Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η Μπάγερν με Ρόμπεν μέσα θα την κάνει κόσκινο την ανύπαρκτη.

υγ

ο ρούνει γύρισε τον αστράγαλο ή μου φάνηκε?

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Ρουνευ λογικα διαστρεμα τον εκοψα.

Σε 14 μερες παιζει, αν ειναι σε 7 δεν ξερω

Ετσι ολοι μου γινατε Μπαγερν.

Θα σας θυμαμαι εναν-εναν στην κατηφορα του Θεατρου...

ΥΓ. Σιχαθηκα τον εαυτο μου σημερα, την Ελλαδα μου μεσα. Σε μια φαση στο 1ο κανει ωραια ενεργεια η Μπαγερν και ειχε ευκαιρια ο Ολιτς. Και πιανω τον εαυτο μου το πρωτο πραγμα που με νοιαζει να ειναι αν ηταν οφσαιντ. ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσ.

Ρε Καιζερ Σαββατο παιζουμε με Τσελσι και Τεταρτη με Μπαγερν!

Δυσκολα το βλέπω με Ρούνεϊ!

Εκανα τραγικό λαθος ο τσίχλας σημερα να βγάλει Carrick και να βάλει Berbatov!Πηγε για το 0-2 και εχασε τελικα 2-1

Δημοσ.

Και με 12 να παιζαμε με 12ο τον Μπερμπατοφ λαθος θα ηταν

Ελεος με τον Αντι Γκαρσια.

Τωρα που το εχετε πιστεψει ολοι θα σας ξεφτιλισει η Γιουναιτεντ

ΥΓ. Αν ειναι διαστρεμα οπως αυτα που παθαιναμε μικροι, παιζει και ΣΚ αμα λαχει

Δημοσ.
ΥΓ. Αν ειναι διαστρεμα οπως αυτα που παθαιναμε μικροι, παιζει και ΣΚ αμα λαχει

Μακάρι γιατι φέτος ειναι μια ομάδα μόνος του......

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια η Manchester θα νικησει στον επαναληπτικο παιδες.Ειναι κοινη λογικη...........

Εαν υπαρχει λογικη στο ποδοσφαιρο

Δημοσ.
ΥΓ. Σιχαθηκα τον εαυτο μου σημερα, την Ελλαδα μου μεσα. Σε μια φαση στο 1ο κανει ωραια ενεργεια η Μπαγερν και ειχε ευκαιρια ο Ολιτς. Και πιανω τον εαυτο μου το πρωτο πραγμα που με νοιαζει να ειναι αν ηταν οφσαιντ. ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

χαχαχαχαχαχα.

δεν υπάρχει περίπτωση με ρούνευ ή χωρίς να μην φυγει με την προκριση η Μάντσεστερ στο Ολντ Τραφορντ. Το 2-1 στη Γερμανία είναι καλό σκορ.

Δημοσ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «The Sun», ο διεθνής επιθετικός, που τραυματίστηκε στον αστράγαλο, θα μείνει εκτός δράσης...

για περίπου έξι εβδομάδες!

Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική κι εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι, όχι μόνο χάνει τη ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Μπάγερν, αλλά μένει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι το οποίο σημαίνει πως η Μάντσεστερ θα πρέπει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις της, σε πρωτάθλημα και τσάμπιονς λιγκ, χωρίς τον πρώτο σκόρερ της (33 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις).

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_3002.html

Δημοσ.

Από τις 2 αχώνευτες, γίνεται να περάσει η λιγότερο αχώνευτη? Γίνεται να πάει ο θίασος του Φαν Γκαλ στους 4, να απαλλαγούμε από αυτό το χτικιό που λέγεται ManU?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...