Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προαναγγελουν μεταγραφες... ΝΟΤ! http://www.gazzetta.gr/content/view/42039/2/

Ειναι τοσο δυσκολο να αγορασεις 2 παικτες? δηλαδη πρεπει να φτασει Αυγουστος για να ολοκληρωσεις το ροστερ? Ας δωσει 5 εκατομμυρια αντι για 4 που δινει για Γκονζαλες. Θα παρει που θα παρει απο την προκριση ας χωσει και κατι..

Ναι, είναι δύσκολο να αγοράσεις παίχτες. Και τα εκατομμύρια δεν είναι πασατέμπος. Παίχτες όπως μαντσίνι και νιστελροι δεν θέλουν να έρθουν ελλάδα. Οπότε αν συνεχίζεις να γράφεις τέτοια, κύριε νικολακόπουλε, κακό κάνεις στην ομάδα.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα δεν ειπαμε να παρει τον Νιστελροι, ουτε τον Τεβεζ.. Για τον Γκονζαλεζ μιλαμε που η διαφορα για να συμφωνησουν ειναι ενα εκατομμυριο ευρω απο οσο γραφεται (4 δινουμε, 6 θελουν - δινεις 5 και τον παιρνεις).. Το αν ειναι πασατεμπος το ξερουμε καλυτερα εσυ και εγω.. Δε τον χαλανε τα 15 εκατομμυρια που θα παρει απ τους ομιλους ομως..

Δημοσ.
Καλα δεν ειπαμε να παρει τον Νιστελροι, ουτε τον Τεβεζ.. Για τον Γκονζαλεζ μιλαμε που η διαφορα για να συμφωνησουν ειναι ενα εκατομμυριο ευρω απο οσο γραφεται (4 δινουμε, 6 θελουν - δινεις 5 και τον παιρνεις).. Το αν ειναι πασατεμπος το ξερουμε καλυτερα εσυ και εγω.. Δε τον χαλανε τα 15 εκατομμυρια που θα παρει απ τους ομιλους ομως..

γιατι τα λεφτα που πηρε απο τον καστιγιο 14 και νομιζω εκατομμυρια τι τα εκανε???εκανε καμια μεταγραφη της προκοπης???δεν θυμαμαι

Δημοσ.
γιατι τα λεφτα που πηρε απο τον καστιγιο 14 και νομιζω εκατομμυρια τι τα εκανε???εκανε καμια μεταγραφη της προκοπης???δεν θυμαμαι

Γκαλέτι, Λεντέσμα, Λούα Λούα, Κοβάσεβιτς...

Και σημαντικότερο όλων, ξεφορτώθηκε τον απροσάρμοστο πιτσιρικά που όσο πιο πολύ θα μεγάλωνε, τόσο περισσότερο θα τα έκανε ταναπου όλα στην ομάδα.

Δημοσ.

Αλλαζω λιγο το κλιμα και το γυρναω σε μπασκετ:

"Μία αψιμαχία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη οδήγησε τον πρώτο εκτός προπόνησης την περασμένη Παρασκευή (31/7). Ωστόσο το θέμα λύθηκε άμεσα αφού ο Γιόνας Καζλάουσκας ηρέμησε την κατάσταση.

Ο Σχορτσιανίτης δεν ήταν στη Media Day του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με δικαιολογία ότι επισκέφθηκε τον γιατρό κατί που δείχνει ότι η ομάδα δεν ήθελε να δώσει συνέχεια. Έτσι οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και η παρεξήγηση έχει λυθεί.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας σχετικά με το θέμα τόνισε: "Κατά την διάρκεια της πρωϊνής προπόνησης της Παρασκευής, δημιουργήθηκε επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον οποίο αποφάσισα να στείλω αμέσως στα αποδυτήρια. Ο παίκτης αντιλήφθηκε το λάθος του, ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του τόσο από το τεχνικό επιτελείο όσο και από τους συμπαίκτες του και σήμερα θα συμμετάσχει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση".

Πηγη: sport24.gr

Αρχισε απο τωρα τα τσαλιμακια ο χοντρος στην Εθνικη...Να φυγει, να παει αλλου...

Δημοσ.
Αλλαζω λιγο το κλιμα και το γυρναω σε μπασκετ:

"Μία αψιμαχία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη οδήγησε τον πρώτο εκτός προπόνησης την περασμένη Παρασκευή (31/7). Ωστόσο το θέμα λύθηκε άμεσα αφού ο Γιόνας Καζλάουσκας ηρέμησε την κατάσταση.

Ο Σχορτσιανίτης δεν ήταν στη Media Day του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με δικαιολογία ότι επισκέφθηκε τον γιατρό κατί που δείχνει ότι η ομάδα δεν ήθελε να δώσει συνέχεια. Έτσι οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και η παρεξήγηση έχει λυθεί.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας σχετικά με το θέμα τόνισε: "Κατά την διάρκεια της πρωϊνής προπόνησης της Παρασκευής, δημιουργήθηκε επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον οποίο αποφάσισα να στείλω αμέσως στα αποδυτήρια. Ο παίκτης αντιλήφθηκε το λάθος του, ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του τόσο από το τεχνικό επιτελείο όσο και από τους συμπαίκτες του και σήμερα θα συμμετάσχει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση".

Πηγη: sport24.gr

Αρχισε απο τωρα τα τσαλιμακια ο χοντρος στην Εθνικη...Να φυγει, να παει αλλου...

Προβληματικός ο Χοντροκλής, αλλά πιθανόν και άλλος στη θέση του να είχε κάνει επεισόδιο.

Ο Γλυνιαδάκης ένα πράγμα μόνο κάνει, να παίζει άμυνα απέναντι σε βαρύς σέντερ. Το θέμα είναι ότι παίζει βρώμικη άμυνα στα όρια του αντιαθλητικού απέναντι σε βαρύς σέντερ...

Δημοσ.
Προβληματικός ο Χοντροκλής, αλλά πιθανόν και άλλος στη θέση του να είχε κάνει επεισόδιο.

Ο Γλυνιαδάκης ένα πράγμα μόνο κάνει, να παίζει άμυνα απέναντι σε βαρύς σέντερ. Το θέμα είναι ότι παίζει βρώμικη άμυνα στα όρια του αντιαθλητικού απέναντι σε βαρύς σέντερ...

Ωραια ολα αυτα που λες, πλην ομως υποθετικα στη συγκεκριμενη περιπτωση.

ΥΓ. Αλλο προπονηση εθνικης, αλλο αγωνας Α1.

Δημοσ.
Ωραια ολα αυτα που λες, πλην ομως υποθετικα στη συγκεκριμενη περιπτωση.

ΥΓ. Αλλο προπονηση εθνικης, αλλο αγωνας Α1.

Ναι και ο μεγάλος τεχνίτης που λέγεται Γλυνιαδάκης θα κάνει διακρίσεις...

Δημοσ.
Ναι και ο μεγάλος τεχνίτης που λέγεται Γλυνιαδάκης θα κάνει διακρίσεις...

Ναι ρε παιδακι μου ωραια ολα αυτα, αλλα δειξε μας που πληροφορηθηκες οτι στο συγκεκριμενο περιστατικο εγιναν οπως τα λες...

Το διαβασες? Το ειδες? Το ακουσες? Στο πε ο μπατζανακης της αδερφης του χοντρου? Αλλιως τι συζηταμε ακριβως? Αυτο που φανταζεσαι εσυ ως εκδοχη?

Δημοσ.

Ισχυρίστηκα κάποια στιγμή ότι ήμουν μπροστά και το είδα;

Είναι αυτό που λέμε educated guess.

Σα να έχω να επιλέξω ότι ο Χοντροκλής πήγε σε εστιατόριο και πήρε μια σαλάτα με μαγιονέζα λάιτ ή σήκωσε το μισό κατάλογο.

Ε η λογική μου, με σπρώχνει σε μια κατεύθυνση.

Δημοσ.
Ισχυρίστηκα κάποια στιγμή ότι ήμουν μπροστά και το είδα;

Είναι αυτό που λέμε educated guess.

Σα να έχω να επιλέξω ότι ο Χοντροκλής πήγε σε εστιατόριο και πήρε μια σαλάτα με μαγιονέζα λάιτ ή σήκωσε το μισό κατάλογο.

Ε η λογική μου, με σπρώχνει σε μια κατεύθυνση.

Οκ εγω παλι δε μπορω να ειμαι τοσο σιγουρος η απολυτος για ενα περιστατικο τσαμπουκα που δεν ειδα.

Και πανω σε αυτο που λες υπαρχει κ η αλλη λογικη. Οτι αν ο Γλυνιαδακης δερνει τον χοντρο στη προπονηση, θα επαιρνε αυτος ποδι απο τον Καζλαουσκας. Για να πηρε ποδι ο χοντρος (και κατοπιν να ζητησει συγνωμη απο ολους) προφανως εκανε μλκια.

Anyway καλες οι υποθεσεις, να χαμε να λεγαμε.

Δημοσ.

Ωραία, για κάνε μου μια ανάλυση των χαρακτηριστικών του Γλυνιαδάκη σαν παίκτη που τον κάνουν χρήσιμο σε μια ομάδα. Ποιο είναι το στυλ παιχνιδιού του ας πούμε.

Δημοσ.
Ωραία, για κάνε μου μια ανάλυση των χαρακτηριστικών του Γλυνιαδάκη σαν παίκτη που τον κάνουν χρήσιμο σε μια ομάδα. Ποιο είναι το στυλ παιχνιδιού του ας πούμε.

Τι σχεση εχει αυτο ακριβως με το οτι ο Καζλαουσκας πεταξε εκτος προπονησης της Εθνικης τον χοντρο?

Κατα τ'αλλα ο Γλυνιαδακης ειναι ενα σκληρο σεντερ, ατεχνος, δυναμικος και παιζει πολυ βρωμικα. Επιθετικα εχει συγκεκριμενες περιορισμενες κινησεις αν και αυτο δεν τον εμποδισε περυσι να κανει μια πολυ καλη σεζον επιθετικα σε ποντους που εμφανιστηκε αρκετα βελτιωμενος. Οκ?

Και παμε και στο παρασυνθημα. Μια αψιμαχια που οδηγα σε επεισοδιο μπορει να ξεκινησει με 1000δες τροπους. Παιζει με υψηλες πιθανοτητες να εκανε μαλ@κια ο Γλυνιαδακης, αλλα υπαρχουν αλλες 1000 περιπτωσεις. Απο ενα απλο φραστικο επεισοδιο η βρισια, μεχρι οτι μπορει να εχουν προηγουμενα. Δεν μπορεις να ξερεις. Με υποθεσεις δεν γινεται να βγαλουμε φταιχτη.

Δημοσ.

Καμια σχεση, απλα ηταν ευκαιρια να απαξιωθουν 2 μοναδες του Ολυμπιακου με τη μια..

Τελος η υποθεση ΜακΙνταιρ, παμε για αλλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...