Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικα επειδη δεν είμαι αργοσχολος δεν θα κάτσω να ψαξω τα περισυνα ποστς των Αεκτζηδων και τον Παναθηναικων στα τοπικς τους που γραφανε επι λεξη "Εμεις δεν έχουμε Ντίογκο" με την εννοια οτι τους λειπει ενας τετοιος παικτης.

Σιχτιρ...

Εμείς στην ΑΕΚ φίλε μου μιλάμε εδώ και 2 χρόνια για κάποιον Μπλάνκο πρώτο σκόρερ 2 σερί χρονιές που τον πήραμε με λιγότερο απο 2 εκατομμύρια ευρώ!!!

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμείς στην ΑΕΚ φίλε μου μιλάμε εδώ και 2 χρόνια για κάποιον Μπλάνκο πρώτο σκόρερ 2 σερί χρονιές που τον πήραμε με λιγότερο απο 2 εκατομμύρια ευρώ!!!

Με λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ.:-D

Δημοσ.

Ναι, αλλά 1 κούκος δε φέρνει την άνοιξη.

Εγω πιστεύω 2 πράγματα.

1 - Έχουν όντως εκνευριστεί πολλοί παίχτες με Κετσπάγια.

2 - Σε κάποια κοντινά που έβλεπα χθες, ακόμα και οι αλλαγές είχαν την γλώσσα έξω, τα χαν παίξει από την κούραση.

Δημοσ.

Χωρις να θελω να εθελοτυφλησω η να δικαιολογησω καταστασεις, η φαση του τακλιν του Οικονομου στον Γκαλετι ειναι για κοκκινη.. Αυτο για μερικους που μιλανε ακομα για διαιτησια.. (και που σε αναλογη φαση θα ειχαν βγει και θα το εκαναν πανο) Φυσικα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για τιποτα, απλως φαινεται η διαφορα μας σε καποια θεματα.. Κατα τα αλλα χαλια αποδοση και δε φταιει ο Τιμουρ, δεν εγινε προπονητης ξαφνικα επειδη ηρθε στον Ολυμπιακο.. Καλος ειναι αλλα με το υλικο και την ψυχολογια (οχι για Ολυμπιακο) που εχει δε προχωραει.. Αυτα :-)

Δημοσ.
Χωρις να θελω να εθελοτυφλησω η να δικαιολογησω καταστασεις, η φαση του τακλιν του Οικονομου στον Γκαλετι ειναι για κοκκινη.. Αυτο για μερικους που μιλανε ακομα για διαιτησια.. (και που σε αναλογη φαση θα ειχαν βγει και θα το εκαναν πανο) Φυσικα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για τιποτα, απλως φαινεται η διαφορα μας σε καποια θεματα..

Το οποίο είναι μεν κόκκινη ΑΛΛΑ είναι κόκκινη ΚΑΙ στον Γκαλέτι

1)Γιατί πάει με τις τάπες

2)Γιατί τον σπρώχνει μετά,κάτι που ο κανονισμός λέει είναι κόκκινη

Καμία διαφορά δεν βλέπω σε κανένα θέμα,δες όλη την φάση και πως τον περιμένει και τον πατάει με τις τάπες

Δημοσ.

Προς τους απανταχού γαύρους που τόσα χρόνια παραμυθιάζει ο Σώκος:

Διαβάστε τα παρακάτω κείμενα και βρείτε ποιος είναι ο τσάτσος και υπάλληλός του Κόκκαλη και ποιος πραγματικά γράφει αυτά που πιστεύει.

Ομάδα μοντέλο την κάνατε...

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα μέσα στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός. Κατάφερε να πάρει έναν υπερ πολύτιμο βαθμό από το μεγαθήριο που λέγεται Καβάλα. Τιμή και δόξα στον Τιμούρ Κετσπάγια για την δουλειά που έχει κάνει και την ομάδα που παρουσίασε. Αλλωστε αυτή την φορά οι «ερυθρόλευκοι» δεν δέχτηκαν πέντε γκολ, όπως στο φιλικό με τον Εργοτέλη, άρα υπήρξε αισθητή βελτίωση... Ετσι είναι.

Οι ιθύνοντες κατάφεραν να χαμηλώσουν τόσο πολύ τον πύχη, που σε λίγο καιρό θα πανηγυρίζουν και τις ισοπαλίες μέσα στην έδρα τους με ομάδες τύπου - Καβάλα. Ο πρόεδρος μπορεί να συνεχίσει να κατηγορεί τις εφημερίδες. Αυτές αποφάσισαν να διώξει τον Βαλβέρδε και να πάρει στην θέση του τον Κετσπάγια. Αυτές αποφάσισαν να μην αποκτηθεί ούτε επιθετικός, ούτε αριστερό χαφ.

Οι δημοσιογράφοι ευθύνονται που στο χθεσινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει δυο οργανωμένες επιθέσεις. Ο ίδιος δεν φταίει ποτέ και σε τίποτα. Για να σοβαρευτούμε. Το χθεσινό ματς ήταν το χειρότερο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Είδαμε μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς εμπνεύσεις, χωρίς ταχύτητα, χωρίς όρεξη. Παίκτες που αποδεδειγμένα διαθέτουν ποιότητα έμοιαζαν φαντάσματα του εαυτού τους.

Με εξαίρεση τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Γκαλέτι που προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω, όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν κάτω του μετρίου. Ο Κετσπάγια πρέπει να αφήσει τις δικαιολογίες του στυλ μας έλειπαν παίκτες. Γιατί χθες έλειπε ουσιαστικά μόνο ο Μαρέσκα.

Οσον αφορά το άγχος και την πίεση, αυτό υπήρξε ανέκαθεν στον Ολυμπιακό. Η ομάδα πρέπει να συνέλθει και μάλιστα γρήγορα. Το τι πρέπει να γίνει ας το βρουν οι αρμόδιοι. Αυτό που παρακολουθήσαμε χθες όμως, δεν αντέχεται. Μήπως είχε άδικο ο κόσμος που στο τέλος φώναζε «ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρδέλο»;

Υ.Γ. Πήρα πολλά μηνύματα χθες από διάφορους «Ολυμπιακάρες» που αποθέωναν τον Σωκράτη Κόκκαλη και τις επιλογές του και ρωτούσαν «Οταν στο τέλος πάρουμε το πρωτάθλημα που θα κρυφτείς»; Το μόνο που έχω να πω σε αυτούς είναι πως έχω την συνείδηση μου ήσυχη.

Δυστυχώς για εκείνους, εγώ δεν είμαι υπάλληλος του προέδρου. Δεν θα μου κόψει τον μισθό, το πολύ - πολύ να μην δεχτεί να απαντήσει στις ερωτήσεις μου. Γι' αυτό και θα συνεχίζω να γράφω αυτά που πιστεύω και βλέπω, ανεξάρτητα από το ποιοι ενοχλούνται. Είναι γεγονός πως η αλήθεια πονάει. Είναι επίσης δεδομένο πως όσο κι αν προσπαθήσεις να την κρύψεις, η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Και η αλήθεια είναι πως φέτος έχουν γίνει εγκλήματα.

και

Δεν μπορεί να σταθεί αυτός ο προπονητής

Αφού το είδαμε κι αυτό…Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μέσα στη δεκαετία να μην κερδίζει τα δύο πρώτα του παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα. Με το δεύτερο να είναι με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη! Το έσπασε το ρεκόρ ο Τιμούρ…

Συγνώμη, αλλά μπορεί να σταθεί αυτός ο προπονητής στον Ολυμπιακό; Μπορεί να σταθεί προπονητής στον Ολυμπιακό, που μέσα στο Καραϊσκάκη δεν μπορεί να φτιάξει φάση με αντίπαλο την Καβάλα; Που κερδίζει 1-0 στο 80φεύγα την Σερίφ Τιρασπόλ;

Το να φέρεις μία ισοπαλία ακόμη και με την Κάτω Ραχούλα, γίνεται στο ποδόσφαιρο. Να μην μπορέσεις, όμως, σε 95 λεπτά αγώνα μέσα στο σπίτι σου να μην μπεις στην περιοχή της Καβάλας δεν γίνεται. Έτσι απλά. Δεν γίνεται!

Δεν είναι ότι δεν έκανε φάσεις ο Ολυμπιακός-δεν πάτησε καν την περιοχή της Καβάλας. Και το ακυρωθέν γκολ του Λεονάρντο ήταν από σουτ εκτός περιοχής. Και το σουτ του Ντουντού στο β΄ ήταν εκτός περιοχής.

Τέτοιο πράγμα δεν έχουμε ξαναδεί στο Καραϊσκάκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Διότι, αυτό δεν ήταν ομάδα. Ήταν πράγμα.

Και πάλι καλά που οι άτυχοι Ολυμπιακοί που πήγαν χθες στο γήπεδο άρχισαν την αποδοκιμασία στο 85. Όταν πήγε να γίνει και το 0-1. Θέλει μεγάλη δύναμη για να μη γιουχάρεις ένα τέτοιο συνονθύλευμα επί 85 λεπτά.

Χθες πάντως και με 9 να έμενε η Καβάλα, γκολ δεν βάζαμε. Και δεν χρειάζεσαι Μαρέσκα για να κερδίσεις την Καβάλα, όρεξη χρειάζεσαι.

Και έναν προπονητή να ξέρει, ότι δεν δοκιμάζεις στην πρεμιέρα 4 διαφορετικούς παίχτες για αριστερούς χαφ.

Άντε λοιπόν στα τσακίδια κι ο γέρος κι ο καράφλας που έκαναν τον Ολυμπιακό τσιφλίκι τους.

Σας θυμίζει κάποιον ο προχθεσινός Κόκκαλης στη συνέντευξη τύπου?

z8uogkykbybj8vatzbxs.jpg

qwsphztgjaswegxloggo.jpg

Δημοσ.

Ο Νικολακόπουλος ε;

Δεν βλέπω κάτι άστοχο πάντως στα κείμενα.

Ότι είναι λίγο γλυφτράκι είναι παγκοσμίως γνωστό.

Να έμπαινε αυτός να παίξει ή να κατέβαζε τον Τζόλε από την κερκίδα δηλαδή;Ποιόν είχε να βάλει άλλο;Δοκίμαζε μπας και του βγεί τίποτα.Οι παίχτες είναι ξεθεωμένοι οι μισοί,μεσόκοποι οι άλλοι μισοί και χωρίς προετοιμασία και από τραυματισμούς ο Γκαλέτι που είναι βαρόμετρο.Σοβαρά δεν έχει επιλογές ο Τιμούρης.

Δημοσ.

Είμαι ένα από τα πρόβατα που ανανέωσαν το διαρκείας (για 4η χρονιά).

Δεν κοιτάζω την κατάσταση της ομάδας κάθε χρονιά για να ανανεώσω, αλλά το κάνω εθιμοτυπικά και παραδοσιακά λόγω της πολύ καλής παρέας.

Να φανταστείτε ότι ψάξαμε φέτος για καλύτερη θύρα (με 800 ευρώ), και δεν υπήρχε τίποτα (μόνο στην πρώτη σειρά κάτω κάτω!)..

Τα λεφτά τα έχω και τα δίνω και δεν με νοιάζει για το ποσό...

Είναι όμως η πρώτη χρονιά που αισθάνομαι μ@λ@κ@ς για τα λεφτά που έδωσα,

όχι για το ποσό,

αλλά γιατί τα λεφτά αυτά τα διαχειρίζεται ένας τύπος που με έχει εξοργίσει με την ψευτομαγκιά του και την αλαζονεία του και δεν την ανέχομαι άλλο,

ένας τύπος που αισθάνεται ανώτερος μου, που θεωρεί ότι δεν πρέπει να μου δώσει λογαριασμό για τον τρόπο που διαχειρίζεται την ομάδα και τα λεφτά μου,

ένας τύπος που πλέον τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει.

Επειδή λοιπόν θείε,

δεν κάνω μπίζνες με εσένα και τις εταιρίες σου και δεν είμαι υπάλληλος σου για να είμαι υποχρεωμένος να σε λιβανίζω ολημερίς όπως κάνουν τα τσουτσέκια σου (από τη θύρα 7, από άλλους συνδέσμους, από τις εφημερίδες κλπ.),

δεν ασχολούμαι με το Θρύλο για να προωθώ τις δουλειές μου όπως εσύ,

δεν βάζω 10 για να βγάλω 100 (από την ομάδα και άλλες δουλειές με τις πλάτες των γαύρων όπως Intracom-Siemens-ΟΤΕ, Intralot-ΟΠΑΠ, IntraCat-Δημόσια έργα, ξέπλυμα χρήματος κλπ.),

αλλά πληρώνω γιατί γουστάρω να περάσω 2 ώρες καλά στο γήπεδο με την παρέα μου βλέποντας ένα αξιοπρεπές θέαμα,

σοβαρέψου και σταμάτα να μας το παίζεις ανώτερος και μάγκας, και κόψε το παραμύθι ότι έχεις βάλεις 200 εκατομύρια στην ομάδα, γιατί δεν είμαστε και τόσο κορόιδα.

Όλες τις επικερδείς μπίζνες τις έχεις κάνει προσωπικές εταιρίες (γήπεδο, μπουτίκ, διαχείριση τηλεοπτικών κλπ.), και στην ΠΑΕ έχεις αφήσει μόνο τα εισιτήρια και όλα τα συμβόλαια των παιχτών .

Τα μαγειρέματα των ισολογισμών που εσύ τα λες "έχω βάλει λεφτά" δεν πείθουν κανένα.

Έχε το νου σου, γιατί οι κορνέδες έχουν μεγάλη εμβέλεια και ευστοχία όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, όσους μπράβους και ρεμάλια κι αν έχεις τριγύρω σου..

Πριν τον Ολυμπιακό δεν υπήρχες στο χάρτη, μην μας το παίζεις και πρωθυπουργός τώρα.;)

Δημοσ.
Ο Νικολακόπουλος ε;

Δεν βλέπω κάτι άστοχο πάντως στα κείμενα.

Ότι είναι λίγο γλυφτράκι είναι παγκοσμίως γνωστό.

Να έμπαινε αυτός να παίξει ή να κατέβαζε τον Τζόλε από την κερκίδα δηλαδή;Ποιόν είχε να βάλει άλλο;Δοκίμαζε μπας και του βγεί τίποτα.Οι παίχτες είναι ξεθεωμένοι οι μισοί,μεσόκοποι οι άλλοι μισοί και χωρίς προετοιμασία και από τραυματισμούς ο Γκαλέτι που είναι βαρόμετρο.Σοβαρά δεν έχει επιλογές ο Τιμούρης.

Σε λάθος σημείο εστιάζεις. Το ένα άρθρο τα χώνει εκεί που πρέπει (στον γάιδαρο) ενώ το άλλο εκεί που δεν πρέπει (στο σαμάρι).

Ο Κετσπάγια μας φταίει ή αυτός που τον έφερε?

Δημοσ.
Το οποίο είναι μεν κόκκινη ΑΛΛΑ είναι κόκκινη ΚΑΙ στον Γκαλέτι

1)Γιατί πάει με τις τάπες

2)Γιατί τον σπρώχνει μετά,κάτι που ο κανονισμός λέει είναι κόκκινη

Καμία διαφορά δεν βλέπω σε κανένα θέμα,δες όλη την φάση και πως τον περιμένει και τον πατάει με τις τάπες

Παει με τις ταπες? Μαλιστα.. θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε.. Το ποδι του δεν ειναι ουτε 10 εκατοστα πανω απο το εδαφος! Σιγα μην ειχε και σχεδιο να τον πετυχει με τις ταπες μεσα σε ενα δευτερολεπτο που εγινε η φαση.. Ο παιχτης της Καβαλας παει με τα δυο ποδια και ενω εχει σφυριξει ηδη ο διαιτητης... Αρα εντελως ακυρο αυτο με τις ταπες που λες..

Τωρα αν συγκρινεις το σπρωξιμο με ενα τακλιν που μπορει να αφησει τραυματισμο δεν εχω να προσθεσω κατι.. Τον περιμενει κιολας.. ΧΑ! Για να τον πατησει.. Αντι να σκεφτει πως θα μαζεψει τα ποδια του για να μην τον κουτσουρεψει ο αλλος.. Σωστο..

@Erwdios θες να μας πεις ποιος εγραψε το καθε κειμενο?

Το οτι ο Κετσπαγια κανει ο,τι μπορει συμφωνα με τις δυνατοτητες του και αυτα που εχει ειναι βεβαιο.. Το οτι ο Σωκρατες μας δουλευει ειναι και αυτο βεβαιο.. Εδω βγηκε και ειπε οτι εχει χαλασει 200 εκατομμυρια στον Ολυμπιακο κλπ κλπ.. Σιγα μην πεσεις εξω κιολας! Ελατε να κανουμε ερανο ρε παιδια, κριμα ειναι..

Δημοσ.
Σε λάθος σημείο εστιάζεις. Το ένα άρθρο τα χώνει εκεί που πρέπει (στον γάιδαρο) ενώ το άλλο εκεί που δεν πρέπει (στο σαμάρι).

Ο Κετσπάγια μας φταίει ή αυτός που τον έφερε?

Καλά ο Νικολακόπουλος μόνο εικόνισμα δεν έχει τον Κόκαλη.Αμα τον ακούσεις live πως μιλάει θα καταλάβεις.Καλός ανθρωπάκος.Την αγαπάει πολύ την ομάδα.Γενικά δεν τα χώνει άσχημα σε κανέναν.

Δημοσ.
Είμαι ένα από τα πρόβατα που ανανέωσαν το διαρκείας (για 4η χρονιά).

Δεν κοιτάζω την κατάσταση της ομάδας κάθε χρονιά για να ανανεώσω, αλλά το κάνω εθιμοτυπικά και παραδοσιακά λόγω της πολύ καλής παρέας.

Να φανταστείτε ότι ψάξαμε φέτος για καλύτερη θύρα (με 800 ευρώ), και δεν υπήρχε τίποτα (μόνο στην πρώτη σειρά κάτω κάτω!)..

Τα λεφτά τα έχω και τα δίνω και δεν με νοιάζει για το ποσό...

Είναι όμως η πρώτη χρονιά που αισθάνομαι μ@λ@κ@ς για τα λεφτά που έδωσα,

όχι για το ποσό,

αλλά γιατί τα λεφτά αυτά τα διαχειρίζεται ένας τύπος που με έχει εξοργίσει με την ψευτομαγκιά του και την αλαζονεία του και δεν την ανέχομαι άλλο,

ένας τύπος που αισθάνεται ανώτερος μου, που θεωρεί ότι δεν πρέπει να μου δώσει λογαριασμό για τον τρόπο που διαχειρίζεται την ομάδα και τα λεφτά μου,

ένας τύπος που πλέον τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει.

Επειδή λοιπόν θείε,

δεν κάνω μπίζνες με εσένα και τις εταιρίες σου και δεν είμαι υπάλληλος σου για να είμαι υποχρεωμένος να σε λιβανίζω ολημερίς όπως κάνουν τα τσουτσέκια σου (από τη θύρα 7, από άλλους συνδέσμους, από τις εφημερίδες κλπ.),

δεν ασχολούμαι με το Θρύλο για να προωθώ τις δουλειές μου όπως εσύ,

δεν βάζω 10 για να βγάλω 100 (από την ομάδα και άλλες δουλειές με τις πλάτες των γαύρων όπως Intracom-Siemens-ΟΤΕ, Intralot-ΟΠΑΠ, IntraCat-Δημόσια έργα, ξέπλυμα χρήματος κλπ.),

αλλά πληρώνω γιατί γουστάρω να περάσω 2 ώρες καλά στο γήπεδο με την παρέα μου βλέποντας ένα αξιοπρεπές θέαμα,

σοβαρέψου και σταμάτα να μας το παίζεις ανώτερος και μάγκας, και κόψε το παραμύθι ότι έχεις βάλεις 200 εκατομύρια στην ομάδα, γιατί δεν είμαστε και τόσο κορόιδα.

Όλες τις επικερδείς μπίζνες τις έχεις κάνει προσωπικές εταιρίες (γήπεδο, μπουτίκ, διαχείριση τηλεοπτικών κλπ.), και στην ΠΑΕ έχεις αφήσει μόνο τα εισιτήρια και όλα τα συμβόλαια των παιχτών .

Τα μαγειρέματα των ισολογισμών που εσύ τα λες "έχω βάλει λεφτά" δεν πείθουν κανένα.

Έχε το νου σου, γιατί οι κορνέδες έχουν μεγάλη εμβέλεια και ευστοχία όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, όσους μπράβους και ρεμάλια κι αν έχεις τριγύρω σου..

Πριν τον Ολυμπιακό δεν υπήρχες στο χάρτη, μην μας το παίζεις και πρωθυπουργός τώρα.;)

Πές μου πόσα + να βάλω στο post σου. Δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:27 ----------

@Erwdios θες να μας πεις ποιος εγραψε το καθε κειμενο?

http://www.sport-fm.gr/article/194599

και

http://www.sport-fm.gr/article/194602

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...