guido Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 νομίζω είστε υπερβολικοί όσον αφορά το greenwebfans. (στο θέμα που αφορά το πόσο θα μπορούσε να έχουν και οι ίδιοι ευθύνη ) όσα χρόνια μπαίνω δεν έχω δει καμία ανοχή από mods σε αναφορές για σκηνικά , ντου , ξύλα κτλ. Το αντίθετο θα έλεγα . άλλο τα παραπάνω και άλλο τα μπινελίκια στους αντιπάλους που γράφονται και που δεν διαφέρουν σε νόημα και ύφος από πολλά πρωτοσέλιδα "αθλητικών" εφημερίδων.
johnnyestia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ετοιμάζονται να γίνουν συλλήψεις ατόμων που γράφουν σε διάφορα οπαδικά sites. Με την βοήθεια της υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος ετοιμάζονται συλλήψεις ατόμων που παραδέχτηκαν δημόσια σε οπαδικό forum (συγκεκριμένα στο greenwebfans) ότι ξυλοκόπησαν φιλάθλους άλλης ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο προχθές. Τα άτομα που ξυλοκοπήθηκαν "αναγνώρισαν" στο συγκεκριμένο forum χρήστη που λέει ότι συμμετείχε στο περιστατικό. Ύστερα από μήνυση κινήθηκε και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για την αποκάλυψη του χρήστη. Γενικά στο στόχαστρο θα μπουν αρκετές τέτοιες σελίδες. Τα παραπάνω αποτελούν δική μου πληροφόρηση από άτομο που δεν έχω λόγο να μην πιστέψω. Bullshit είναι αυτό. Υπήρξε θέμα για ξυλοδαρμό μέσα στον γήπεδο αλλά δεν είχε καμία σχέση με οπαδικές προτιμήσεις, μιας και έλαβε χώρα μεταξύ οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ.
firewalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Bullshit είναι αυτό. Υπήρξε θέμα για ξυλοδαρμό μέσα στον γήπεδο αλλά δεν είχε καμία σχέση με οπαδικές προτιμήσεις, μιας και έλαβε χώρα μεταξύ οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ. Θα δείξει.
nikos21aek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Χειροβομβίδα στην πολυκατοικία του Βασάρα http://www.exedrasports.gr/news/article/?aid=58495
margaritagr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 κσαι στην καβαλα το ελα να δεις http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=127854
fearwhatnow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 κσαι στην καβαλα το ελα να δεις http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=127854 Στην Καβαλα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ τα εχουν κανει γυαλια-καρφια καθως εχουν μπει με διακριτικα της ομαδας τους μεσα στους φιλαθλους της Καβαλας.Αναμενομενο ηταν μετα τις "προτροπες" ουσιαστικα δημοσιογραφων-οπαδων-χουλιγκαν της συγκεκριμενης ομαδας.
nikos21aek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Οι φίλαθλοι του Άρη τι δουλειά έχουν στην Καβάλα όμως; Γειά σου ρε λαμόγιο ψωμιάδη.Μοίρασες σε όλους εισιτήρια να γίνουν όλα μπό...λο. Είμαι περίεργος να μάθω τιμές εισιτηρίων.
Dropsreef Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Είμαι περίεργος να μάθω τιμές εισιτηρίων. Ανάλογες με τις τιμες εισιτηριων σε θεση vip σε γηπεδα οπως santiago bernabeu,camp nou,old trafford,anfield
fearwhatnow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Οι φίλαθλοι του Άρη τι δουλειά έχουν στην Καβάλα όμως; Γειά σου ρε λαμόγιο ψωμιάδη.Μοίρασες σε όλους εισιτήρια να γίνουν όλα μπό...λο. Είμαι περίεργος να μάθω τιμές εισιτηρίων. 15E ειχαν τα εισιτηρια.Οι φιλοι του Αρη πηγαν μεμονωμενα οπως τους ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ο νομος και πηραν θεσεις στην κερκιδα χωρις να δημιουργησουν το παραμικρο προβλημα.Το αυτοκινητο του προεδρου του Αρη εχει γινει θερινο απο οπαδους του ΠΑΟΚ.Ηδη οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι πισω απο τον παγκο του Αρη με κασκολ(!) του ΠΑΟΚ και ετοιμαζονται για μπουκα.
Dropsreef Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Το αυτοκινητο του προεδρου του Αρη εχει γινει θερινο απο οπαδους του ΠΑΟΚ.Ηδη οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι πισω απο τον παγκο του Αρη με κασκολ(!) του ΠΑΟΚ και ετοιμαζονται για μπουκα. Δεν τον βλεπω τον αγωνα για να εχω προσωπικη αποψη! Βασιζομενος στο σχολιο σου μια λεξη ταιριαζει καταλληλα:Ομορφιες και παλι
nikos21aek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 15E ειχαν τα εισιτηρια.Οι φιλοι του Αρη πηγαν μεμονωμενα οπως τους ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ο νομος και πηραν θεσεις στην κερκιδα χωρις να δημιουργησουν το παραμικρο προβλημα.Το αυτοκινητο του προεδρου του Αρη εχει γινει θερινο απο οπαδους του ΠΑΟΚ.Ηδη οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι πισω απο τον παγκο του Αρη με κασκολ(!) του ΠΑΟΚ και ετοιμαζονται για μπουκα. Είσαι στο γήπεδο; Εγώ με διακριτικά τους βλέπω τους οπαδούς του Άρη. Μέχρι και πανό έχουν.
user12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Είσαι στο γήπεδο;Εγώ με διακριτικά τους βλέπω τους οπαδούς του Άρη. Μέχρι και πανό έχουν. Ναι και πανο και απο ολα ειχαν οι οπαδοι του Αρη. Οπαδους η Καβαλα εχει? Μονο Μπαοκτιζδες και Αριανους ειχε το γηπεδο.
apd453 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Το χρωστούσαν μάλλον... Να θυμίσω πως οι οπαδοί του Άρη είχαν πάει και στον αγώνα του πρωταθλήματος, είχαν κάνει ψιλοσαματάδες. Σπάσανε πόρτες για να μπουν μέσα κλπ αλλά κατά ένα μαγικό τρόπο δεν τιμωρήθηκαν με ούτε ένα ευρώ!!!
akis401 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ότι να'ναι λέτε. Στο ματς πρωταθλήματος δεν έγινε τίποτα. Ούτε πόρτες έσπασαν ούτε τίποτα. Σήμερα είχε καμιά 150 παοκτσήδες που δεν είχαν καμιά σχέση με την Καβάλα και όπως στο παιχνίδι Καβάλας-Ολυμπιακού, έτσι και σήμερα είναι οι κύριοι υπαίτιοι όλων όσων δημιουργήθηκαν και τότε και τώρα. Πραγματικά αξιολύπητοι... ΥΓ: Είμαι σε όλα τα ματς της Καβάλας στο γήπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.