Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λέω να φέρουμε δανεικό τον Τσάβι απο την εθνική Ισπανίας! Μπας και περάσει καμιά κάθετη στον Σαλπιγγίδη που απέδειξε οτι ξέρει να πλασάρει!

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τον Τσάβι να φέρεις, δεν θα παίζει ο Σαλπιγγίδης αλλά ο Χαριστέας! :P

Επίσης, βγάζεις Καραγκούνη για να βάλεις Τσάβι; Δεν νομίζω!

Δημοσ.

Άντε γεια στα άμπαλα τα Αγγλάκια.Έχουν κάνει το πρωτάθλημα τους πασαρέλα διεθνών ποδοσφαιριστών για να βλέπει ο Άγγλος στην κερκίδα και να τρώει κοτοφτερούγες και παγωτό και η λέξη Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει πλέον.Η τελευταία φουρνιά είναι αυτή που βλέπουμε τώρα στην εθνική ανδρών.

Δημοσ.

Ναι γιατί παλιά έβγαζε τεράστιους παίχτες η Αγγλία. :P

Μην τρελαίνεστε, και πάλι σε 2-3 χρόνια 5 κλάσεις πάνω θα είναι τα Αγγλάκια.

Στις "ελπίδες" πάντα καλοί ήμασταν.

Δημοσ.

Άντε γεια στα άμπαλα τα Αγγλάκια.Έχουν κάνει το πρωτάθλημα τους πασαρέλα διεθνών ποδοσφαιριστών για να βλέπει ο Άγγλος στην κερκίδα και να τρώει κοτοφτερούγες και παγωτό και η λέξη Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει πλέον.Η τελευταία φουρνιά είναι αυτή που βλέπουμε τώρα στην εθνική ανδρών.

Αυτο δεν ισχυει για κανενα λογο.Βλεπεις συχνα αγγλο ποδοσφαιριστη σε πρωταθλημα εκτος της αγγλιας?

Δημοσ.

Λοιπόν.

Αν ο βάζελος δε φέρει Χ με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Και ο Άρης δε νικήσει τον ΠΑΟΚ

Βαζέλια, κοιτάξτε να μας νικήσετε στο ντέρμπυ ε. Καλύτερα εσείς παρά τα μπαόκια.

Δημοσ.

Θα σε βάλουν φυλακή.Έχει πολλά μέλη.Κοίτα να αγοράσεις χονδρικής.

Αν κερδίσει τον Άρη το πήρε.

Δεν νομίζω να έχεις καμία εντύπωση ότι θα του κόψουμε εμείς βαθμoύς!Ή ότι θα κερδίσει ο Παναθηναικός τον Ολυμπιακό που θα κατέβει φούλ ταμπούρι για να κόψει το πρωτάθλημα από τον βάζελο:-D

Εντάξει τώρα που τα πόσταρα εδώ ξέρω ότι και τα δύο θα γίνουν.Μπορείτε όλοι να ποντάρετε 1 τον Παναθηναικό και Χ2 την ΑΕΚ άφοβα!:lol:

Δημοσ.

εγώ λέω ότι ο βάζελος θα νικήσει τον γαύρο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η μπαουγκ κερδίσει τον άρη. Το σίγουρο πάντως είναι οτι η μπαουγκ πρωτάθλημα δεν παίρνει. Πέφτει στην συγκυρία που ο βάζελος έχει να πάρει 100 χρόνια. Αν πχ ο βάζελος είχε πάρει πέρυσι, ίσως φέτος να το έπαιρνε η μπαουγκ.

Σιγά μην έταζα έτσι εύκολα. Μαλάκας είμαι; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...