το δοκιμασα και μεσα απο τα windows μου λεει οτι ειναι μια χαρα τωρα τι εμπιστευομαστε?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 (Και πάλι δυστυχώς)αυτό του DOS... Λόγω του ότι κατά τον έλεχγό του απ'τη δισκέττα(ή CD) δεν χρησιμοποιείται καθόλου ο δίσκος από άλλες εφαρμογές πλην του ίδιου του διαγνωστικού.Αντίθετα,κατά τον έλεγχο μέσα απ'τα Windows,μέρος του δίσκου είναι σε χρήση(κυρίως λόγω των ίδιων των Windows) τη στιγμή του τεστ.Άρα το πιο αξιόπιστο τεστ απ'τα δύο είναι αυτό από DOS.
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ...πάνω-κάτω όπως στα είπε ο GiOrGoSk21. Κι αν είσαι εντός εγγύησης (...ναι καλά, ε; ), καρφί για αντικατάσταση. Το επιχείρημά σου, τ' αποτέλεσμα του διαγνωστικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.