vaso7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Οι δικοί σας έφεραν 2-3 και προσπάθησαν και για τον Ολεγκερ, οι δικοί μας όπως περίτρανα αποδεικνύεται μας τάϊζαν κουτόχορτο και έταζαν μπαμ. Το μόνο μπαμ που θα ακουστεί θα είναι στο Καραϊσκάκη στην πρώτη στραβή γιατί ο κόσμος έχει αγανακτήσει! Οι γαμ.... οι ελλείψεις ήταν γνωστές από τον Μάρτιο αλλά ορισμένοι τα ξύνανε! Φατε τώρα τις χυλόπιτες 24 ώρες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές. Αντε γεια είμαστε φέτος!
nikos21aek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τι έφεραν οι δικοί μου;Ούτε ο Γιάχιτς δεν έχει υπογράψει ακόμη...Τον Αιθίοπα της ανταλλαγής πάνε να περάσουν σαν μεταγραφή και δεν είναι και αμυντικός... Ε και οι δικοί σας για ονόματα προσπαθούσαν γιαυτό τρώγαν χυλόπιτες.Τώρα αυτός ο Κορνεδίνιο πως τον λένε που προσπαθούσε να φέρει τώρα τι σκάλωμα είχε να πάει στη Χέρτα ένας θεός ξέρει.Μπορεί να έχει καμία γκόμενα εκεί σαν τον δικό μας τον Αιθίοπα!
ten-ten Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τελικά ο θείος το έκανε.... άφησε την ομάδα χωρίς αριστερό χαφ . Δεν πειράζει από μπόχουμ ξέρουμε τίποτα παιδιά γιατί απ'ότι βλέπω δεν θα ξανά ασχοληθώ ...
johnnyestia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Είμαι σίγουρος πως ο οσφτ θα κάνει μεταγραφή ΜΠΑΜ. Αποκλείεται ο κόκκαλης να αφήσει έτσι γυμνή την ομάδα. ΥΓ. Αν δεν σας σπρώξουν τα κοράκια φέτος δεν βγαίνετε ούτε στα πλέυ όφ. Ξεκάθαρα.
vaso7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ρε φίλε ειλικρινά τώρα. Αυτή τη καραμέλα δεν την έχετε βαρεθεί??? Θα μου πεις εδώ ο δικός σας έφερε Σισε και πάλι με τα κοράκια ασχολείτε. Το ΜΠΑΜ θα είναι της εξέδρας και θα είναι πιο ηχηρό από κάθε άλλη φορά!
johnnyestia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ρε φίλε ειλικρινά τώρα. Αυτή τη καραμέλα δεν την έχετε βαρεθεί??? Θα μου πεις εδώ ο δικός σας έφερε Σισε και πάλι με τα κοράκια ασχολείτε. Το ΜΠΑΜ θα είναι της εξέδρας και θα είναι πιο ηχηρό από κάθε άλλη φορά! Αυτό που έχω βαρεθεί είναι να βλέπω φιλικά με Ξάνθη, Λεβαδιακό, Λάρισα, Ηρακλή, Εργοτέλη κτλ και σε όλα τα υπόλοιπα να τρώτε σπρωξιματάκι λες και το πρωτάθλημα γίνεται στην ουγκάντα. Αυτά βέβαια τα βλέπει όλη η Ελλάδα εκτός από τα 2 εκ. Ολυμπιακών.
vaso7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 παοκ, πανιωνιος, οφη τώρα πάτε να αποκτήσετε δεσμούς με λάρισα και δεν ξέρω και εγώ πόσους άλλους με τους δανεικούς που θέλετε να ξεφορτωθείτε. Ασε το πως τελικά βγήκατε 2οι. ΤΟ σπρώξιμο αλλά αυτά τα ξεχνάτε. Αλλα ειλικρινά δεν έχω όρεξη για να γυρνάμε γύρω από το ίδιο δέντρο. Τώρα με νοιάζει ο Ολυμπιακός και η απραξία των καρεκλοκένταυρων.
pagratios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όσο αφορά το τσουκου τσουκου του Παο στην Ευρώπη μπορεί να μην αρέσει αλλά φέρνει αποτελέσματα και βαθμούς στην Ελλάδα κάτι που κάνατε και εσείς με Λεμονή και περάσατε του Ομίλους. Αυτήν την καραμέλα με την διαιτησία ξέρετε ότι ισχύει αλλά δεν σας συμφέρει. Δες πέρυσι που είχατε μάλλον την καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια και πάλι τα πέναλτι και τα οφσαιντ υπήρχαν αν και πιο πολύ ήταν κατά μας με τόσα που δεν μας έδωσε.
nikos21aek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Πραγματικά αν τραβούσε τα χέρια λίγο ο Σαχά θα μιλούσαμε για τη βουτιά της 10ετίας.Από Γιαννακόπουλο είχαμε να δούμε τέτοιο πράγμα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 παοκ, πανιωνιος, οφη τώρα πάτε να αποκτήσετε δεσμούς με λάρισα και δεν ξέρω και εγώ πόσους άλλους με τους δανεικούς που θέλετε να ξεφορτωθείτε. Ασε το πως τελικά βγήκατε 2οι. ΤΟ σπρώξιμο αλλά αυτά τα ξεχνάτε. Ειδικα αυτο με τον ΟΦΗ με εχει κουρασει οσο δε παει λεμε. Τοσους και τοσους βαθμους εχουμε χασει, πρωταθλημα εχουμε χασει, εξοδο σε Ευρωπη εχουμε χασει κι ακομα επιμενετε να αναφερετε τη λεξη ΟΦΗ ως επιχειρημα. Προφανως δεν εχετε και κανενα αλλο να πειτε. Για τις αλλες ομαδες που λες ποιες ειναι οι πηγες σου? Τουλαχιστον οσα λενε οι Παναθηναικοι εχουν και καποιες αποδειξεις. Ενω καποια αλλα ειναι σχεδον προφανη. Μονο τα 2εκ Ολυμπιακων ετυχε να μη δουν-ακουσουν εκεινες τις εκπομπες τριανταφυλοπουλου περι παραγκας και μονο τα 2εκ Ολυμπιακων δεν βλεπουν οτι γελανε τα υπολοιπα 8εκ με την καταντια.
pagratios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Εγώ δεν λέω ότι εμάς δεν μας βοηθάνε ή ότι μερικές φάσεις είναι δύσκολες και για τους διαιτητές αλλά μην λένε ότι τα παίρνουνε και μόνοι τους. Αυτό με τον Όφη είναι όντως κουραστικό μιας και δεν μας έδινε τα παιχνίδια.
Anubis13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Πραγματικά αν τραβούσε τα χέρια λίγο ο Σαχά θα μιλούσαμε για τη βουτιά της 10ετίας.Από Γιαννακόπουλο είχαμε να δούμε τέτοιο πράγμα. Αν τραβουσε τα χερια δλδ με το αν θα παιζουμε? Δεν ηταν πεναλτυ? του ολυμπιακου δεν σε βλεπω να παραθετεις οπως και αυτα που δεν μας εδωσε φυσικα νικο Εχεις και μας δειχνεις ενα πεναλτυ..το δικο σου πρωτη αγωνιστικη δεν μας το δειχνεις..και μιλας κιολας.. Δειχνεις και ξαναδειχνεις 1 ακι μονο 1 πεναλτυ..Δλδ αμα βρω 10 που δεν πηρε περσυ καλυπτεσαι οτι αδικηθηκα η οχι?
pagratios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Πραγματικά αν τραβούσε τα χέρια λίγο ο Σαχά θα μιλούσαμε για τη βουτιά της 10ετίας.Από Γιαννακόπουλο είχαμε να δούμε τέτοιο πράγμα. Για πες πόσα πήρε η ΑΕΚ ανύπαρκτα?Ή τι δεν μας δώσανε πχ Ρουκάβινα
Deponakias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ειδικα αυτο με τον ΟΦΗ με εχει κουρασει οσο δε παει λεμε. Τοσους και τοσους βαθμους εχουμε χασει, πρωταθλημα εχουμε χασει, εξοδο σε Ευρωπη εχουμε χασει κι ακομα επιμενετε να αναφερετε τη λεξη ΟΦΗ ως επιχειρημα. Προφανως δεν εχετε και κανενα αλλο να πειτε. Για τις αλλες ομαδες που λες ποιες ειναι οι πηγες σου? Τουλαχιστον οσα λενε οι Παναθηναικοι εχουν και καποιες αποδειξεις. Ενω καποια αλλα ειναι σχεδον προφανη. Μονο τα 2εκ Ολυμπιακων ετυχε να μη δουν-ακουσουν εκεινες τις εκπομπες τριανταφυλοπουλου περι παραγκας και μονο τα 2εκ Ολυμπιακων δεν βλεπουν οτι γελανε τα υπολοιπα 8εκ με την καταντια. Mην επιμενεις με τα 2 εκκατομμυρια ολυμπιακων...γιατι πρεπει να ειμαστε 1-1.5 εκκατομμυριο παραπανω ...Τωρα εσεις πρεπει να ειστε γυρω στα 2-2.5 εκκατομμυρια ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.