Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι πολύ ταιριάζει... όχι όμως ότι δεν θα πιάσει... το πρόβλημα μου όμως δεν είναι η Μπάρτσα... είναι ο ίδιος ο Ετο. Το θεωρώ υπερβολικά υπερτιμημένο.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω αν συμφωνείτε, προτιμούσα τον Ζαμπρότα απο τον Άλβες. Η δεξιά πλευρά δεν υπάρχει, όλο μπροστά είναι.

Δημοσ.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι πολύ ταιριάζει... όχι όμως ότι δεν θα πιάσει... το πρόβλημα μου όμως δεν είναι η Μπάρτσα... είναι ο ίδιος ο Ετο. Το θεωρώ υπερβολικά υπερτιμημένο.

Ασφαλως κ μπορει να ποιασει κ μπορει να βαλει 50 γκολ στο τελος.Απλως για σημερα που μιλαμε εχω την εντυπωση δεν ταιριαζει.Για τον ετο που λες εχω διαφωνια.Τον θεωρω προσωπηκα μεγαλο φορ που μπορει να σηκωσει στα δυσκολα μια επιθεση.μην ξεχνας οτι βαζει κ κρισιμα γκολ,εχει σκοραρει κστους δυο τελικους του τσ λ...

Για τον ζαμπροτα ο ντανι για αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι καλυτερος.Δυστηχως το ζαμπροτα τον παιρνει η κατω βολτα...

ΥΓ Μιας κ μιλαμε για φορ λιγος ο Χουντελαρ για την μιλαν...Επισης ενας απο τους κορυφαιους για μενα ειναι ο Σουαρεζ του Αγιαξ.Πραγματηκα μιλαμε για αρμα.ο ανθρωπος κανει απιστευτα πραγματα σουταρει απο μακρια,κοντρλαρει,ντριπλαρει.Του χρονου το καλοκαιρι ολοι πανω του θα πεσουνε...

Δημοσ.

Με Τσάβι ινιέστα να σερβίρουν και ο ο Μάντζιος με τον Μήτρογλου πρώτοι σκόρερ θα έβγαιναν.

Δείτε τις τελικές της Μπάρτσα σε κάθε ματς και μετά βλέπουμε αν είναι παίχτης.

Δημοσ.

Εκτος απροοπτου(...) το παιχνιδι του Ηρακλη με τον Αρη θα κατοχυρωθει υπερ της ομαδας του Αρη συμφωνα με πληροφοριες απο τη Θεσσαλονικη μετα και την ενσταση που κατεθεσε ο Αρης χτες.Στο φυλλο αγωνα αναγραφεται κατα λεξη οτι "15 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον Σηφάκη. Το ματς ξεκίνησε έπειτα από 48 λεπτά διακοπής"... με τον κανονισμο να οριζει τα 20 λεπτα ρητα για την περιπτωση αυτη.

Δημοσ.
Εκτος απροοπτου(...) το παιχνιδι του Ηρακλη με τον Αρη θα κατοχυρωθει υπερ της ομαδας του Αρη συμφωνα με πληροφοριες απο τη Θεσσαλονικη μετα και την ενσταση που κατεθεσε ο Αρης χτες.Στο φυλλο αγωνα αναγραφεται κατα λεξη οτι "15 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον Σηφάκη. Το ματς ξεκίνησε έπειτα από 48 λεπτά διακοπής"... με τον κανονισμο να οριζει τα 20 λεπτα ρητα για την περιπτωση αυτη.

Που το διάβασες φιλαράκι ;;

Δημοσ.
η κάμερα τον πήρε πεντακάθαρα και κανείς δεν θα τον κατηγορήσει για τίποτα.

Ελλαδάρα.

Ηδη συνεληφθη με αυτεπαγγελτη παραγγελια.Στο τελος του αγωνα οι αστυνομικοι κυνηγουσαν τον Σηφακη για να κανει μηνυση χωρις να γνωριζουν περι του αθλητικου νομου..Ο Σηφακης δεν εκανε μηνυση βεβαια.

Υπαρχει αναβρασμος στην Σουπερλιγκ για την ενσταση καθως δεν θελουν σε καμια περιπτωση να ξεκινησουν στραβα(οχι βεβαια οτι θα υπαρχει ισονομια και φετος..) αλλα ειναι καπως στριμωγμενοι μετα τα χτεσινα.Η ενσταση του Αρη ειναι σαφως περα για περα δικαιη και δικαιωνεται και απο το φυλλο αγωνα και απο την εκθεση του παρατηρητη η οποια μιλαει για επιθεσεις στον αγωνιστικο χωρο,στα επισημα και στην αποστολη του Αρη.

Το θεμα ειναι οτι ο διαιτητης του αγωνα εκανε μεγαλη γκαφα που παρολο που συνεχισε αντικανονικα τον αγωνα δεν 'φροντισε' να καλυψει την γκαφα του στο φυλλο αγωνα!

http://www.gazzetta.gr/karpetopoulos/index.php

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είδα τον αγώνα (μόνο αυτό το βιντεάκι που κυκλοφορεί), αλλά εσάς σας φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά;

Δηλαδή από πότε στην Ελλάδα γίναμε τόσο μυγιάγγιχτοι και διακόπτουμε αγώνες ή κατοχυρώνουμε αγώνες επειδή ένας φίλαθλος μπήκε και έπιασε κουβέντα με το Σηφάκη;! Άμα ήταν έτσι δε θα ολοκληρωνότανε κανένας αγώνας, πρωτόγνωρο φαινόμενο είναι; Σιγά το περιστατικό πιά!

Πραγματικά μου φαίνεται ακατανόητο. Και ακόμα πιο ακατανόητο το ότι όλα τα ΜΜΕ φαίνεται να στηρίζουν αυτό που συμβαίνει!

Δημοσ.

Στρουθοκαμηλισμός λέγεται.Θέλουν να δώσουν τους βαθμούς στον Άρη και όλοι καταδικάζουν το απαράδεκτο γεγονός.Τους σεκιουριτάδες που δεν πήγαν να τον απομακρύνουν θα τους κόψουν και αυτούς τίποτε βαθμούς;

Δημοσ.
Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είδα τον αγώνα (μόνο αυτό το βιντεάκι που κυκλοφορεί), αλλά εσάς σας φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά;

Δηλαδή από πότε στην Ελλάδα γίναμε τόσο μυγιάγγιχτοι και διακόπτουμε αγώνες ή κατοχυρώνουμε αγώνες επειδή ένας φίλαθλος μπήκε και έπιασε κουβέντα με το Σηφάκη;! Άμα ήταν έτσι δε θα ολοκληρωνότανε κανένας αγώνας, πρωτόγνωρο φαινόμενο είναι; Σιγά το περιστατικό πιά!

Πραγματικά μου φαίνεται ακατανόητο. Και ακόμα πιο ακατανόητο το ότι όλα τα ΜΜΕ φαίνεται να στηρίζουν αυτό που συμβαίνει!

Μαλλον αλλα αντι αλλων λες.ΚΟΥΒΕΝΤΑ??Την σφαλιαρα την ειδες?Την επιθεση με λοστους και πυρσους στους επισημους του Αρη την γνωριζεις?Καλο ειναι πριν να λεμε κατι να ξερουμε τι εχει γινει.Πλεον ειναι στο διαδικτυο και το φυλλο αγωνα και η εκθεση του παρατηρητη.Αλλα μαλλον τετοιο ποδοσφαιρο θελετε στο ελλαντα.

Δημοσ.
Πληροφοριες και απο τις 2 ομαδες και περναει και στα σαιτ σιγα σιγα.Το φυλλο αγωνα το εχω διαβασει ο ιδιος.

Αφου ο αγωνας εγινε και εληξε κανονικα δεν θα γινει τιποτα.

Βαζει κανείς στοιχημα περι του αντιθετου?;) Εδω ειμαι αν βαζει.

Εξαλλου αν θυμαμαι καλα σε αγωνα Αρης-Ηρακλης 1-2 πριν καποια χρονακια οπου ο Αρης επεσε κατηγορια ειχαν ή δεν ειχαν γινει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χειροτερα τοτε? Και τι εκανε ο Αρης? Μηπως προσφυγη στο ΚΑΣ περι αδικαιολογητης(:lol::lol::lol::lol:) διακοπης του αγωνα?

Και τωρα τι κανει? Ενσταση γιατι επρεπε να διακοπει ο αγωνας?

Ε ρε ξυλο που θελουν ολοι.

Αυτο που επρεπε να γινει ειναι να τρεξουν οι security men και να πιασουν τον φιλαθλο και τον λογο εχει η δικαιοσυνη μετα. Και οχι να πηγαινουν με βημα χελωνας και να τον χαιδευουν και να τον αφηνουν κιολας για λιγο να συνεχιζει την κουβεντα! Οι security men πρεπει να απολυθουν χθες κιολας!

Το παιχνιδι εληξε 2-2 και ολα καλα. Αν θελει ο Αρης βαθμους που δεν τους κερδισε στο γηπεδο ας θελει.

Μην κανουμε τον Αρη, Ολυμπιακο τωρα. Ενας Ολυμπιακος αρκει. Μην το ξεφτυλισουμε τελειως.

Δημοσ.
Με Τσάβι ινιέστα να σερβίρουν και ο ο Μάντζιος με τον Μήτρογλου πρώτοι σκόρερ θα έβγαιναν.

Δείτε τις τελικές της Μπάρτσα σε κάθε ματς και μετά βλέπουμε αν είναι παίχτης.

ΜΑ δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Ο Ανρι την πρωτη του χρονια γιατι τα ακουγε.Παντως να δουμε ποσα θα βαλει ο Ιμπραιμοβιτς με τσαβι κ ινιεστα.Σε κατι ακομα που διαφωνω με τους αντιετοικους ειναι οτι απο οτι μια αναφερεται οτι εφυγε για εξωαγωνιστηκους λογους αλλα απο την αλλη τον μειωνεται κ αγωνηστηκα.Την Ιντερ πως την ειδες?Απο ρεαλ εχεις εικονα..?παλι 2 εφαγε...Εγκλημα που δωσανε ρομπεν-σναιντερ ομαδες σαν τη ρεαλ πρεπει να εχουν βαθος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...