Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδες αμα ακουμε και για τον καιρο που στηνει παραγκα στον ολυμπιακο και ο μαρινακης μας απειλει οτι θα βγει και θα κανει τις αποκαλυψεις τις 10ετιας...τοτε να δεις

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω λεω να κανουμε κλειστα γηπεδα ποδοσφαιρου (σαν του μπασκετ ενα πραμα) γιατι ειναι λιγο ευαισθητος ο ΟΣΦΠ με τις καιρικες συνθηκες τελευταια. Και κανα καλοριφερακι για το χειμωνα και aircondition το καλοκαιρι δε θα ηταν ασχημα.

Δημοσ.
Εμένα δεν με πειράζει αυτό, γιατί ξέρω ότι δεν είσαι κακοπροαίρετος, με ενοχλεί η σιγουριά με την οποία το έγραψες και είμαι σίγουρος ότι δεν είδες replay. ;)

Το είδα, αφού έβλεπα το ματς (μαζι με σερφαρισμα στο λαπτοπ ) αλλά πρόσεχα τον αμυντικό δίπλα στον παίκτη σας και δεν είδα καν οτι υπήρχαν παίκτες κάτω.

Όπως παίζατε παντως, και παρά το κακό αγωνιστικό χώρο, μου φάνηκε πως Μιραλας και παντελιτς μαζί ψιλοκουτουλαγανε - ας το επιβεβαιώσει και κάποιος ακόμη γιατί σήμερα δε βλέπω και πολύ καλά :lol:

Δημοσ.
Ειδες αμα ακουμε και για τον καιρο που στηνει παραγκα στον ολυμπιακο και ο μαρινακης μας απειλει οτι θα βγει και θα κανει τις αποκαλυψεις τις 10ετιας...τοτε να δεις

Παίξατε και σε ακατάλληλο αγων. χώρο, σας ακύρωσαν και γκολ, λογικό να διαμαρτύρεσαι... Oh wait!

Δημοσ.
Παίξατε και σε ακατάλληλο αγων. χώρο, σας ακύρωσαν και γκολ, λογικό να διαμαρτύρεσαι... Oh wait!

WTF κανενας αλλος δεν εχει παιξει σε μη καταλληλο αγωνιστικο χωρο? ειστε οι πρωτοι?

Δημοσ.
Έπαιξε ο ΠΑΟ πέρσυ σε αντίστοιχο terrain;

Tι με νοιαζει ρε φιλε τι εκανε ο παο περσυ? Μονο ο ολυμπιακος παιζει σε ασχημο terrain?

Δημοσ.

Αν και είχα γράψει από την αρχή ότι δεν έπρεπε να γίνει το ματς σε τέτοιο γήπεδο, η επίσημη θέση της ομάδας σας:΅

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, ο Γιάννης Μώραλης είπε: "Συμφωνήσαμε όλοι να αρχίσει το ματς. Στο ημίχρονο, όμως, εκφράσαμε τις αμφιβολίες μας. Ο διαιτητής βγήκε και δοκίμασε το γήπεδο και αποφάσισε τη διακοπή του. Σαράντα πέντε λεπτά έβρεχε οπότε είχε μεγάλη διαφορά το τερέν σε σχέση με αυτό του πρώτου μέρους. Απ' όσο γνωρίζω το δεύτερο ημίχρονο θα γίνει αύριο".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Ergotelis_Olympiacos/297103.html

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι οτι ξεκινησε, αλλα οτι σταματησε.. ο αγωνιστικος χωρος ηταν καλυτερος απο οτι στο πρωτο ημι........... τι ειδε ο διαιτητης και το σταματησε κανεις δεν θα μαθει........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...