alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Γιατί μωρη λίβερπουλ να μην νικήσεις??? Gιατι δυστηχως επαιζε με σεντερ μπακ τον κυργιακο.Αν ειδες λιγο πριν του κανε κ αλλο δωρο του λοπεζ που το χασε
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ναι ο Κυριάκος έφταιξε.Όχι ότι λείπουν ένα κάρο παίχτες και ο αντικαταστάτης του Τσάβι Αλόνσο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:42 ---------- Βρε τους Ιταλούς που δεν έχουν θέαμα...Έγερνε το γήπεδο και στην Φιορεντίνα...Θα είναι Ιταλική ομάδα φέτος στον τελικό.Να μου το θυμηθείτε.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ναι ο Κυριάκος έφταιξε.Όχι ότι λείπουν ένα κάρο παίχτες και ο αντικαταστάτης του Τσάβι Αλόνσο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:42 ---------- Βρε τους Ιταλούς που δεν έχουν θέαμα...Έγερνε το γήπεδο και στην Φιορεντίνα...Θα είναι Ιταλική ομάδα φέτος στον τελικό.Να μου το θυμηθείτε. Το ειδες το ματς της λιβερπουλ?Μια χαρα το πηγαινε η λιβερπολ κ με απουσιες ολοι της αμυνας μια χαρα αλλα ο Κυργιακος...πριν του βγαλε ασιστ του λισαντρο αλλα ο αλλος το χασε μονος του...οσο ειχε τον γκομις η λυων που εχουν τον ιδιο σωματοτυπο οχι οτι ηταν καλος αλλα δεν ειχε πιεστει κ ιδιαιτερα οταν του βαλε το γρηγορο εκει παρτω αλλιως ηταν...
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Αν κερδίσει η Ίντερ την Μπάρτσα την άλλη βδομάδα την πετάει απ'έξω ε;
alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 eδω ειμασται με την ιντερ παντως ε?δεν πιστευω να μου σαι αντι-ιντερ λογο μιλαν?Παντως φοβαμαι μην χασει η ιντερ στην ισπανια κ δεν νικησει τους ρουμανους στην ιταλια κ αποχαρετισει...
VAssassin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 E κλασικά και η Ίντερ 11 στην περιοχή αλλά αν δε βάλει πάλι γκολ η Barca είναι άξια της μοίρας της. Θα πάει Europa να της το δώσουν πριν παίξει
Tilemaxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Θα νικήσει η Μπάρτσα με μεγάλο σκόρ. Καληνύχτες.
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ΑντιΊντερ είμαι αλλά θέλω να την αποκλείσει η Μίλαν. Την άλλη βδομάδα Ίντερ υποστηρίζω.Βασικά η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει την άλλη βδομάδα.Η Ίντερ έχει περάσει σίγουρα.Σε ματς ζωής η θανάτου με την Ρούμπιν στην Ιταλία το παιχνίδι είναι 3-0 πριν καν αρχίσει. Καλά μην φάτε όλοι οι από πάνω.Θα κεράσει η Ίντερ την άλλη βδομάδα.Δεν κερδίζει τον Μουρίνιο ο κατα φαντασίαν προπονητής ούτε με χειροβομβίδες.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 E κλασικά και η Ίντερ 11 στην περιοχή αλλά αν δε βάλει πάλι γκολ η Barca είναι άξια της μοίρας της.Θα πάει Europa να της το δώσουν πριν παίξει ΝΑι αλλα αμα ερθει χ η ακομα κ να χασει μπορει να περασει τελευταια αγωνιστικη αμα νικησει η ιντερ.Δεν εχω βαθμολογια μπροστα μου αλλα νομιζω οτι ετσι ειναι. Για αυτο θα ειναι ματσαρα την επομενη αγωνιστικη ...πολεμος θα γινει...
VAssassin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ΑντιΊντερ είμαι αλλά θέλω να την αποκλείσει η Μίλαν.Την άλλη βδομάδα Ίντερ υποστηρίζω.Βασικά η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει την άλλη βδομάδα.Η Ίντερ έχει περάσει σίγουρα.Σε ματς ζωής η θανάτου με την Ρούμπιν στην Ιταλία το παιχνίδι είναι 3-0 πριν καν αρχίσει. Καλά μην φάτε όλοι οι από πάνω.Θα κεράσει η Ίντερ την άλλη βδομάδα.Δεν κερδίζει τον Μουρίνιο ο κατα φαντασίαν προπονητής ούτε με χειροβομβίδες. Καλά τραγούδα , η Ρούμπιν είναι γαμώ τις ομάδες. Εδώ της πήρε χ η Ντιναμό και κόντεψε να πάρει και δεύτερο σήμερα. O κατα-φαντασία την πάτησε στο πρώτο μες στην έδρα της. Κι ο Ράικαρτ "κατα φαντασία" ήταν αλλά τον είχε αποκλείσει με δύο νίκες. edit: λάθος, μια νίκη και ένα χ. Άσχετο αλλά πρόσεξε κανείς τον Αλέκο; Στο γκολ της Λιβερπουλ του έφυγε το λαρύγγι, ενώ στης Λυον πήγε να βάλει τα κλάματα. Πρέπει να έτσουξε.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ΑντιΊντερ είμαι αλλά θέλω να την αποκλείσει η Μίλαν.Την άλλη βδομάδα Ίντερ υποστηρίζω.Βασικά η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει την άλλη βδομάδα.Η Ίντερ έχει περάσει σίγουρα.Σε ματς ζωής η θανάτου με την Ρούμπιν στην Ιταλία το παιχνίδι είναι 3-0 πριν καν αρχίσει. Mακαρι αλλα σε ενα ματς ποτε δεν ξερεις...
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Καλά τραγούδα , η Ρούμπιν είναι γαμώ τις ομάδες. Εδώ της πήρε χ η Ντιναμό και κόντεψε να πάρει και δεύτερο σήμερα. O κατα-φαντασία την πάτησε στο πρώτο μες στην έδρα της. Άσχετο αλλά πρόσεξε κανείς τον Αλέκο; Στο γκολ της Λιβερπουλ του έφυγε το λαρύγγι, ενώ στης Λυον πήγε να βάλει τα κλάματα. Πρέπει να έτσουξε. Αφού δεν άρχισε να τραγουδάει τον ύμνο σε άπταιστα greklish πάλι καλά να λες! H Ίντερ να δεις πόσο γαμώ της ομάδες είναι φέτος.Αν βάλει ένα συνήθως ρίχνει άλλα 2 3 καπάκια.Απλά το πρώτο αργεί να βάλει τώρα τελευταία.
VAssassin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ειλικρινά, έχεις καμιά αμφιβολία ότι θα παίξει ταμπούρι; Νταξ, δεν λέω ότι δεν είναι καλή ομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.