minarokeftes Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Για τα χρέη βάλε και τον ΟΣΦΠ μέσα φίλε μου!!! Είναι ηθικό μια ομάδα να παίρνει υπέρογκα ποσά που δεν ανταποκρίνονται στην αξία της απο την κρατική τηλεόραση (δικά μας λεφτά) χωρίς να βγαίνει κερδισμένη απο την τηλεθέαση???
Anubis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι ηθικό να επικαλείσαι τον νόμο όποτε σε βολευει?
minarokeftes Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι ηθικό να επικαλείσαι τον νόμο όποτε σε βολευει? ΝΑΙ (10 χαρακτηρες)
nikos21aek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 @ANHLIKOS ναι ΟΚ και αντί να επιβληθεί μια τιμωρία στην Καλαμαριά για παίχτη που μπήκε στο 81' ή να ξαναγίνει το παιχνίδι στη χειρότερη(να το έπαιρνε τουλάχιστον δίκαια) κέρδισε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός.Σε αντίστοιχες περιπτώσεις παλιότερα ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε που έχανε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός "στα χαρτιά" ο Σωκράτης έβγαινε και έκανε αγώνες για να κερδίζονται τα πρωταθλήματα στο γήπεδο...Και φυσικά οι εφέσεις του γινόταν δεκτές και το σήκωνε. Βάλε και για τα χρέη και τον Ολυμπιακό(Του Κωσκωτά τα ξεχνάς) και συμφωνώ απόλυτα στα υπόλοιπα που γράφεις. Τώρα ότι και να λέμε το ότι οι διαιτητές παίζουν τελείως φοβισμένοι όταν σφυρίζουν τον Ολυμπιακό εκτός από τίποτα ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού αν ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει στη βαθμολογία..ισχύει. Και κάτι πρέπει να γίνει για αυτό γιατί έχει αηδιάσει ο κόσμος τελείως.Αυτό το χάλι της Τετάρτης είχα πολλά χρόνια να το δώ.Είμαι από τους λίγους που τα ανάποδα σφυρίγματα και τα αμφισβητούμενα τα περνάω στο ντούκου κάθε φορά.Μα κάθε φορά..Αλλά την Τετάρτη και οι τυφλοί τα είδαν δεν υπάρχουν αμφισβητήσεις από κανέναν εκτός από κάτι παπαγαλάκια του Κόκαλη και όσους προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Ψάχνεις σε όλο το παιχνίδι να βρείς ένα πλάγιο που έδωσε ανάποδα στον Ολυμπιακό..πλάγιο ε,και δεν βρίσκεις!Και στην ΑΕΚ ξεκινάς και δεν τελειώνεις με τα σφυρίγματα..Τα οποία πάρτα και στο ντούκου τα μισά..αλλά τα χοντρά είναι για πολύ φτύσιμο.
Critter Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 @ANHLIKOS ναι ΟΚ και αντί να επιβληθεί μια τιμωρία στην Καλαμαριά για παίχτη που μπήκε στο 81' ή να ξαναγίνει το παιχνίδι στη χειρότερη(να το έπαιρνε τουλάχιστον δίκαια) κέρδισε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός.Σε αντίστοιχες περιπτώσεις παλιότερα ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε που έχανε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός "στα χαρτιά" ο Σωκράτης έβγαινε και έκανε αγώνες για να κερδίζονται τα πρωταθλήματα στο γήπεδο...Και φυσικά οι εφέσεις του γινόταν δεκτές και το σήκωνε. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι ανθρωποι θέλουν να φτιάχνουν τους νόμους όπως θέλουν αυτοι. Ρε συ nikos, ωραια αυτα που λες και ισως είναι οι λογικές τιμωριες που ΕΠΡΕΠΕ να περιλαμβάνονται στο νόμο. Απο τη στιγμη όμως που ο νόμος ορίζει οτι Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ χάνει τον αγώνα 2-0, τοτε αυτο πρέπει να γίνει. Σού ειπε κανενας ολυμπιακος οτι χαίρεται για αυτο που έγινε? Εμεις το μονο που λέμε όμως ειναι οτι εν τέλει ασχετα απο το ηθικο της υπόθεσης (που δεν ειναι καθόλου) όλα γίνανε νομιμα. Μάλιστα ενα παρομοιο αν θυμαμαι καλα ειχε συμβει στην Πορτογαλια εκείνη την χρονιά ακριβως με την ίδια κατάληξη. Οι ΠΑΕ δυστυχώς ειναι ανώνυμες εταιρίες και κοιτάνε το συμφέρον τους και το κέρδος. Πίστεψε με, αν οποιαδήποτε ομαδα απο τις μεγαλες τις Ελλάδος αντιλαμβανότανε οτι είχε τη δυνατότητα να κέρδισει έναν χαμένο αγώνα με αυτόν τον τρόπο, κατι που θα της έδινε το πρωτάθλημα (και συνεπώς ευνοική κλήρωση για το ch.l που θα ήταν τα φράγκα πιο σίγουρα), θα το έκανε με κλειστά τα μάτια. Το οτι το παίζουν οσίες Μαριες, ειναι επειδη δεν έτυχε σε αυτους. Φαντάζομαι να μην είσαι τόσο αφελής που να πιστεύεις οτι η ΑΕΚ δεν θα το έκανε επειδή αντέδρασε... Υ.Γ: Του ολυμπιακου σίγουρα κάποιος του το σφύριξε...αποκλείεται να το βρήκανε μόνοι τους.
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Για τα χρέη βάλε και τον ΟΣΦΠ μέσα φίλε μου!!! Είναι ηθικό μια ομάδα να παίρνει υπέρογκα ποσά που δεν ανταποκρίνονται στην αξία της απο την κρατική τηλεόραση (δικά μας λεφτά) χωρίς να βγαίνει κερδισμένη απο την τηλεθέαση??? Μεσα και αυτά! Αλλα γιατί το λες σε μένα? Νομίζω μερικοί βλέπουν το ποδόσφαιρο μέσα απο τα μάτια του Κοκκαλη- Βαρδινογιάννη κλπ. Προσωπικά χ@στικ@ για αυτούς. Ποτέ δεν θα βγω να υπερασπιστώ τα κέρδη τους! Θεωρώ ηλίθιο να τσακώνεσαι για τις ομάδες και να χαλάς την ζαχαρένια σου, ποσο μάλλον να τσακώνεσαι για το συμφέρον του καθε επιχειρηματια. Γιατι αν μου πει κάποιος, πως οι πρόεδροι των ομαδων τα κάνουν ολα για την ψυχή της μάνας τους και οχι για το δικο τους όφελος (να σπρώξουν καταστάσεις, να εχουν τον λαο της ομάδας ως μοχλό πιέσεις για την εκάστοτε κυβέρνηση κλπ), ειναι αγαθός για να μην τον πω ... Για ολα τα υπόλοιπα, διαιτησίες, εμφανίσεις και τα ρέστα, ολοι έχουμε μάτια και βλέπουμε. Οσοι κάνουν πως δεν βλέπουν εθελοτυφλούν! Το ειπα και το ξαναλέω, στο γιαλό μην κατέβεις. Όπα αυτο ειναι απο αλλο τραγούδι! Οι "μεγάλοι" παίρνουν, έπαιρναν και θα παίρνουν σφυρίγματα! Την προηγούμενη αγωνιστική στον Αρη δεν δόθηκε πέναλτι, που πήγε τότε αυτος ο δίκαιος κόσμος του Παναθηναϊκού? Ενω τα προσκείμενα στον Ολυμπιακό φύλλα, ούρλιαζαν! Που είναι τωρα αυτά? Ειναι αλήθεια, πως η ΑΕΚ οσο παει παίρνει και λιγότερα σφυρίγματα. Οχι γιατι έγινε πιο δίκαιη ομάδα, αλλα οι ίδιες της οι διοίκησες, την κάνουν πιο μικρή ομαδα. Καλη η συζήτηση, ακομα καλύτερο το πικάρισμα και ο χαβαλές, καλό το πάθος για τις ομάδες. Αλλα οχι να τις παίρνουμε τοσο στα σοβαρά! Προσωπική άποψη πάντα.
nikos21aek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι αλήθεια, πως η ΑΕΚ οσο παει παίρνει και λιγότερα σφυρίγματα. Οχι γιατι έγινε πιο δίκαιη ομάδα, αλλα οι ίδιες της οι διοίκησες, την κάνουν πιο μικρή ομαδα. Κι όμως είδα ένα πρόσφατο γκάλοπ που έκανε η mrb για λογαριασμό της superleague με τεράστιο δείγμα 100.000 και η ΑΕΚ στα τελευταία 4 χρόνια έχει την μεγαλύτερη αύξηση φιλάθλων. Πήγε από το 1,240 στο 1,480 Λογικά για να θυμάσαι ΑΕΚ να παίρνει σφυρίγματα(και δεν εννοώ τα ψιλολόγια που γίνονται πεντακάθαρα μετά το 10ο ριπλέι που λέει ο λόγος) ή δεν είσαι ΑΕΚ ή δεν έχεις καταλάβει ότι παλιότερα το πρωτάθλημα δεν το έπαιρναν στα κέντρα αποφάσεων. Η ΑΕΚ από όλο αυτό τον αχταρμά του Ντέμη σαν ομάδα μεγάλωσε και φαίνεται και στα διαρκείας.Στα κέντρα αποφάσεων δεν παίζει όμως μπάλα και δεν έχει παράγοντες που να μπορούν να παίξουν για να πάρει και τα σφυρίγματα. Για την ιστορία επειδή το γκάλοπ ήταν αρκετά ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός από τα 3,100 έχει πέσει στα 2,9κάτι ο Παναθηναικός από τα 2,7κάτι έχει ανέβει στα 2,8κάτι και ο ΠΑΟΚ έχει πέσει από το 1,280 στο 1,140 εκατομμύρια πάντα. Μία που πέρασε στα γρήγορα το χαρτί από τα χέρια μου και δεν θυμάμαι ακριβή νούμερα.Μόνο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που μου είχε κάνει εντύπωση ότι ήταν λίγο περισσότεροι από τους ΑΕΚτζήδες πριν 4 χρόνια και μου έμεινε.
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή συνήθως προσέχω τι λέω, ειπα για τις διοικήσεις και οχι για τον κόσμο της ΑΕΚ! Αν ο Μάκος και ο κάθε Μακος ή Λεοναρντο σε πιλατεύουν 3 μήνες. Οπως και να το κάνουμε η ευθύνη ειναι της διοίκησης. Οταν ο προϋπολογισμός της ομάδας δεν ειναι αυτός που θα έπρεπε, (χάρη στην βοήθεια των προηγούμενων), παλι κατι τρέχει εδω... Οσο για τα σφυρίγματα, δεν εννοώ πως σε κάθε αγώνα πέφτει τηλεφώνημα, αλλα πως σε μια αμφισβητούμενη φάση ο διαιτητής θα πάρει το μέρος της πιο ισχυρής ομάδας.
nikos21aek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Τα περισσότερα από αυτά που λες είναι θέμα των εφημερίδων πιο πολύ. Το ότι δεν έδινε φράγκο παραπάνω από όσα αξίωνε η ίδια για παίχτες "κλεισμένους" που μένουν ελεύθεροι τον Ιανουάριο δεν νομίζω να λέει κάτι και όλες οι μεγάλες ομάδες το ίδιο θα κάναν και κάνουν αν εξαιρέσεις πέρυσι τον Παναθηναικό που είχε ένα παραλήρημα χαζής σπατάλης. Που ακούστηκε ο Λεβαδειακός και ο κάθε Λεβαδειακός να βάζει τους όρους του στην ΑΕΚ;To ίδιο έκανε και ο Παναθηναικός στην περίπτωση του Μπίασμιρ..Απλά η ΑΕΚ δεν εκτός από δύναμη στα κέντρα αποφάσεων όπως σου είπα δεν έχει δύναμη και στα ΜΜΕ(Που όλα αν εξαιρέσεις 2 3 εφημερίδες ζούν από χορηγίες των ΠΑΕ) Την αδιάλλακτη στάση της ΑΕΚ(και πολύ σωστή για εμένα) να αγοράσει τους παίχτες με τους δικούς της όρους την παρουσίασαν σαν κατάντια..και δημιούργησαν κλίμα.Και το κλίμα ξέρεις τι σημαίνει στην πρώτη στραβή.. Για το μπάτζετ επίσης..Δεν νομίζω να υπήρξε χρονιά ποτέ των ποτών αν εξαιρέσεις την εποχή του Μάκαρου που ακόμη πληρώνουμε που η ΑΕΚ είχε μεγαλύτερο μπάτζετ από τους άλλους δύο και για να ακριβολογούμε που να μην είχε πολύ μικρότερο.Ποτέ δεν έπαιξε το μπάτζετ ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω να έχει μικρύνει η ΑΕΚ σαν ομάδα.Η ΑΕΚ πάντα ΑΕΚ ήταν και θα είναι.Αυτό που λείπει από την ΑΕΚ είναι το ισχυρό αφεντικό που θα μπει στα κέντρα των αποφάσεων και θα βαρέσουν προσοχή 3 4 κονιόρδοι γιατί στην εταιρία του δουλεύουν τα παιδιά τους,αυτό που θα πετάξει 200.000€(όσο κάνουν τα κοστούμια του το μήνα) να ταΐσει 5 6 πεινάλες δημοσιογράφους για να μην δημιουργούν κλίμα κακό για την ομάδα βρέξει χιονίσει... Το ότι ο διαιτητής φοβάται να σφυρίξει κάτι κατά του Ολυμπιακού και υπέρ της ΑΕΚ οφείλεται σε 3 λόγους για εμένα. 1)Ακαταλληλότητα των ψυχολογικών τέστ που περνάει ο διαιτητής για να πάρει την θέση.Ναι όλοι κάποια ομάδα υποστήριζαν μέχρι που αποφάσισαν να γίνουν διαιτητές..Πως όμως θα επιλέξουμε τους πιο αμερόληπτους; 2)Φόβος λόγο ύπαρξης στα κέντρα αποφάσεων(αφεντικά των διαιτητών) ατόμων πληρωμένων από τους άλλους δύο(απλά μπορεί ο ένας να ελέγχει τον πιο ισχυρό και ο άλλος τον δεύτερο πιο ισχυρό και γιαυτό να υπάρχουν και μερικές αποκλείσεις μεταξύ τους στα σφυρίγματα) με μόνο σκοπό να προστατέψουν την ομάδα τους...Που σημαίνει...Αν πχ το σφύριγμα που ο διαιτητής δεν είναι σίγουρος το πάρει πάνω του υπέρ της ΑΕΚ και την επόμενη μέρα μετά από τα 10 ριπλέι φανεί ότι έκανε λάθος..Τσούπ πάρε από εμένα μια ποινή 10αγωνιστικές και ξέχνα τα διεθνιλίκια.Από την άλλη αν το σφύριγμα που ο διαιτητής δεν είναι σίγουρος το πάρει πάνω του και δεν το δώσει υπέρ της ΑΕΚ και μετά τα ριπλέι την επόμενη μέρα βγεί λάθος..Ο προϊστάμενός του το πολύ να του δώσει 2 αγωνιστικές το πολύ για τα μάτια του κόσμου αν δεν μπορεί αλλιώς και η καριέρα του θα συνεχιστεί όπως ονειρεύεται.. 3)Ανικανότητα.Μη γνώση των κανονισμών σωστά...Μερικά λάθη(όπως πέρυσι που σφύριξε οφσάιντ πίσω από το κέντρο,όπως το γκολ του ΠΑΟΚ προχθές) τα οποία καταλαβαίνεις τι είδε ο διαιτητής και τι σφύριξε αλλά ήταν λάθος σφύριγμα και αποτελούν υποπεριπτώσεις τον κανονισμών στις οποίες γίνεται εξαίρεση(πχ αν ο εκτεθειμένος παίχτης είναι πίσω από το κέντρο δεν είναι οφσάιντ,αν ο εκτεθειμένος παίχτης πάρει την μπάλα από αντίπαλο δεν είναι οφσάιντ κτλ) πραγματικά δεν έχουν άλλη εξήγηση.
minarokeftes Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μεσα και αυτά! Αλλα γιατί το λες σε μένα? Νομίζω μερικοί βλέπουν το ποδόσφαιρο μέσα απο τα μάτια του Κοκκαλη- Βαρδινογιάννη κλπ. Προσωπικά χ@στικ@ για αυτούς. Ποτέ δεν θα βγω να υπερασπιστώ τα κέρδη τους! Θεωρώ ηλίθιο να τσακώνεσαι για τις ομάδες και να χαλάς την ζαχαρένια σου, ποσο μάλλον να τσακώνεσαι για το συμφέρον του καθε επιχειρηματια. Γιατι αν μου πει κάποιος, πως οι πρόεδροι των ομαδων τα κάνουν ολα για την ψυχή της μάνας τους και οχι για το δικο τους όφελος (να σπρώξουν καταστάσεις, να εχουν τον λαο της ομάδας ως μοχλό πιέσεις για την εκάστοτε κυβέρνηση κλπ), ειναι αγαθός για να μην τον πω ... Για ολα τα υπόλοιπα, διαιτησίες, εμφανίσεις και τα ρέστα, ολοι έχουμε μάτια και βλέπουμε. Οσοι κάνουν πως δεν βλέπουν εθελοτυφλούν! Το ειπα και το ξαναλέω, στο γιαλό μην κατέβεις. Όπα αυτο ειναι απο αλλο τραγούδι! Οι "μεγάλοι" παίρνουν, έπαιρναν και θα παίρνουν σφυρίγματα! Την προηγούμενη αγωνιστική στον Αρη δεν δόθηκε πέναλτι, που πήγε τότε αυτος ο δίκαιος κόσμος του Παναθηναϊκού? Ενω τα προσκείμενα στον Ολυμπιακό φύλλα, ούρλιαζαν! Που είναι τωρα αυτά? Ειναι αλήθεια, πως η ΑΕΚ οσο παει παίρνει και λιγότερα σφυρίγματα. Οχι γιατι έγινε πιο δίκαιη ομάδα, αλλα οι ίδιες της οι διοίκησες, την κάνουν πιο μικρή ομαδα. Καλη η συζήτηση, ακομα καλύτερο το πικάρισμα και ο χαβαλές, καλό το πάθος για τις ομάδες. Αλλα οχι να τις παίρνουμε τοσο στα σοβαρά! Προσωπική άποψη πάντα. Συμφωνώ 100% μαζί σου. Γνώμη μου είναι να υπάρχει χαβαλές και πείραγμα μεταξύ μας, αλλα ορισμένες φορές να συζητούμε σωστά!!! Πολλοί απο εμάς τα βλέπουν όλα με τα χρωματιστά τους γυαλιά!!! (ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΟΣΦΠ) Το να παραδεχτείς οτι η ομάδα σου ευνοήθηκε δεν σε κάνει "μικρότερο", επίσης δεν θα κερδίσω κάτι εγω (ΑΕΚ) αν εσύ παραδεχτείς οτι ήταν πέναλτυ, αλλα αντιθέτως να προσπαθείς (όχι εσύ προσωπικά γενικά το λέω) να βγείς και αδικημένος για ένα γκόλ που μπορεί να ήταν οφσάιντ κατα 14,87 εκατοστά δεν είναι και οτι καλύτερο. Το καλό πιστεύω θα ήταν να είμαστε αντικειμενικοί, για τον Ατρόμητο είπα και συνεχίζω να λέω οτι ήταν 100% πέναλτυ!!! Δεν γίνομαι λιγότερο αεκτζής με αυτό, αλλα κακά τα ψέματα οι μικρές ομάδες αδικούνται αρκετά όταν παίζουν με τις μεγάλες, επίσης κάτι που ήθελα να πώ είναι οτι δεν νομίζω να βγήκε κανείς και να είπε οτι ο διαιτητής του ντέρμπι ήταν "πληρωμένος" κατα την γνώμη μου έπαιξε αρκετά καλά, χωρίς να δώσει πολλά "μικρά" φάουλ που το μόνο που θα έκαναν θα ήταν να σταματάει η ροή του αγώνα, απλά έκανε ένα λάθος. Με το να τσακωνόμαστε μόνο να χάσουμε έχουμε όλοι και οι "μεγάλοι" που αναφέρεις μόνο κερδίζουν απο κάτι τέτοια, και οι εφημερίδες πουλάνε ήντριγκες και μλκς για να ανεβάσουν τα νούμερά τους.
Snolly Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν άντεχα να μην το βάλω. Έχω δακρύσει από το γέλιο.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν άντεχα να μην το βάλω. Έχω δακρύσει από το γέλιο. Ωραία πρωτοπαλίκαρα έχει η Θύρα 7 :lol:
SPSS07 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αμα θες να κοροιδεψεις καποιον για τα αγγλικα του , αυτο το βιντεο ειναι καλη ευκαιρια.. Tilemaxx τα πρωτοπαλικαρα που τα ειδες? μαλλον δεν τα εχεις δει απο κοντα ξανθουληδες. BE CAREFUL
sugata Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Καλλιό να μη μιλάει, αν δεν το 'χει ο άνθρωπος... Τι να κάνουμε φίλε, έτσι είναι η ζωή. Κι ο Ογκουνσότο τρελό δούλεμα έφαγε όταν έβραζε από θυμό κι είχε κάνει τις θεϊκές δηλώσεις στα ελληνικά. Έχει ενδιαφέρον το βιντεάκι. Μετά δείχνει κάποιες σκηνές με διάφορες φθορές γύρω από το γήπεδο. Ένυγουαίη, μπακ του δι θρεντ οφ γιορ τιμ. Είστε άμπαλοι φέτος. Και επειδή δε δώσατε λεφτά στην παράγκα, δεν έχει πρωτάθλημα. άιντε. Να πάρει και ο πολυμετοχίτης τίποτα, τόσα λεφτά έδωσε. Υ.Γ.: αν το πάρει στα σοβαρά κανείς το ποστ μου, κακό του κεφαλιού του...
minarokeftes Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν άντεχα να μην το βάλω. Έχω δακρύσει από το γέλιο. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχα EPIC!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.