kanesaxo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εδώ ήταν στημένο το 4-2 του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή. Αρα στημενο ηταν και το αρσεναλ-τοτεναμ :lol:
VAssassin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παοκτσης ειμαι, προς τον φιλο που εχει προφανως μανια συνωμοσιών. Ειναι δυνατον να στηθηκε ο ΠΑΟΚ στον ΟΣΦΠ? να πηρε τη κάρτα ο ιβιτς επιτηδες? να ξεχασε ο τσιριλο να παει κοντα στο μιραλας στο γκολ που εκρινε το παιχνιδι? Αν λες για τον izerman76, δεν νομίζω ότι το πιστεύει, απλά απαντάει σε κάποιους που λένε ότι έκατσε να χάσει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Erwdios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αρα στημενο ηταν και το αρσεναλ-τοτεναμ :lol: Eυχαριστουμε τις Αρσεναλ και Τοτεναμ που μας πληρωσαν απο το 50' (ωραιο ματς παντως, αν και αν ειχε ερθει ασο 2-0 ημιχρονο και 2-3 τελικο στην Ελλαδα θα επεφτε το συμπαν απο τις κραυγες για στημενο) Μέσα είσαι ---------- Προσθήκη στις 13:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:44 ---------- Αν λες για τον izerman76, δεν νομίζω ότι το πιστεύει, απλά απαντάει σε κάποιους που λένε ότι έκατσε να χάσει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Για εμένα λέει.
foufoutios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ο Σαλπιγγιδης ζητησε στα σοβαρα τρια πεναλτι η εκανε πλακα? Η μονη φαση - πεναλτι ηταν αυτη με τον Παπαδοπουλο και μεσα στο γηπεδο δε φανηκε για πεναλτι. Απο τα ριπλει μπορουσε να δοθει.. Αλλα οχι και τρια ρε φιλαρακι..
KaizerSoze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 clap, clap, clap Στημένο 4-2 από 0-2 με τον Κατσιαμπή να μαρκάρει με τα μάτια και την άμυνα ανεβασμένη στο κέντρο δεν υπάρχει? Τι λε ρε παιδί μου... Δηλαδη στησανε τον Ηρακλη να χασει αφου κερδιζει πρωτα γιατι...(συμπληρωσε το κενο)
Mika Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ο Σαλπιγγιδης ζητησε στα σοβαρα τρια πεναλτι η εκανε πλακα? ενα πεναλντυ ζητησε ο Σαλπι
KaizerSoze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέσα είσαι Ειδες ΠΟΣΟ προβλεψιμος εισαι?
alexis333 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ρε, με τι καθεστε και ασχολειστε απορω ... Ελεος ... Αντι αυτη τη στιγμη να μιλαμε για τις ομαδες μας και για τα μειονεκτηματα/πλεονεκτηματα απο τα δυο ματς εχετε κατσει και ζυζητατε για παπαριες ..... Απλα ελεος ...
izerman76 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εσείς δεν μπορείτε να στήσετε ομάδα της προκοπής, θα στήσετε παιχνίδι? :lol: Πόσο βγήκε το ΑΕΚ - Ολυμπιακός πέρυσι? Το στήσατε μπας και μείνει ο Μπαγεβιτς και μας βγαλετε εκτός πρωταθλήματος. Αν κερδίσετε τη Τετάρτη προβλέπω Χ το Σάββατο, αλλιώς ένα χαλαρό 0-2.
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 http://www.redplanet.gr/html/ent/762/ent.278762.asp δειτε το φοβερο κορεο
foufoutios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ενα πεναλντυ ζητησε ο Σαλπι Στη δηλωση που ειδα μιλησε για 3 φασεις και 3 πεναλτι.. anyway.. απλα θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε με τετοιες δηλωσεις..
izerman76 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μόνο μια φάση ήταν πέναλτυ, αυτή με τον Αβρααμ, η οποία ήταν πολύ δύσκολη και λογικό είναι ο διαιτητής αν δεν είναι σίγουρος 100% να μη το δώσει, καθώς είναι και κόκκινη. Πάντως ήταν καταπληκτική η διαιτησία (ιδαίτερα στο 1ο ημίχρονο), δε θυμάμαι άλλον έλληνα διαιτητή να αφήνει να παιχτει μπάλα χωρίς να σφυρίζει κάθε 3 λεπτά.
kanesaxo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Kι εγω θεωρώ μονο τη φαση με τον αβρααμ πεναλτυ/κοκκινη που θελω να πιστευω πως δεν το ειδαν, αν και ο εποπτη ηταν εκει που επρεπε, τελοσπαντων. Τα υπολοιπα πεναλτυ ηταν απλα στη σφαιρα της φαντασίας.
Mika Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Στη δηλωση που ειδα μιλησε για 3 φασεις και 3 πεναλτι.. anyway.. απλα θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε με τετοιες δηλωσεις.. "Είχαμε τρεις αμφισβητούμενες φάσεις, που πιστεύω ότι στη μία από τις τρεις, κάτι υπάρχει." η πηγη ειναι εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.