alexdelpiero Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Kαθαρα ποδοσφαιρικα να το δουμε κανει πολυ κ ταιριαζει κ στην μπαρτσελονα κ σε ολες τις ομαδες του κοσμου μπορει να παιξει...Θα του μαθει κ ακομα περισσοτερη μπαλα παραπανω ο μεγαλος Ζιο αρα του χρονου θα ναι ακομα καλυτερως... O Μουρινιο εκτος απο τεραστιος προπονητης κ κοουτς ειναι κ μεγαλος σοουμαν....Του λενε πως βλεπεις την μεταγραφη του μαντσινι στην ιντερ κ απαντα...<<ειμεινα εκπληκτος μολις διαβασα οτι τον αποκτησε απο εμας η μιλαν καθως ειχα ξεχασει οτι τον ειχαμε στην ομαδα>>...
nikos21aek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ΆΝτε γειά όμως.Βίγια παιχτάρα.Τα λόγια είναι περιτά.Γκόλ με εξωτερικό φάλτσο πίσω από το κόρνερ στην προπόνηση.
EKTELESTES Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δε βλέπω κάτι το απίθανο Νίκο, αυτό το κάνουν πολλοί παίχτες, κι εγώ το κάνω. Κι εσύ άμα δοκιμάσεις θα το κάνεις, ειδικά από τη στιγμή που έχεις αρκετή απόσταση από το τέρμα ^^ ( 'Οπως σωστά λέει κι άλλο 1 παλικάρι σε ένα σχόλιο που είδα στα γρήγορα )
alexdelpiero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δε βλέπω κάτι το απίθανο Νίκο, αυτό το κάνουν πολλοί παίχτες, κι εγώ το κάνω. Κι εσύ άμα δοκιμάσεις θα το κάνεις, ειδικά από τη στιγμή που έχεις αρκετή απόσταση από το τέρμα ^^ ( 'Οπως σωστά λέει κι άλλο 1 παλικάρι σε ένα σχόλιο που είδα στα γρήγορα ) Προσεξε το λιγο... βαζει το δεξι κ το βαζει μεσα ...Οι αλλοι που ριχνουν μαζι του στο γαμο του καραγκιοζη τη πανε. Πηρε κοκκινη κ ο Σωτηρακης στην αγγλια σημερα.βεβαια ηταν το ματς ετσι που κανονικα απο τις αποβολες μονο οι δυο τερματοφυλακες επρεπε να τελειωναν...Eπισης αν δεν παρει η λιβερπουλ ενα γηγορο χαφ που να γνωριζει μπαλα πισω απο τον τζεραρντ καθως κ ενα μπακ απ του τορρες αυτη η ομαδα μια ζωη στην μετριωτητα θα ειναι.
alexis333 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Προσεξε το λιγο... βαζει το δεξι κ το βαζει μεσα ...Οι αλλοι που ριχνουν μαζι του στο γαμο του καραγκιοζη τη πανε.Πηρε κοκκινη κ ο Σωτηρακης στην αγγλια σημερα.βεβαια ηταν το ματς ετσι που κανονικα απο τις αποβολες μονο οι δυο τερματοφυλακες επρεπε να τελειωναν...Eπισης αν δεν παρει η λιβερπουλ ενα γηγορο χαφ που να γνωριζει μπαλα πισω απο τον τζεραρντ καθως κ ενα μπακ απ του τορρες αυτη η ομαδα μια ζωη στην μετριωτητα θα ειναι. Ρε φιλαρακο δεν ειναι δυσκολο να το καταφερεις αυτο... Εχω φιλο που το βαζει και απο πιο κοντα και πιο πισω κι απο τη γραμη... Φαλτσα ειναι αυτα πως να το κανουμε , δεν ειναι κατι τρομερο... Δες και αυτο... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-t5MF7NRQh4[/ame] Kαι το ποδοσφαιρο δεν ειναι τσιρκο παιδες... Στο ποδοσφαιρο δεν ειναι αυτο το κριτηριο για να ειναι καποιος παιχταρας... Παιχταρα ο Βιγια ετσι δεν αντιλεγω , απλα αυτο δεν ειναι κριτηριο για να θεωρησουμε καποιον παιχταρα...
alexdelpiero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ειπα οτι ειναι παιχταρας επειδη εκανε αυτο φυσικα αλλα μια κ το φερε η κουβεντα εσυ τη στοιχεια θελεις απο ενα επιθετηκο για να τον θεωρησεις παιχταρα?Αν θες ανεφερε κ παραδειγματα παικτων....Τονιζω για το παραπανω βιντεο οτι βαζει κ το αντιθετο ποδι.Εδω στην ελλαδα με το κανονικο ποδι δεν μπορουν να κανουν αλλαγη παιχνιδιου.Κ να προσθεσω οτι απ ευθειας εκετελση κορνερ εδω μετα τον τσαρτα δεν εχω ξαναδει.
EKTELESTES Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Alex - Σου λέω, το κάνω εγώ κι άλλα άτομα που ξέρω..δεν είναι τόσο δύσκολο. Κι εσύ άμα έχεις παίξει λίγη μπάλα και σου δείξει κάποιος πως, θα το κάνεις ^^ Μη κοιτάς τώρα στην Ελλάδα..οι περισσότεροι παίχτες είναι ΑΜΠΑΛΟΙ, τεχνική της πλάκας. Έχουν αντοχές - τρεξίματα κλπ, αλλά απο μυαλό και τεχνική άστα, μετρημένοι στα δάχτυλα 1 χεριού. Πχ, στα γρήγορα..πέρα από Κουτσιανικούλη δε μου ρχεται κάποιος άλλος. Για να φανταστείς για τι αμπαλία μιλάμε, κάπου υπάρχει βίντεο στο youtube από καλοκαιρινή προπόνηση του ΠΑΟ που ε πετύχαιναν κώνο στα 10 μέτρα οι παίχτες Μη το ψάχνεις.. ο Τσάρτας έχει πόδι διαβήτη και μετά από αυτόν και τον Φρατζέσκο ( δεξί αυτός όμως αν θυμάμαι καλά) δεν υπάρχουν πλέον τέτοιοι επαγγελματίες Έλληνες - αλλά το παγκόσμιο ρεκόρ γκολ από Corners το έχει ο Χατζηπαναγής με 6-7 αν θυμάμαι καλά. Γενικά οι περισσότεροι αριστεροπόδαροι έχουν πολύ καλό πόδι ( με εξαίρεση τον Σπυρόπουλο που είναι άμπαλο το παιδί, χαλάει τη πιάτσα )
alexdelpiero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Alex - Σου λέω, το κάνω εγώ κι άλλα άτομα που ξέρω..δεν είναι τόσο δύσκολο. Κι εσύ άμα έχεις παίξει λίγη μπάλα και σου δείξει κάποιος πως, θα το κάνεις ^^ Μη κοιτάς τώρα στην Ελλάδα..οι περισσότεροι παίχτες είναι ΑΜΠΑΛΟΙ, τεχνική της πλάκας. Έχουν αντοχές - τρεξίματα κλπ, αλλά απο μυαλό και τεχνική άστα, μετρημένοι στα δάχτυλα 1 χεριού. Πχ, στα γρήγορα..πέρα από Κουτσιανικούλη δε μου ρχεται κάποιος άλλος. Για να φανταστείς για τι αμπαλία μιλάμε, κάπου υπάρχει βίντεο στο youtube από καλοκαιρινή προπόνηση του ΠΑΟ που ε πετύχαιναν κώνο στα 10 μέτρα οι παίχτες Μη το ψάχνεις.. ο Τσάρτας έχει πόδι διαβήτη και μετά από αυτόν και τον Φρατζέσκο δεν υπάρχουν πλέον τέτοιοι επαγγελματίες Έλληνες - αλλά το παγκόσμιο ρεκόρ γκολ από Corners το έχει ο Χατζηπαναγής με 6-7 αν θυμάμαι καλά. Γενικά οι περισσότεροι αριστεροπόδαροι έχουν πολύ καλά πόδια ( με εξαίρεση τον Σπυρόπουλο που είναι άμπαλο το παιδί, χαλάει τη πιάτσα ) Αυτο ειναι ρε φιλε.Ειπες μεσα σε 5 γραμμες ολη την αληθεια του ελληνικου ποδοσφαιρου.Δεν ξερω αν ειναι παγκοσμιο ρεκορ αλλα σιγουρα πανελληνιο ο Χατζηπαναγης το εχει.Εγω τεχνιτη καλο με ωραια ποδια θα σου προσθετα κ το νινη αλλα ο Τσιαρτας ηταν παικτης παγκοσμιας κλασης χωρις υπερβολες που μπορουσε να παιξει στην τοπ ομαδα της ευρωπης.Αρκει πισω του να του ειχες δυο σκυλους να μαρκαρουν.Κατα τ αλλα το ελληνικο ποδοσφαιρο εχει γεμισει με τρεχαλαντζηδες που τις περισσοτερες περιπτωσεις τρεχουν κ ασκοπα.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Κορυφαίοι φορ του κόσμου αυτή τη στιγμή: Ίμπρα, Ρούνει, Βίγια, Ανελκά, Τόρες.
alexdelpiero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Κορυφαίοι φορ του κόσμου αυτή τη στιγμή: Ίμπρα, Ρούνει, Βίγια, Ανελκά, Τόρες. Θα εβγαζα τον ανελκα κ θα εβαζα η ντρογμπα η ντεφοε.Αν κ το πουλεν μου ειναι ο Σουαρεζ.Μιλαμε για τη παιχτουρα.ΤΑχυτητα-τριπλα-μπουκα-κοντρολ....τα παντα ολα.Προχθες(τωρα θα μου πειτε ενταξη με την ροντα επαιζε) πεταξε 4.Θα τοον δουμε κ με την τβεντε αυριο.Αλλα ολη η εικονα αυτο του παιχτη ειναι οτι μιλαμε για ενα ηδη τεραστιο σεντερ φορ.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν τον έχουμε δει στην Ευρώπη όμως τον Σουάρεζ. Ο Ανελκά πέρσυ ήταν πρώτος σκόρερ στην Αγγλία, ενω ο Ντρογμπά πλέον αρχίζει και πέφτει λόγω ηλικίας. Γι' αυτό τον προτίμησα.
alexdelpiero Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Στο ντερμπι με την φεγερνορτ που εκανα επαλι τα ζογκλερηκα του εδειξε διακριτηκα στους οπαδους των αντιπαλών το μεσαιο δαχτυλο με αποτελεσμα να τον βριζει ενα ολοκληρο γηπεδο.Τωρα βεβαιως κ δεν τον εχουμε δει στην ευρωπη αλλα μην ξεχνας οτι προπονητης του Αγιαξ ειναι ο Γιλοα.Μιλαμε για ενα τραγικο προπονητη.Τον εχω δει με τα ματια μου παρα πλλες φορες κ γι αυτον βαζω το χερι στη φωτια παροτι οι ολλανδικες αμυνες ειναι πολυ μαλθακες. ΥΓ Για τους ελληνες παικτες τους τωρινους ξεχασα να βαλω τον Σαμαρα που εχει πολυ καλη τεχνικη...
johnnyestia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ο Φρατζέσκος την χρονιά που ήταν σε ΟΦΗ-ΠΑΟΚ είχε βάλει 12 γκολ με φάουλ με ποσοστό γύρω στο 60%. Ασύλληπτο νούμερο και πραγματικά δεν πιστεύω να υπήρξε ποτέ καλύτερος εκτελεστής στην Ευρώπη για τα στημένα. Φυσικά ήταν αριστεροπόδαρος. Όσο για την μπάμια του Βίγια που έγινε σε προπόνηση, να ένα σουτάκι απάντηση σε πραγματικό αγώνα από τον Ρομπέρτο Κάρλος. [ame] [/ame]
johnyboy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Βίγια και Τόρρες είναι τα καλύτερα φορ με διαφορά. άλλη κλάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.