Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα ούτε η τσέλσι με πείθει ούτε η μάντσεστερ.Αν ανέβουν αργότερα είναι άλλο θέμα.Τώρα όμως δεν το έχουν.Η τσέλσι είναι απελπιστικά αργή.Παίζουν λες και κερδίζουν 3,4-0

γενικά θα δυσκολευτούν πολύ στις κλειστές άμυνες.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γενικα η πρεμιερσιπ ειναι το ποιο σκληροτραχηλο πρωταθλημα και για μενα συνολικα ειναι καλυετρο απο την ισπανια.Εννοειται πως γουστα ειναι αυτα...

Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο. Απο θέαμα και ονόματα είναι μπροστά απο το Αγγλικό.

Δημοσ.
Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο. Απο θέαμα και ονόματα είναι μπροστά απο το Αγγλικό.

Αν υπαρχει μια ομαδα να κυνηγησει την ιντερ αυτη ειναι η γιουβε.Ευκολα τη ρωμα...Τωρα για αγγλι-ισπανια που λες ειναι καθαρα νομιζω θεμα τη αρεσει στον καθενα.ειναι σαν να συγκρινεις φεραρι με πορσε.γενικα απο ολα μ αρεσει το καμπιονατο αλλα τωρα για αγγλικο η ισπανικο εχω μια προτιμηση στο βρεττανικο.πλην της φαντασικης ατμοσφαιρας μ αρεσει κ περισσοτερο αγωνηστηκα.Η ισπανια εχει δυο τερστιες ομαδες κ μετα καποιες πολυ καλες οπως ατλετικο,βιγιαρεαλ βαλενθια σεβιλη που δεν ειναι καλυτερες απο αρσεναλ,λιβερπουλ.η ατλετικο τεχνικα ειναι καλυτερη απο την λιβερπουλ συνολικα ομως ειναι η λιβερπουλ.Τωρα για το θεαμα που λες κ αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.εξαρταται απο τι ποδοσφαιρο θελει να βλεπει καποιος.εσενα ασ πουμε σ αρεσει το ανοιχτο απο οτι καταλαβαινω δεκτω.εγω προτιμω ασφαλως ματς με ρυθμο αλλα κ δυνατες αμυνες που να μην αναιβενουν πολυ ψηλα.Προτιμω ματς με κλειστα σκορ.Για τα ονοματα τωρα ενταξει οι δυο πρωτοι εχουν μαζεψει τεραστια ονοματα ομως κ οι αγγλοι δεν πανε πισω.ο τορρες ο κορυφαιος πιστευω να συμφωνουμε ολοι ισπανος πηγε στην αγγλια.Θα μους πεις για το ροναλντο τωρα.Κατι αλλο που με κανει να πιστευω οτι το αγγλικο ειναι ανωτερο ειναι οι προπονητες.Κοιταχτε τη προπονητες εχουν οι ομαδες των δυο πρωταθληματων κ αναφερομαι συνολικα.Στην πρεμιερσιπ ειναι καλυτεροι.

Δημοσ.

Υπέρ ή κατά στο γκόλ που ακυρώθηκε από την τηλεόραση στα Γιάννενα?

Εγώ είμαι υπέρ.Πραγματικά ήταν 5 μέτρα οφσάιντ.Θα ήταν ντροπή να μετρήσει.

Κατά της τηλεόρασης είμαι γενικά αλλά σε τόσο οφθαλμοφανέστατα σφάλματα κάνει καλό.

Δημοσ.

Αν εγινε αυτο που λες τοτε καλως κ εγινε.Μακαρι να περασει κανονισμος να υπαρχει βιντεο στα ματς.Αλλα επειδη συνηθως αδικουνται οι μικροι σιγα μην δεχτουν να γινει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Πολύ ανώτερη η εκπομπή του σκάι από την Ολυμπιακή Κυριακή και πολύ καλύτερος ο διαιτητής από τον Βαρούχα.Επιτέλους μια αντιπρόταση για όποιον δεν θέλει να δει την άθλια εκπομπή της κρατικής.Μόνο τα γραφικά δεν είναι τόσο fancy αλλά τι να το κάνεις.Παντελώς άχρηστα αυτά τα εφέ της ΝΕΤ.

Σοβαρή,ευχάριστη,αναλυτική.Πολύ ωραία η εκπομπή του ΣΚΑΙ.Με Σκουντή και Καρμοίρη δεν το περίμενα αλλά μπράβο τους.

Δημοσ.
Αφου ο αγωνας εγινε και εληξε κανονικα δεν θα γινει τιποτα.

Βαζει κανείς στοιχημα περι του αντιθετου?;) Εδω ειμαι αν βαζει.

Εξαλλου αν θυμαμαι καλα σε αγωνα Αρης-Ηρακλης 1-2 πριν καποια χρονακια οπου ο Αρης επεσε κατηγορια ειχαν ή δεν ειχαν γινει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χειροτερα τοτε? Και τι εκανε ο Αρης? Μηπως προσφυγη στο ΚΑΣ περι αδικαιολογητης(:lol::lol::lol::lol:) διακοπης του αγωνα?

Και τωρα τι κανει? Ενσταση γιατι επρεπε να διακοπει ο αγωνας?

Ε ρε ξυλο που θελουν ολοι.

Αυτο που επρεπε να γινει ειναι να τρεξουν οι security men και να πιασουν τον φιλαθλο και τον λογο εχει η δικαιοσυνη μετα. Και οχι να πηγαινουν με βημα χελωνας και να τον χαιδευουν και να τον αφηνουν κιολας για λιγο να συνεχιζει την κουβεντα! Οι security men πρεπει να απολυθουν χθες κιολας!

Το παιχνιδι εληξε 2-2 και ολα καλα. Αν θελει ο Αρης βαθμους που δεν τους κερδισε στο γηπεδο ας θελει.

Μην κανουμε τον Αρη, Ολυμπιακο τωρα. Ενας Ολυμπιακος αρκει. Μην το ξεφτυλισουμε τελειως.

Την βρήκες την λύση! Απόλυση των σεκιουριτάδων και συνεχίζουμε σαν να μην έγινε τίποτα. Επίσης έπρεπε να υπάρχουν κάγκελα στις θύρες των οπαδών... αλλά αφού δεν υπήρχαν δεν φταίει ο Ηρακλής.

Οπως και πριν απο κάποια χρόνια είχε διακοπεί αγώνας Ιωνικός-Ηρακλής στο '93 επειδή 1 οπαδός χτύπησε τον επόπτη.

Επίσης για να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο... ο Αρης δεν έκανε ποτέ προσφυγή στο ΚΑΣ για άδικη διακοπή του αγώνα Αρης-Ηρακλής 1-2!!!

Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είδα τον αγώνα (μόνο αυτό το βιντεάκι που κυκλοφορεί), αλλά εσάς σας φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά;

Δηλαδή από πότε στην Ελλάδα γίναμε τόσο μυγιάγγιχτοι και διακόπτουμε αγώνες ή κατοχυρώνουμε αγώνες επειδή ένας φίλαθλος μπήκε και έπιασε κουβέντα με το Σηφάκη;! Άμα ήταν έτσι δε θα ολοκληρωνότανε κανένας αγώνας, πρωτόγνωρο φαινόμενο είναι; Σιγά το περιστατικό πιά!

Πραγματικά μου φαίνεται ακατανόητο. Και ακόμα πιο ακατανόητο το ότι όλα τα ΜΜΕ φαίνεται να στηρίζουν αυτό που συμβαίνει!

Δεν μπήκε μόνο ένας οπαδός μέσα στο γηπεδο... υπήρχαν άλλοι 50-60 μέσα στο γήπεδο. Απλά επειδή το Καυτατζόγλειο έχει και στίβο δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως.

Οι κανονισμοί είναι συγκεκριμμένοι. Δεν αλλάζουν ανάλογα με την ποσότητα των χαστουκιών που τρώει ένας παίκτης :mrgreen:

Δημοσ.
Καλα η λιβερπουλ αστα συμφωνω αν παιξουν μαζι καραχερ κυργιακος σε δυσκολο ματς να δουμε που θα σταματησει το κοντερ...

Το Σαββατο επαιξαν μαζι λογω του αντιπαλου(Μπολτον) που εχει ενα πολυ physical game και παιζουν με βαθιες μπαλιες και ετσι ηθελε δυναμη στον αερα.Δεν προκειται να ειναι αυτο το διδυμο.Εχει τον Σκρτελ και της λειπει ο καλυτερος αμυντικος της ο Αγκερ ο οποιος μπορει να κατεβασει την μπαλα και να βοηθησει στν αναπτυξη του παιχνιδιου.

Με το χάλι που έχουν οι άλλοι άνετα μπορεί.όπως και η Τότεναμ.

η μάντσεστερ είναι χωριό φέτος.

η τσέλσι δεν μπορεί να αλλάξει μια πάσα στην επίθεση.

η άρσεναλ έχει ομαδάρα αλλά στα δύσκολα τους πιάνει πανικός.

λίβερπουλ τι να πεις.Που πας με τον κυριάκο?

Ο ορισμος της ισοπεδωσης.

Δημοσ.

Το μάμησαν το πρόγραμμα στην ΕΡΑ σπορ. Καλά είχαμε του Κοντούς και τους Παπανικολάου μέχρι τις 1 για δύο ωρούλες. Τους κόψαν μία ώρα και μας έβαλαν τον βλάξ τον Γάτα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...