Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό που περιμένω τόσα χρόνια είναι να δω πότε θα το πάρει η Τσέλσι ( έχασε μεγάλη ευκαιρία με τις περσινές πουστιές, όχι ότι μου αρέσει ιδιαίτερα :P ) και η Άρσεναλ - την απολαμβάνω από τότε που φυγε ο Ανρί.
Η Τσέλσι δεν θα το πάρει ποτέ,ειδικά μετά το περσινό πείστηκα ότι απλώς δεν είναι γραφτό.

Καλή η Arsenal αλλά κάτι τις λείπει,δεν νομίζω ότι είναι ακόμα ομάδα για τίτλους.

Έχει να γίνει της ιερόδουλης το ΣΚ:

Arsenal v Chelsea

Barcelona v Real Madrid

Everton v Liverpool

AEK v ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός v Παναθηναϊκός

hmm

Χ,1,2,1,Χ

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η Τσέλσι δεν θα το πάρει ποτέ,ειδικά μετά το περσινό πείστηκα ότι απλώς δεν είναι γραφτό.

Καλή η Arsenal αλλά κάτι τις λείπει,δεν νομίζω ότι είναι ακόμα ομάδα για τίτλους.

Arsenal v Chelsea

Barcelona v Real Madrid

Everton v Liverpool

AEK v ΠΑΟΚ

hmm

Χ,1,2,1,Χ

Παντως φετος εχει καλη ομαδα και τον διεκδικει τον τιτλο του Τσ. Λ.

Ειναι ενα απο τα φαβορι για μενα...;)

Δημοσ.

...ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων γιατί έστειλε τον Σρέντιαν Μπλάζιτς σε παθολόγο, αν και ο μαυροβούνιος γκολκίπερ είναι απολύτως καλά με την υγεία του...

...Οι δημοσιογράφοι και όσοι ήταν μπροστά ακόμα γελάνε... "Νομίζαμε ότι κρύωσε, επειδή τον βάλαμε στο... ψυγείο!"

Οι πληροφορίες είναι από το:

http://www.sport.gr

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Δημοσ.
Παντως φετος εχει καλη ομαδα και τον διεκδικει τον τιτλο του Τσ. Λ.

Ειναι ενα απο τα φαβορι για μενα...;)

Από το 2004 έχει καλή ομάδα αλλα όλο κάτι γίνεται και δεν πάει τελικό,και όταν πήγε γλίστρησε :/

Arsenal-Chelsea 0-2 ημίχρονο

Δημοσ.

Arsenal v Chelsea

Barcelona v Real Madrid

Everton v Liverpool

AEK v ΠΑΟΚ

Χ,1,2,1,Χ

Ρε μη λετε μεγαλες κουβεντες οτι δεν θα το παρει ποτε.Ουτε εγω ειμαι τσελσι αλλα γιατι να μην το παρει?Απο το πακετο παικτες-προπονητης-διηκηση τη της λειπει?Τιποτα.Σημερα ηταν πολυ καλη αλλα σημαντηκοτατες απουσιες του βενγκερ.το αλλο εβερτον-λιβερπουλ σιγουρα ποιο ανταγωνιστηκο πολυ ωραια η εβερτον αλλα την ουσια η λιβερπουλ.

Δημοσ.
Από το 2004 έχει καλή ομάδα αλλα όλο κάτι γίνεται και δεν πάει τελικό,και όταν πήγε γλίστρησε :/

Πλακα κανεις ??

Ενοειται αυτο.B)

Δημοσ.

Αφού είπαμε. Ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα το έχασε με τον Αστέρα.

Κατά την άποψη μου ο Παναθηναϊκός θα καταρρεύσει και μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου θα είναι 4~7 βαθμούς πίσω.

Δημοσ.
1-0 η Μπάρτσα τους ανύπαρκτους στο ρελαντί .

Xασαμε καμποσες ευκαιριες οσο ειδα στο τελος...

Ενα ο Μεσσι ειδικα που δε χανοταν...:-D

Δημοσ.
1-0 η Μπάρτσα τους ανύπαρκτους στο ρελαντί .

Μιλώντας για ανύπαρκτους συμπεραίνω ότι απλά δεν είδες το ματς και σε έχει συνεπάρει ο ενθουσιασμός..Μόνο έτσι δικαιλογείται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...