Στέλιος7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ξεκαθαρη προθεση του παικτη να χτυπησει τον Φουστερ.Δεν το εκανε καν στα μουλοχτα για να μην τον δει ο διαιτητης.Η κοκκινη παραγκα που λεγαμε. Ευχαριστη εκπληξη ο Ζαιρι μεχρι τωρα.
Barcelonistas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 βαλθηκαν ολοι οι αντιπαλοι αμυντικοι να σας εξασκησουν στα πεναλντυ Χαχαχα ειστε απιστευτοι και οι μεν και οι δε. εννοεις οτι επιτηδες τους κανουν πεναλτι οι αντιπαλοι?? γιατι? πραγματικα οτι να ναι α0χα0χα0χα0χα0!!! :lol: εχουμε και εμεις κοντρα με τους πρωτευουσιανους αλλα ειναι πιο πολιτισμενη εχει και καποια επιχειρηματα εσεις το εχετε ξεσκισει τελειως το θεμα οτι να ναι λετε αρκει να την πειτε στον αλλο και να βρειτε δικαιολογιες να τον μειωσετε. απο τις ομαδες που εχω δει να παιζουν η ομαδα που αξιζει πιο πολυ το πρωταθλημα ειναι ο Πανσεραικος η Καβαλα και η Λαρισα. η οποια ειναι και τελευταια. μιλαμε για τοσο χαλι ποδοσφαιρο. Την Οσασουνα να φερναμε εδω να παιξει θα το κατακτουσε περπατωντας μου φαινεται.
Mika Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 δεν ειπα κατι τετοιο, κακως βαζεις λογια στο στομα μου.
kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Χαχα, κόκκινη στο Ντουντού. Και δε σε χάλασε καθόλου παλτό!
margaritagr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ρε Ντουντου ηλιθιος εισαι;;; Αλλα κ εσυ Θανο μπραβο ρε!τωρα κοκκινη ενω το πρηγουμενο κ σκληροτερο, ηταν κιτρινη;;; Ο,τι να ναι παλι Sent from my iPhone using Insomnia.app
Tilemaxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ήταν πέναλντι διότι δώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού μάλλον, ε; Γενικά ένα κλασσικό ματς φετινού ΟΣΦΠ, αν δεν είχαμε μείνει με 10 θα μπορούσαμε άλλα 1-2 γκόλ ακόμα.
margaritagr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 αυτος ο Ιμπαγασα παντως ειναι ενα τελειωμενο γεοντι, δε μπορει να παρει τα ποδια του
speedman_26 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα δεν μου άρεσε και πολυ ο Ολυμπιακός. Περίμενα Καλύτερη εμφάνιση.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, το θέμα είναι να πας στο Μαντριγκάλ και νικήσεις...
margaritagr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ? το πα πριν το λεω κ τωρα...ας του ριχνουν καμια κλωτσια στην αρχη, να τσαντιζεται μετα να παιζει!
Dropsreef Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Άλλη μια Μπαρτσελόνα στον δρόμο της Ευρω-Παναθας....
margaritagr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ασε γιατι μπηκαν κι οι αντιεξουσιαστες σημερα παλι μεσα, και πεταξανε καπνογονα. Τραβανε μεγαλο ζορι μ αυτα τα αναρχικα στοιχεια που τους ακολουθουν παντου!!! και φυσικα η Νοβα δεν εδειξε τπτ
Deponakias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 η νοβα κανει χρονια την δουλεια της... Γιαυτο αν μπορει ο μαρινακης να κρατησει μακρια την ομαδα απο αυτο το καναλι...
margaritagr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 μπα δυστυχως του χρονου θα μαστε κ εμεις εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.