vlachaquito Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ο καλαθης, αν καταφερει ο ομπραντοβιτς να τον συγκρατησει, (που κατι μου λεει οτι θα τον συγκρατησει) θα κανει φοβερα πραγματα.. Εχω μια επιφυλαξη για την αμυνα του, που ξερουμε ποσο σημαντικο κομματι ειναι για την ομαδα του ομπραντοβιτς.. Για τον ολυμπιακο, μιλωντας παντα για νουμερα και προβλεψεις, δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον βλεπετε αποδυναμωμενο απο περυσι.. Πηρε τον μπεβερλι, πολυ καλο ασσο, ενω εκει δεν ειχε κανενα (ο παργκο δεν αγγιξε). Εδιωξε τον πελεκανο, και στην ιδια θεση πηρε τον διψασμενο παπανικολαου. Εκλεισε και τρυπα στο δυαρι με τον γουειβερ. Εδιωξε εναν πολυ καλο πριντεζη, και πηρε εναν εξισου καλο κλειζα. Τελος συμπληρωσε το σεντερ με τον ξυλοκοπο γλυνιαδακη, που θα δωσει ανασες και ξυλο στην ρακετα. Σε αυτα να προσθεσουμε τεοντοσιτς σαφως βελτιωμενο μετα την εμπειρια του ευρωπαικου, τσιλντρες προσαρμοσμενο, και φυσικα τον σοφοκλη να φαινεται επιτελους αναγεννημενο.. Ολα αυτα παντα σε θεωρητικο επιπεδο, μην παρεξηγηθουμε.. Υ.Γ. Κατα την γνωμη μου αν καποιος πρεπει να μεινει ευρωπη αυτος ειναι ο βουισιτς.. Δινει εμπειρια στην ρακετα, ποντους στο σκοραρισμα, αλλα ρε φιλε στην αμυνα παιζει με 4...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μια χαρα επιθετικα συστηματα εχει ο ΟΣΦΠ, μην τρελαθουμε κι ολας, το οτι επαιζε βασει συστηματων η ομαδα ειναι το μονο βεβαιο. Το ερωτημα για μενα ωστοσο, ειναι το τι στυλ μπασκετ θα θελησει να παιξει ο Γιαννακης. Χωρις πικ εν ρολ δε νοειται ομαδα εν ετει 2009 να θελει να διεκδικησει τιτλο οταν στην ιδια χωρα και ηπειρο υπαρχει ΠΑΟ/Ρεαλ. κατα τ'αλλα ναι, εχει το συστημα 1, το συστημα 2, το συστημα 3 και τον Παπαλουκα να ζωγραφιζει μονος του οταν εχει κεφια. Και μολις γινει η στραβη και πεσει σε γερη αμυνα ο Ολυμπιακος, παπαλα, ουδεμια επιθετικη λυση που να βγαινει απο συστημα. Τωρα αν αρχισει ο (πρωην) Γκριρ και ο Τεοντοσιτς και βαζουν 3ποντα απελπισιας απο τα 7+ μετρα εχει καλως. Σε κλειδωμενη αμυνα οπως παπαλα. Ενω το δικο σας 4 ειναι υπερενισχυμενο ετσι?? Φωτσης και μετα το χαος! Ελεος' date=' Κλειζα-Μπουρουσης-Μαυροκεφαλιδης και ο (δοκιμασμενος) Βασιλοπουλος δειχνουν αδυναμια στο 4??? [/quote'] Εγω πρωτα Τσαρτσαρης θα ελεγα και μετα Φωτσης. Επισης ο Μπουρουσης δεν εχει παιξει 4ρι επι Γιαννακη, γιατι τον λογιζεις ως 4? Επειδη θεωρεις οτι σε περιπτωση αδυναμιας στη θεση αυτη, θα επιστρατευτει το πρωην 5ρι? Οκ συμφωνοι, τοτε κι εγω στο 4 εχω Μπατιστ, Τεπιτς, Φωτση, Τσαρτσαρη μη σου πω και Διαμαντιδη, αρα ειμαι κομπλε, εχω το καλυτερο 4 της Ευρωπης. Δεν παει ετσι ομως. Οταν μιλαμε για 4, δεν μιλαμε για τριαροτεσαρια, ουτε για πενταροτεσαρια. Μιλαμε για καθαροαιμα 4ρια. Η προσθηκη του Καλαθη δεν υπαρχει' date=' για φετος τουλαχιστον. Μπορει να βρει ελευθερα σουτ το παλικαρι και να κανει κηδειες, μπορει να χει χρονο συμμετοχης απο τη στιγμη που τα κλειδια της περιφερειας τα χουν οι Σπανουλης-Σαρας-ΔΔ, αλλα απο μονος του αυτη τη στιγμη δεν ειναι σε θεση να κανει τη διαφορα. Οπως εμεις λοιπον δε μπορουμε να θεωρουμε την ομαδα ενισχυμενη λογω των Παπαν/ου, Σλουκα, το ιδιο και σεις. [/quote'] Μην συγκρινεις Καλαθη με Παπαν και Σλουκα. Ο πρωτος επαιξε εθνικη ανδρων με αντιπαλους ανδρες που εχουν φαι το μπασκετ με το κουταλι και τα πηγε μια χαρα και οι αλλοι 2 παιξανε με αντιπαλους παιδια της ηλικιας τους. Ο Καλαθης ειναι ηδη πρωτοκλασατο πλει μεικερ τουλαχιστον για Α1 με εμφανη και αμεση προοπτικη (Ζοτς) να εξελιχθει σε εναν απο τους κορυφαιους ασσους της Ευρωπης. Ουσιαστικα δηλαδη η ιδια ομαδα ειστε' date=' με την προσθηκη του Τεπιτς αλλα και με το επιπροσθετο προβλημα της διαχειρισης του χρονου συμμετοχης.[/quote'] Εννοεις οτι ειμαστε η ιδια ομαδα με το δαιμονισμενο φιναλε της περσυνης σεζον + Τεπιτς + Καλαθη + (ενδεχομενως Σερμαντινι). Αυτο μαλλον ειναι ανησυχητικο για τις Ευρωπαικες ομαδες, παρα για τον Παναθηναικο. Γιατι ο περσυνος ΠΑΟ χωριζεται σε δυο περιοδους. Προ ημιτελικου κυπελου Ελλαδος και μετα ημιτελικου. Στην πρωτη περιοδο ψαχνανε πατηματα διαφοροι καινουριοι παιχτες (παιχταραδες) τυπου Πεκοβιτς και Νικολας, ενω στη 2η περιοδο πιασανε και αυτοι αποδοση και μεταμορφωθηκε ολη η ομαδα και πηγε τραινο ως το τελος. Αυτοι οι 2 παιχτες ειναι ηδη ετοιμοι και αφωμοιωμενοι στην ομαδα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:00 ---------- Για τον ολυμπιακο, μιλωντας παντα για νουμερα και προβλεψεις, δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον βλεπετε αποδυναμωμενο απο περυσι.. Πηρε τον μπεβερλι, πολυ καλο ασσο, ενω εκει δεν ειχε κανενα (ο παργκο δεν αγγιξε). Εδιωξε τον πελεκανο, και στην ιδια θεση πηρε τον διψασμενο παπανικολαου. Εκλεισε και τρυπα στο δυαρι με τον γουειβερ. Εδιωξε εναν πολυ καλο πριντεζη, και πηρε εναν εξισου καλο κλειζα. Τελος συμπληρωσε το σεντερ με τον ξυλοκοπο γλυνιαδακη, που θα δωσει ανασες και ξυλο στην ρακετα. Σε αυτα να προσθεσουμε τεοντοσιτς σαφως βελτιωμενο μετα την εμπειρια του ευρωπαικου, τσιλντρες προσαρμοσμενο, και φυσικα τον σοφοκλη να φαινεται επιτελους αναγεννημενο.. Πεφτετε παλι στη λουπα τη περσυνη, δηλαδη θεωρητικες αναλυσεις και συγκρισεις. Μου λες καλο τον Μπεβερλι, οταν τη προηγουμενη σεζον επαιζε στη Β Ουκρανιας (!!!). Πώς ξερουμε απο τωρα οτι ειναι καλος? Σε σχεση με κανεναν Μπλακνει μπορει να δειχνει αξιοπρεπης δε λεω, αλλα για παραπανω εχουμε καποιο στοιχειο? Μου λες τον γουειφερ καλυτερο απο τον γκριρ. Πως το ξερουμε αυτο? Εγω απο τον Γουειφερ εχω δει κατι στατιστικα σε σουτ που σαν του Γκριρ, και 2-3 βιντεο στο youtube. Και φυσικα κανεις δε ξερει αν θα πιασει αποδοση εδω, για να φτασει τον Γκριρ. Αρα στο 2 υπαρχει ερωτηματικο και οχι τρυπα που εκλεισε, αν θελουμε να βλεπουμε τα πραγματα στη κανονικη τους διασταση. Με πριντεζη-Κλειζα ισχυει οτι ειπα για γουειφερ-Γκριρ. Ο Τεοντοσιτς μην ειστε βεβαιοι (επιμενω εγω) οτι θα επιλεχθει για Α1. Ο Σοφο ναι μπορει να προσμετρηθει ως επιθετικη προσθηκη (και μονο) αν συνεχισει ετσι, αν και παλι δε τον βλεπω καλα με Πεκοβιτς ας πουμε. Για τον Τσιλντρες ιδωμεν αν και οι δυνατοτητες του σε κλειστες αμυνες και αργη αναπτυξη, ειναι ηδη γνωστες και δεν αλλαζουν. Και περυσι με θεωρητικες αναλυσεις τυπου: Πηραμε Βουισιτς που ειναι παιχτουρα, πηραμε Παπαλουκα, πηραμε Ερτσεγκ που ειναι ταλεντο, πηραμε σουπερ ντουπερ Τσιλντρες, ο Σοφο αδυνατισε και θα παιξει, ο Τεοντοσιτς ηρθε η ωρα να κανει το μπαμ κλπ κλπ, υπηρχε βεβαιοτητα απο ολους σας, οτι ο Ολυμπιακος θα εχει τουλαχιστον 1 τιτλο. Προσωπικα ως Παναθηναικος δεν εχω κανενα προβλημα να υπαρχει αισιοδοξια στις ταξεις σας, ισα ισα απογοητευομαι που ολοι ειναι πιο συγκρατημενοι απο περυσι... Και ξαναλεω για να μη το ταλαιπωρουμε πολυ, οτι φωναζω εδω και 1,5 χρονο. Βλεπετε το δεντρο και δε βλεπετε το δασος και την πηγη του προβληματος. Ροστερ εχετε σεβαστο. Με τον προπονητη αυτο δεν πατε πουθενα... Θα ξοδευετε μονιμως τα περισσοτερα λεφτα σε μεταγραφες και η σεζον θα τελειωνει με αποτυχιες.
antreaslam Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 μια που η χρονιά ξεκινάει, να απαντήσω και εγώ για τον οσφπ.... εχει 2 ασους (παπαλουκά-τεοντοσιτς), πολύ λίγους απέναντι στους αντίστοιχους του παο (ο ενας απλα δε μπορεί, ο 2ος ειναι νέος, αδούλευτος, και απείθαρχος)...Για τον μπεβερλι, δε μπορώ να μιλήσω, αλλά κρίνοντας από το που επαιζε,δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από τον βεργίνη στον αντίστοιχο χρόνο.... στο 2αρι, ο ουέιφερ, ναι μεν ειναι τρομερα εκρηκτικός, αλλά ευστοχεί σε 1 3ποντο ανα παιχνίδι (Δε μπορεί να ανοίξει αμυνες δηλαδη)... ο δε πιτσιρικάς, απλά δε μπορεί από φέτος (είναι καλός παίχτης, ειδικά αν δουλευτεί αρκετά)... στο 3αρι, ο αφάνας, ειναι γνωστός, ο βασιλόπουλος επίσης (αρκετά καλός παιχτης, αλλά σαν γέμισμα, όχι για να τραβήξει την ομάδα). στο 4αρι, ο κλέιζα ειναι ΠΟΛΥ καλος παίχτης, όπως και ο μπουρούσης (για μένα ειναι 4αρι)...Απλά, ο 2ος, δείχνει ελαφρώς λούζερ... στο 5αρι, ο χοντρός είναι μεγάλη προσθήκη αν μείνει σε αυτά τα κιλά, ενώ ο βούισιτς δε θα μπορεί να πάρει τα πόδια του και φέτος..... Ο γλυνιαδάκης, έιναι χειρότερος του σερμιαντίνι.... Προπονητής, ο δράκος του σέιχ σου....ΑΣΤΕΙΟΣ απλά.... στις 3 θέσεις των κοντών/περιφερειακών, ο οσφπ είναι πολύ χειρότερος του παο.... Και θα έχει μεγάλο πρόβλημα στην περιφερειακή άμυνα με αυτό το ρόστερ (μόνο ο βασιλόπουλος θα τρέχει σαν τον βεγγο).... Στους ψηλούς, με πε΄κοβιτς, μπατιστ, τσαρτσαρη,φωτση, αν όχι καλύτερος (που είναι) ο παο, τουλάχιστον στα ίδια... στον πάγκο, 2 επιπεδα πάνω....το λιγότερο.... Αυτα καθαρά...μπασκετικά... Απο εκεί και πέρα, μακαρι να συνεχίσετε να ειστε ετσι αισιόδοξοι
Mika Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Οι Αμερικανοι κατηγορουν τους Αγγελοπουλος για μαφιοζικες τακτικες σε παιχτες που τους χρωστανες λεφτα: http://sportsillustrated.cnn.com/2009/writers/ian_thomsen/10/13/olympiakos/index.html
foufoutios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Και πως ειμαστε σιγουροι οτι ειναι απο τον επισημο Ολυμπιακο το τηλεφωνημα?
Chris_85 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ποιος σκουπιζε τον παγκο?Ο Καλαθης?Ελειπα Αμερικη αλλα αποτι μου ειπανε επαιξε. Και οπως και να το κανουμε οταν ο νεος προπονητης Καζλαουσκας εχει Ζηση-Σπανουλη ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ, αυτους θα βαλει, ποιον θα βαλει, τον μικρο που δεν εχει εμπειριες? Και οπαδικα μιλας εσυ, οχι εγω. Εσυ μαλλον θες σωνει και καλα να πεις "Ελα μωρε, ποιος Καλαθης, σαν το Σλουκα ειναι" γιατι μαλλον σε χαλαει που το πιτσιρικι παει καλα. Ελα στο ΟΑΚΑ να δεις ποιος Καλαθης Σουπα εγω οτι παει για βασικος?Οχι. Πολυ ευγενικα ειπα την αποψη μου, οτι θα σας κλεισει το σπιτι. και για να μην νιωθεις μονος θα κανει κηδειες σε πολυ κοσμο ο Καλαθης ΥΓ. Βεβαια πεταξες παλι αυτο με την διαχειρηση του χρονου. Μυαλο απο τα περσυνα δεν εβαλες?Ιδια δεν μας ελεγες για περσυ?Και για τον Μπουροσυη και τον Βουισιτς και τους τσακωμους που θα κανει ο Σαρας? Λοιπον?Τι λες?Τον διαχειρηστηκε καλα τον χρονο ο Ομπραντοβιτς?Ευχαριστηθηκες διαχειρηση χρονου? H ημιμαθεια τελικα ειναι χειροτερη απο την αμαθεια και το αποδεικνυεις περιτρανα...Ουτε καν μπαινεις στον κοπο να δεις τι θελει να πει ο συνομιλητης σου και επιδιδεσαι σε ξεσπασματα αλαζονειας, γκαριζοντας και προσβαλλοντας. so be it. btw οπαδικα γυαλια, απο καποιον που σου λεει εδω και 3 μηνες οτι ο Τεπιτς ειναι απιστευτη παιχτουρα και ο ΟΣΦΠ θα αντιμετωπισει προβληματα φετος λογω της αλλαγης φιλοσοφιας του Γιαννακη...να το δεχτω...οτι εβγαλες εσυ συμπερασμα για τον Καλαθη ομως βλεποντας φιλικα και δεν ακους καποιον που ειδε ολο το τουρνουα, ε ενταξει ειναι δειγμα ωριμοτητας.
sugata Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 μα δεν είναι σίγουροι. ο ατζέντης λέει ότι είναι κάποιος που σχετίζεται με τους Αγγελόπουλους. φίφες δλδ, για να πάρει διαστάσεις το θέμα και αυτός να πάρει τα λεφτά του παίχτη του.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ρε Κρις, σοβαρα τωρα, που σε προσεβαλλα? Ειπες τη γνωμη σου, οτι ο Καλαθης δεν θα κανει κατι σπεσιαλ φετος. Εγω ειπα τη γνωμη μου οτι ο Καλαθης εχει περισσοτερο ταλεντο αποτι πιστευα και οτι ο μονος λογος που δεν θα παιζει στην αρχη ειναι γιατι κανει παπαριες λογω ηλικιας και νοοτροπιας αλλα σε μεμονωμενα ματς μπορει να κλεισει το σπιτι οποιασδηποτε ομαδας. Ο χρονος θα δειξει ποιος εχει δικιο
Chris_85 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Χωρις πικ εν ρολ δε νοειται ομαδα εν ετει 2009 να θελει να διεκδικησει τιτλο οταν στην ιδια χωρα και ηπειρο υπαρχει ΠΑΟ/Ρεαλ. κατα τ'αλλα ναι, εχει το συστημα 1, το συστημα 2, το συστημα 3 και τον Παπαλουκα να ζωγραφιζει μονος του οταν εχει κεφια. Και μολις γινει η στραβη και πεσει σε γερη αμυνα ο Ολυμπιακος, παπαλα, ουδεμια επιθετικη λυση που να βγαινει απο συστημα. Τωρα αν αρχισει ο (πρωην) Γκριρ και ο Τεοντοσιτς και βαζουν 3ποντα απελπισιας απο τα 7+ μετρα εχει καλως. Σε κλειδωμενη αμυνα οπως παπαλα. Κανεις λαθος, χρησιμοποιει αρκετα το π&ρ ο Γιαννακης, οχι βεβαια στο απολυτο βαθμο, κατι που κανουν αλλες ομαδες. Εγω πρωτα Τσαρτσαρης θα ελεγα και μετα Φωτσης. Επισης ο Μπουρουσης δεν εχει παιξει 4ρι επι Γιαννακη, γιατι τον λογιζεις ως 4? Επειδη θεωρεις οτι σε περιπτωση αδυναμιας στη θεση αυτη, θα επιστρατευτει το πρωην 5ρι? Οκ συμφωνοι, τοτε κι εγω στο 4 εχω Μπατιστ, Τεπιτς, Φωτση, Τσαρτσαρη μη σου πω και Διαμαντιδη, αρα ειμαι κομπλε, εχω το καλυτερο 4 της Ευρωπης. Δεν παει ετσι ομως. Οταν μιλαμε για 4, δεν μιλαμε για τριαροτεσαρια, ουτε για πενταροτεσαρια. Μιλαμε για καθαροαιμα 4ρια. Καθαροαιμο 4αρι ειναι ο Μπουρουσης. Εβγαλε μεγαλο μερος της χρονιας στο 4 και τα πηγε πολυ καλα. Ειδικα στο τοπ16(οπου ο Βουισιτς ηταν παρα πολυ καλος), επαιζε διαρκως στο 4. Κατα τη γνωμη μου, ο Μπουρουσης αποδιδει καλυτερα εκει, απ οτι στο 5. Ο Τσαρτσαρης τη χρονια που μας περασε ηταν ανυπαρκτος, λογω κουρασης/τραυματισμων δεν γνωριζω, ο Φωτσης ειναι πολυ καλος παικτης. Ειναι μια θεση που μαλλον εσεις πονατε περισσοτερο. Μην συγκρινεις Καλαθη με Παπαν και Σλουκα. Ο πρωτος επαιξε εθνικη ανδρων με αντιπαλους ανδρες που εχουν φαι το μπασκετ με το κουταλι και τα πηγε μια χαρα και οι αλλοι 2 παιξανε με αντιπαλους παιδια της ηλικιας τους. Ο Καλαθης ειναι ηδη πρωτοκλασατο πλει μεικερ τουλαχιστον για Α1 με εμφανη και αμεση προοπτικη (Ζοτς) να εξελιχθει σε εναν απο τους κορυφαιους ασσους της Ευρωπης. Το μια χαρα πως το εννοεις? Οτι ηταν ο μονος καθαροαιμος ασσος μαζι με τον Ζηση και ομως το κουπι στην οργανωση το τραβηξε ο Σπανουλης? Πεφτετε παλι στη λουπα τη περσυνη, δηλαδη θεωρητικες αναλυσεις και συγκρισεις. Μου λες καλο τον Μπεβερλι, οταν τη προηγουμενη σεζον επαιζε στη Β Ουκρανιας (!!!). Πώς ξερουμε απο τωρα οτι ειναι καλος? Σε σχεση με κανεναν Μπλακνει μπορει να δειχνει αξιοπρεπης δε λεω, αλλα για παραπανω εχουμε καποιο στοιχειο? Οχι δεν εχουμε. Οπως δεν εχουμε για τον Σερμαντινι, οπως εχουμε για τον Καλαθη οτι ακομα δεν ειναι ετοιμος παικτης και οπως εχουμε για τον Τεπιτς οτι θα ξεκιναει 5αδατος. Μου λες τον γουειφερ καλυτερο απο τον γκριρ. Πως το ξερουμε αυτο? Εγω απο τον Γουειφερ εχω δει κατι στατιστικα σε σουτ που σαν του Γκριρ, και 2-3 βιντεο στο youtube. Και φυσικα κανεις δε ξερει αν θα πιασει αποδοση εδω, για να φτασει τον Γκριρ. Αρα στο 2 υπαρχει ερωτηματικο και οχι τρυπα που εκλεισε, αν θελουμε να βλεπουμε τα πραγματα στη κανονικη τους διασταση. Ο Γκριρ για μενα ειναι απωλεια που δεν εχει αντικατασταθει επαξια. Οχι επειδη ο Ουειφερ δεν ειναι καλος παικτης, απλως δεν ειναι ο μεγαλος σκορερ που ηταν ο Γκριρ. Με πριντεζη-Κλειζα ισχυει οτι ειπα για γουειφερ-Γκριρ. Ιεροσυλια.. Ο Τεοντοσιτς μην ειστε βεβαιοι (επιμενω εγω) οτι θα επιλεχθει για Α1. Ο Σοφο ναι μπορει να προσμετρηθει ως επιθετικη προσθηκη (και μονο) αν συνεχισει ετσι, αν και παλι δε τον βλεπω καλα με Πεκοβιτς ας πουμε. Για τον Τσιλντρες ιδωμεν αν και οι δυνατοτητες του σε κλειστες αμυνες και αργη αναπτυξη, ειναι ηδη γνωστες και δεν αλλαζουν. Ο Τεοντοσιτς ηταν με διαφορα ο καλυτερος pg του Πανευρωπαικου Πρωταθληματος. Οσο βλακας και αν ειναι ο Γιαννακης, τις ευκαιριες του θα τις παρει. Και ξαναλεω για να μη το ταλαιπωρουμε πολυ, οτι φωναζω εδω και 1,5 χρονο. Βλεπετε το δεντρο και δε βλεπετε το δασος και την πηγη του προβληματος. Ροστερ εχετε σεβαστο. Με τον προπονητη αυτο δεν πατε πουθενα... Θα ξοδευετε μονιμως τα περισσοτερα λεφτα σε μεταγραφες και η σεζον θα τελειωνει με αποτυχιες. Το προβλημα με τον Γιαννακη φετος ειναι οτι διαλεξε παικτες που θα ταιριαζαν σε στυλ παιχνιδιου σε πολυ γρηγορες ομαδες (Κλειζα, Ουειφερ, Μπεβερλι - Τσιλντρες απο περυσι).. Επομενως ειτε σκοπευει να αλλαξει τη φιλοσοφια του (μπερδεμα) ειτε πηρε παικτες που δεν μπορουν να ανταποκριθουν στο αργο, οργανωμενο μπασκετ (επισης μπερδεμα). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:32 ---------- Kαι κατι τελευταιο, πιστευω οτι αν εχει ενα πλεονεκτημα ο ΟΣΦΠ συγκριτικα με το περυσινο ροστερ, ειναι οτι θα μπορεσει να εχει πολυ καλυτερες αντιδρασεις στο αμυντικο κομματι και να παιζει πιο ασφυκτικη αμυνα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ιεροσυλια που συγκρινω Κλειζα με Πριντεζη? Εσυ πως εισαι βεβαιος οτι ο Κλειζα θα δεσει με τη μια και θα παιξει ουσιαστικοτερο μπασκετ απο αυτο που επαιξε ο Πριντεζης τοσα χρονια? Α και που σαι. Στο ευρωμπασκετ ποιος απτους 2 επαιξε καλυτερα? To point δεν ειναι οτι ο Κλειζα ειναι χειροτερος απτον Πριντεζη προς θεου. Απλα ο ενας εχει φαει την Ευρωπη με το κουταλι και ο αλλος δε ξερει πως παιζεται το Ευρωπαικο μπασκετ, αρα φτου και απτην αρχη χρονος προσαρμογης...Τωρα αν αποδωσει απτη 1η μερα μπραβο του, τοτε ναι θα γραψω κι εγω οτι ειναι παιχταρας και παιζει ωραια, δε θα ντραπω...Εσεις ομως προεξοφλειτε καταστασεις χωρις να εχετε δει να φοραει τη φανελα της ομαδας. Τα ιδια παθατε και με τον Τσιλντρες...Και τελικως "ο καλυτερος του Ντομινικ" βγηκε χειροτερος απο τον Περπερογλου σε ουσια, αλλα "με δυνατοτητες για μια καλυτερη σεζον". Ε ρε μανια με παιχτες που ερχονται απο ΝΒΑ να βαφτιζονται εκ των προτερων παιχταραδες κι οποιοι διατηρουν τις αμφιβολιες τους να ειναι ιεροσυλοι... edit: Η καλυτερη αμυνα προκυπτει απο την προσθηκη του Κλειζα αντι του Πριντεζη? lol. Η του Ουειφερ? Η του σοφο? Η Του Μπεβερλι? Η μηπως του Μαυροκεφαλιδη? Απο ολους αυτους ξερουμε οτι ο Πριντεζης ειναι καλυτερος απτον Κλειζα αμυντικα, και οτι ο Σοφο δεν υπαρχει αμυντικα. Αρα εισαι - στην αμυνα. Οποτε εσυ πονταρεις στα 2 Αμερικανακια οτι θα βγαλουν καλη αμυνα...οκ... Οσο για το Γλυνιαδακη που ειναι βεβαιο πως θα μου πεις οτι θα δεσει την αμυνα, ναι...Θα ριχνει ξυλο για 3-5 λεπτα ανα ματς, δε διαφωνω. Αλλο ξυλο και φαουλ και αλλο αμυνα παντως. Οσο για τον Καλαθη του Ευρωμπασκετ, εναι ρε chris 20 χρονων ειναι απειρος, τι περιμενες να παιξει βασικος? Οσες φορες χρησιμοποιηθηκε ετρεξε την ομαδα, εβγαλε ασσιστ, δημιουργησε και γενικως επαιξε καλα με συμπαικτες που δεν γνωριζε ουτε 1 μηνα και με αντιπαλους σοβαρους και οχι παιδακια. Και δεν χρησιμοποιηθηκε λιγο. Η συγκριση με τον Σλουκα ειναι τουλαχιστον ατοπη... Ο Τεοντοσιτς ηταν ο καλυτερος pg του Ευρωπαικου, αλλα ας πουμε οτι λειπαν τα 3-4 καλυτερα pg της Ευρωπης (Παπαλουκας, Διαμαντιδης, Σαρας). Και ναβαρο ντεφορμε. Ναι ετσι ηταν ο καλυτερος. Αλλα μη τα λετε σε εμενα, στο δικο σας πειτε τα που τοσα χρονια τον εχει να καθαριζει παγκο και προτιμαει τον Παπαλουκα ακομα και ως τραυματια και ηθελε εφετος να τον δωσει δανεικο στον Πανεληνιο. Κι οταν σας τα λεμε εμεις, μας απαντατε για διαιτησιες...Παντως μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο να μεινει εκτος Α1 ο Βουισιτς οπως πιστευεις. Εδω να σημειωσουμε και τον τελειο προγραματισμο Γιαννακη. Πηρε τοσους ξενους, που τωρα ειναι αναγκασμενος να αφησει εκτος τον Ερτσεγκ (θα τον αντικαταστησει ο....Μαυροκεφαλιδης) καθως και εναν εκ των Τεοντοσιτς/Βουισιτς/Μπεβερλι... Τα ευσημα μου να δωσω και να δηλωσω την ευχη μου να παραμεινει για πολλα χρονια ακομα στον παγκο σας ο "δρακος". Μπορει και χειροτερα.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εκτος αν θεωρεις προσβολη οτι περσυ δεν σου βγηκαν οι προβλεψεις Μας ειπες λοιπον στο τοπικ του Παναθηναικου 6/4-> οτι τα φαβορι του Φ4 ειναι κατα σειρα ΤΣΣΚΑ,Μπαρτσα,Παο.... 1-0 6/4-> Οταν καποιος παει να σου απαντησει εσυ γραφεις αυτο Εμενα μου λειπουν οσοι εβγαζαν σακατες τους Βουισιτς/Παπαλουκα, εβγαζαν τον Πεκοβιτς καλυτερο του Βουισιτς, λεγαν τον Κετσαπ πολυεργαλειο... Υπαρχουν φανατικοι και απ τις 2 πλευρες. Αν παμε παντως με τη δικη σου λογικη, ο ΟΣΦπ θ κερδισει στον ημιτελικο (γιατι ετσι λεει η προιστορια των 2 ομαδων) και θα χασει στον τελικο απ τη Μπαρτσα. Αλλα επειδη αυτα ειναι μπουρδες, ας μιλησουμε μπασκετικα: Στα πλευ οφφς επαιξε το καλυτερο μπασκετ ο ΠΑΟ? Επαιξες ακριβως 3 ημιχρονα πολυ καλα. Απο κει κ περα το πρωτο παιχνιδι ηταν μετριο με αντιπαλο που ειχε χτυπητες αδυναμιες, το δευτερο το εχασες απο αντιπαλο με μιση ομαδα, ενω ειχες προηγηθει με 18 ποντους και ενω αυτοι που βασιζονται στο 3ποντο και μονο, ειχαν σπασει τα στεφανια!! Η Τσσκα σκουπισε την Παρτιζαν σε εδρα που εσυ κινδυνεψες να συντριβεις. Η Ταου κερδισε μεσα στην Μπαρτσα, απ την οποια εσυ εφαγες 30αρα. Η Μπαρτσα εριξε 30αρα μεσα στην Ταου, απ την οποια περασε ανετα με 2 νικες ο ΟΣΦΠ!! Και τα πλευ οφφς ειναι σε ενα μηνα!!!!! Βλεπεις λοιπον πως ειναι η αποδοση των ομαδων στα πλευοφφς και πως μαλλον η πιο σταθερη ηταν η ΤΣΣΚΑ. Ωστοσο επιμενω, οτι τα φαβορι βγαινουν με βαση την συνολικη αποδοση και απο τους 3 γυρους. Αρα για μενα η σειρα που εδωσα ειναι αδιαμφισβητητη. 2-0 Και συνεχιζεις την ιδια μερα με αυτο Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από KWSN_Men Δεν είπα ποτέ τον Παπαλουκά σακάτη. Είπα ότι δε μπορεί να βγάλει τη χρονιά μόνος του και να παίζει πολύ γιατί θα έχει μεταπτώσεις. Δίκιο είχα. Δεν είπα το Βούισιτς σακάτη. Είπα ότι οι μισοί φίλαθλοι της Μακάμπι "έκλαιγαν" όταν έφυγε και οι άλλοι μισοί έλεγαν ότι είναι πολλά τα λεφτά για έναν τελειωμένο παίχτη. Όποιος τον έχει δει να παίζει στη Μακάμπι και τον βλέπει και τώρα ξέρει ότι δεν έχει καμία σχέση. Επίσης δε θα συνεχίσει να παίζει όπως παίζει τώρα και θα το δείτε. Δεν εχει καμια σχεση?? Οκ... Αν συνεχισει να παιζει ετσι δεν το ξερει κανενας..Εκτος αν το ξερεις εσυ και ο Χορταρεας.. Τελικα ο Μεν ειναι καλυτερος του Χορταρεα Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από KWSN_Men Είχα επίσης πει ότι θα τον ήθελα στον Παναθηναϊκό αλλά όχι για βασικό. Για να εχεις βασικο ποιον? Τον Πεκοβιτς?? Καλος, χρυσος, αλλα δεν εχεις ιδεα τι παρτυ θα εκανε ο Νικολα με αντιπαλους τους ψηλους της Σιενα. Και ποσο θα βοηθουσε οταν η μπαλα καιει και τραβας εσπευσμενα στον Πεκοβιτς στον παγκο. Πραγματι, ποιος Πεκοβιτς μπροστα στον Βουισιτς Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από KWSN_Men Ο Πέκοβιτς είναι πολύ καλύτερος post player από το Βούισιτς. Επίσης είναι γεννηθείς το 1986 και ο Βούισιτς το 1976. Αν τον ηθελα για γκομενα, θα μ ενοιαζε η ηλικια. Εγω βλεπω τι μπορει να προσφερει ο καθενας σημερα, οχι σε 5 χρονια. Εξαλλου το ποστ πλευ εχεις ιδεα τι ειναι? Προφανως εννοεις τα τελειωματα. Υπαρχουν αλλα 999 στα οποια ειναι καλυτερος ο Βουισιτς. Ακομα και αν δεν το αναφερουν στο πανεπιστημιο του Σκουντη. Πραγματικα το πιστευες οτι ο Βουισιτς ειναι καλυτερος απο τον Πεκοβιτς ε? Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από KWSN_Men Το γνωρίζεις ότι με τα ίδια λεφτά μπορούσατε να έχετε πάρει έναν εκ των Σισκάουσκας/Νάχμπαρ/Ντελφίνο + το Μεσίνα και να έχετε και ρέστα; Μην πω τώρα για κανέναν Έιντσον και ψάχνεις να βρεις αν τρώγεται... Ο Μεσινα ειναι μεγαλος προπονητης και μαζι με τον Ομπραντοβιτς οι κορυφαιοι στην Ευρωπη. Ωστοσο ηταν δεσμευμενος με συμβολαιο και επισης οι πολλοι νεαροι Ελληνες παικτες που εχει ο Ολυμπιακος πιστευω οτι μπορουν να εξελιχθουν καλυτερα με προπονητη τον Γιαννακη. Σαν προπονητες φυσικα και απεχει ο ενας απ τον αλλον ετη φωτος, απλα πιστευω οτι ο Μεσινα θελει στη φαση που βρισκεται, ετοιμες ομαδες. 1. Τρελη βελτιωση με Γιαννακη οι παικτες 2. Πανετοιμη ομαδα η Ρεαλ του Μεσινα, μονο 10 παικτες πηρε φετος 6/4->Ηταν η μερα σου Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από KaizerSoze ΥΓ. Ο Περπερογλου των πλευοφ και δωθε μαζι με καποια ματς στην Ελλαδα(κοινως απο τον Φλεβαρη και δωθε) ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΥΠΟΦΕΡΤΟ ΤΡΙΑΡΙ. Σουπερ δεν ειναι αλλα την δουλιτσα του σε αμυνα και επιθεση την κανει μια χαρα ωστε να καθαρισουν την εξτρα μπουγαδα οι υπολοιποι Μια ομαδα οπως ο Παο που ειναι καθε χρονο φαβορι για τα παντα, δεν μπορει να εχει τον Περπερογλου ως βασικο τριαρι. Εκτος και αν ο Περπ καταληξει να γινει νεος Σισκα και παραλληλα ο Παο σαρωσει τα παντα και κρυψει την αδυναμια του στο 3, οποτε χαλαλι ο χρονος που παιρνει. Λοιπον?Χαλαλι?Οχι χαλαλι?Τι λεμε τελικα? Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από KaizerSoze Εγω σαν οπαδος του Παναθηναικου, και οπως οι περισσοτεροι, μπεσα για μπεσα, αγχωνομαι μην πιασει αποδοση ο Παπαλουκας, μηπως ειναι στην μερα του ο Βουισιτς και χωρις τραυματισμους ή στην χειροτερη μην σεληνιαστει απο την γραμμη κανενας Μπουρουσης. Στον Παναθηναικο ο Τσιλντρες δεν θα βαλει απνω απο 10-12π με 6 βολες και δεν θα παρει πανω απο 5 ριμπαουντ και αυτα ειναι νουμερα Βασιλοπουλου. Επομενως, η προσωπικη μου αποψη ειναι, οτι δεν αγχωνομαι για κανενα Τσιλντρες οπως και κανεις στην Ευρωπη. Τα λεφτα δεν παιζουν μπασκετ και γιαυτο δεν λεω αν κανει ο Τσιλντρες ή οχι, λεω οτι τα λεφτα που παιρνει και ο ντορος που εγινε δεν συμβαδιζουν με την προσφορα του και μπορουσαν να ειχαν διατεθει αλλου καλυτερα. Εαν τωρα ο Ολυμπιακος θεωρει οτι ηταν κομπλε σε ολες τις θεσεις και ηθελε μονο ενα "Τσιλντρες" και του περισσευαν 13Μ, μαγκια του και καλα εκανε Συμφωνω. Να προσθεσεις και εναν Παργκο και εναν Μπουρουση ομως, γιατι ειδικα εσυ στην ρακετα δεν εχεις ομαδα να αντιμετωπισεις τη φροντ λαιν του Ολυμπιακου στα ισα. Το αν τα λεφτα θα μπορουσαν να διατεθουν αλλου καλυτερα, κανεις μας δεν ειναι μεσα στην ομαδα για να ξερει τι προηγηθηκε και κανεις μας δεν ειναι στην τσεπη του Αγγελ για να ξερει αν θα του λειψουν. 1. Τελικα δεν επαιξε ο Παπαλουκας, δεν επαιξε ο Βουισιτς, σχολασε ο γαμος... 2. ...βεβαια δεν εχουμε και φροντλαιν να παιξουμε τον Ολυμπιακο, ετσι? Και ενα ευκολο παλι απο 6/4, δεν θα το σχολιασω καν Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από KWSN_Men Ο Μεσίνα ΔΕΝ είχε συμβόλαιο το καλοκαίρι. Είχε μάλιστα συμφωνήσει προφορικά με την Μπαρτσελόνα αλλά οι Ισπανοί ψάχνονταν όλο το καλοκαίρι και τελικά ξαναέκλεισε στη Ρωσία. Αφου λοιπον δεν πηγε στην Μπαρτσελονα που ''ψαχνονταν'' ολο το καλοκαιρι, φαντασου ποσο ευκολα θα πηγαινε σε μια ομαδα που αλλαξε 8 παιχτες. Και ξαναλεω ο Μεσινα ειναι περισσοτερο για ετοιμες ομαδες. Η νομιζεις οτι θα εδινε τις ιδιες ευκαιριες που εδωσε ο Γιαννακης στους δικους μας Ελληνες? Ευκολακι, ετσι? 10/4->Ετσι, για αλλαγη, διαβασε τι γραφεις για Αγγελοπουλους Ωστοσο βλεπω σωστες κινησεις και εκτος των μεταγραφικων. Δεν κανουν δηλωσεις που να δυναμιτιζουν το κλιμα(σε αντιθεση με τα χομπιτ σας) δεν προσπαθουν να δημιουργησουν φανατισμο, δεν κινουνται παρασκηνιακα(εγω γ αυτο τους βγαζω το καπελο), δινουν το καλο παραδειγμα στο γηπεδο και δεν ασχολουνται ουτε με μικροφωνα ουτε με διαιτητες κτλ κτλ. Προσφατο παραδειφμα, οτι τα εισιτηρια για το Βερολινο δοθηκαν σε κατοχους διαρκειας..Εσεις που τα χετε ταξει??? 1. Που πηγαν τελικα τα εισητηρια του Φ4? 2. Ποιος βγηκε τελικο κυπελλου και κλαιγοταν? 3. Ποιους κατηγορουν για χρωστουμενα λεφτα, για λαθος διακοπες συμβολαιου(Κελατι), για απειλες κατα της ζωης μανατζερ?(Μορις) 3/5->Για Ζοτς μετα τον τελικο τυ Βερολινου Και ο Γκαστονε ομως, τιμησε το παρατσουκλι του. Ολα με την τυχη. Πολυ κωλοφαρδος ρε παιδι μου... 24/5-> Ξαναλεω δειτε ΝΒΑ, δειτε ποσα φαουλ γινονται εκτος φασης και ποσα σφυριζονται!! Συγκεκριμενα?? Κανενα! Φαουλ που δεν επηρεαζει τη ροη του αγωνα, ουτε σφυριζεται, ουτε το ζητουν οι παιχτες! Αυτο σας λεμε και με τα βηματα. Πες τα στους δικους σου που γκρινιαζουν για τα πολλα σφυριγματα στα φιλικα 24/5-> Mην εκπλαγεις αν φυγει ο Νικολας και παει σε 3αρι αμερικανο, η σε 4-5αρι.. Μεσα επεσες 29/5-> Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από geovard Δεν πιστεύω να γίνει καμιά στραβή και να χάσουμε τον Σάρας ε?Πρέπει επειγόντως να του ανανεώσουν το συμβόλαιο οι τρελλοί. Βλέπω ένα γεννημένο νικητή να το έχει πάρει κατάκαρδα γιατί δεν τέλειωσε στο ΣΕΦ η σειρά των τελικών.Μεγάλος ηγέτης.Λίγο πιό προσεκτικός να ήταν στη φάση της τελευταίας πάσας και το ματσάκι θα τέλειωνε εύκολα μετά. Μαλλον θα φυγει. 29/5-> Παλι μεσαΟ Καλαθης ειναι καθαροτατος ασσος. Και αντε ο Τεπιτς να παιζει στο 3, με Περπ και Βελιτσκοβιτς παλι δεν χωρανε. Εχετε παρα πολλους περιφερειακους, οσοι ερθουν στο 1-2, αλλοι τοσοι θα φυγουν. Ειδικα ο Καλαθης, διωχνει τον Σαρας σιγουρα, γιατι θα εχει αρκετα μεγαλο χρονο συμμετοχης Σιγουρα τον διωχνει... 2/6-> Για Αλβερτη Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από johnyboy Λογικά θα κάνουμε κανένα φιλικό να τον τιμήσουν. Η φανέλα με το νούμερο 4 θα αποσυρθεί? Ισχύει αυτό? Ε λογικα πρεπει να τον τιμησετε..με μ.ο. ποντων 0,κατι ολη τη χρονια φετος, και 3,κατι την τελευταια 5ετια, ειναι μεγαλη παιχτουρα... τσκ τσκ τσκ που θα ελεγαν και στα κομικς
foufoutios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πραγματικα εχετε πολυ ελευθερο χρονο... no offence ε..
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Πραγματικα εχετε πολυ ελευθερο χρονο... no offence ε.. Aυτη τη στιγμη και για τις επομενες λιγες εβδομαδες εχω παρα πολυ:lol: Οποτε προσοχη
foufoutios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Τα λεμε σε λιγες εβδομαδες τοτε Αντικειμενικα παντως ο ΠΑΟ εκανε μεταγραφες ουσιας και δυστυχως εχει τον προπονηταρα τοσα χρονια στην ομαδα.. Λογικο να ειναι η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης και να εχει διαρκεια.. Εμεις ακομα ψαχνουμε τα πατηματα μας και βλεπω οτι υπαρχει διαθεση και γινονται επενδυσεις.. Ειδωμεν.. ΥΓ : το μεγαλυτερο λαθος των Αγγελοπουλων για μενα ηταν που κρατησαν Γιαννακη και δεν πηραν τον Μεσινα.. Κατα τα αλλα τους παω με χιλια!
Chris_85 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Κaizer χαιρομαι που βρισκεις τα ποστ μου τοσο ενδιαφερονται και καθεσαι και τα ψαχνεις...Λυπαμαι που δεν θα κανω τα ιδια για τα δικα σου, οχι τοσο επειδη βαριεμαι οσο γιατι απλα αναμασας αποψεις 3ων, χωρις να χεις μπει ποτε στη λογικη να σκεφτεις και να προσπαθησεις να εξαγεις συμπερασματα... Απο κει και περα τι να σου απαντησω?? Ποσο στοιχειωδη νου απαιτει για να καταλαβει καποιος πως αλλος μπορει να ειναι φαβορι πριν εναν αγωνα, και αλλος να τον κερδισει?? Δηλαδη αν εμπαινε το 3ποντο του Σισκα στον τελικο θα γινομουν ξαφνικα μεγας προφητης?? Η αν πηγαινατε τελικο με την Μπαρτσα, θεωρεις οτι θα ησασταν εσεις το φαβορι?? Ημαρτον.. Εξακολουθω κ πιστευω πως ο Πεκοβιτς εχει καλυτερα τελειωματα απο τον φορμαρισμενο Βουισιτς, αλλα απο κει κ περα οι παικτες ειναι μερα με τη νυχτα σ αυτα που μπορουν να κανουν μες το παρκε. Φυσικα και οχι χαλαλι ο χρονος που πηρε ο Περπερογλου. Αποδειχτηκε περιτρανα το ποσο μικρος παικτης ειναι, στο Ευρωμπασκετ και το ποσο στασιμος εμεινε, σπαταλωντας ολο το χρονο που του διαθεσατε. Κατσε να δεις αν θα εχει τον ιδιο χρονο συμμετοχης και φετος, με τον Τεπιτς μπροστα του. Εκει που ξεπερνας τον εαυτο σου παντως, ειναι για τους Αγγελοπουλους!!! Ελεος με την εμπαθεια και τα οπαδικα γυαλια! Γινατε ξεφτιλα με τα λεφτα που πετουσε το Χομπιτ στους διαιτητες και βγαινεις να κατηγορησεις τους Αγγελοπουλους για λεφτα που χρωστανε προηγουμενες διοικησεις (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!) σε μανατζερ!!!! Ενθυμουμενος και τις δηλωσεις του Ντομινικ, μαλλον εδω ταιριαζει το ''στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι!!!!" Για οσα λες για τον Καλαθη και τον Σαρας, η ορθολιγικη προσεγγιση τπυ θεματος ειναι πως ενας απ τους 2 μενει. Απ τη στιγμη ομως που ηρθαν Τεπιτς-Καλαθης σε θεσεις παικτων που δεν παιζαν καθολου, τοτε ειναι πολυ λογικο να υποθεσεις ακομα και συ που εχεις κανει την Πρασινη-Βιβλο, οτι θα υπαρξει θεμα με την διαχειριση του χρονου. Αν συνυπολογισεις βεβαια το γεγονος οτι ο Καλαθης πηγε καλα στα ντραφτς και εχει ως προοπτικη το ΝΒΑ-αρα θα ζητησει χρονο, και πως ο Τεπιτς ειναι ηδη ετοιμος παικτης. Απο κει κ περα και για να τελειωνουμε, γ αυτο που κανεις υπαρχει ξεκαθαρος χαρακτηρισμος, οχι πολυ κολακευτικος - Μετα Χριστον προφητης. Αν λοιπον η συμμετοχη σου σ αυτο το φορουμ εχει σκοπο κατι παραπανω απ το να το παιζεις εξυπνακιας και να αναμασας γνωμες αλλων, τοτε πολυ απλα κατσε και κατεθεσε τη δικη σου αποψη με επιχειρηματα και δεχομενος και την αναλογη κριτικη. Το να παραθετεις δικα μου σχολια προ μηνων, που ηταν βασισμενα σε επιχειρηματα και μπασκετικη λογικη, και μετα να κοκορευεσαι (δε μπορω να βρω πιο καταλληλη λεξη) οτι ενδεχομενως επεσα εξω σε μερικα, ε τοτε μαλλον αυτο σε εκθετει παρα σε εκθειαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.