foufoutios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ημασταν χαλια σημερα.. Ασυνδετες γραμμες, δεν ετρεχαν δεν μαρκαραν, "ελαφρυντικο" ισως να ειναι το πολυ σκληρο παιχνιδι του Πανσερραικου αλλα δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.. Ο Ζαιρι καλυτερα να παει να πουλαει πατατες και χαλια στο Σχιστο και να αφησει τη μπαλα! Μακαρι να σπασει και τα δυο ποδια του και να μην ξαναπαιξει ποτε.. Αν εβαζε το γκολ ο Μητρογλου θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα τωρα.. Ας δουν μερικοι μερικοι (Κοκκαλης και λοιποι) οτι δεν εχουμε υπερομαδα οπως νομιζουν και ας κανουν ο,τι δεν εκαναν το καλοκαιρι.. Μεταγραφες! Αφησαν την ομαδα γυμνη και ηταν μαθηματικα βεβαιο οτι θα το πληρωναμε αργα η γρηγορα.. Ο κοσμος βλεπει και θα ημαστε εκει να δειξουμε τι θελουμε για την ομαδα μας.. Ποιο στοιχειο Midi?
minarokeftes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Link it or never happened. Αλλά μιάς και το ανέφερες, θυμάσαι μήπως τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας? :lol: Ναι τα πόστ σου θα ψάχνω. Ολυμπιακός είσαι δεν υπάρχει ΜΙΑ περίπτωση να μην χλεύσασες αλλού αυτά... Εγώ τον θυμάμαι γιατι δεν είναι κολλημένο το μυαλό μου φίλε. Γιαυτό είμαι και ΑΕΚ!!!
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ελα μωρή θρυλαρα τον ήπιαμε σήμερα!!! (ολυμπιακός ειμαι, αλλα δεν μπορώ να μην κάνω χαβαλέ και ειμαι έτοιμος να δεχτώ με σκυμμένο το κεφάλι το δούλεμα σήμερα) :lol: Εντιτ: παρακαλώ τηρείτε σειρά προτεραιότητας! χΑΧΑ
sugata Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 πότε; από ποιον; edit: τώρα το είδα. Ρε άχρηστοι, ρε ψόφιοι, θέλετε και πρωτάθλημα ορέ;
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 [quote name='minarokeftes;2975519 Εγώ τον θυμάμαι γιατι δεν είναι κολλημένο το μυαλό μου φίλε. Γιαυτό είμαι και ΑΕΚ!!! Ατελείωτα respect. Ατελείωτα όμως... :lol: Δεν πειράζει' date=' καλύτερα εδώ η σφαλιάρα, παρά σε κανέναν ημιτελικό. Για να βάλουνε και οι ντίβες μας μυαλό, που μπήκαν στο παιχνίδι με αέρα πρωταθλητή Ευρώπης. Ας πάρει και το αεκάκι καμία κούπα, 15 χρόνια είναι αυτά. Ποιο στοιχειο Midi? Την κωλοφαρδία εννοεί. Που φτάσαμε, να μιλάει και ο ΠΑΟ για τύχη.
minarokeftes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ελα μωρή θρυλαρα τον ήπιαμε σήμερα!!!(ολυμπιακός ειμαι, αλλα δεν μπορώ να μην κάνω χαβαλέ και ειμαι έτοιμος να δεχτώ με σκυμμένο το κεφάλι το δούλεμα σήμερα) :lol: Φίλε μου αφού κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται στο κύπελλο!! Και πέρσι και πρόπερσι το ίδιο έγινε κάποιος απο τους μεγάλους τον ήπιε. Και λογικό είναι να κάνουμε χαβαλέ!!! Απο την στιγμή που κάνεις σε κάποιο δούλεμα πχ σε εμάς τους ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να δεχθείς το δούλεμα και απο εμάς σε τυχόν στραβή... Δεν το λέω προσωπικά σε εσένα, απλά λέω τι ισχύει.
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου αφού κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται στο κύπελλο!! Και πέρσι και πρόπερσι το ίδιο έγινε κάποιος απο τους μεγάλους τον ήπιε. Και λογικό είναι να κάνουμε χαβαλέ!!! Απο την στιγμή που κάνεις σε κάποιο δούλεμα πχ σε εμάς τους ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να δεχθείς το δούλεμα και απο εμάς σε τυχόν στραβή... Δεν το λέω προσωπικά σε εσένα, απλά λέω τι ισχύει. Ε, ναι, ποιος σου το απαγόρεψε. Αλλά Ποσειδώνας δεν θα γίνουμε μετά. Παραδέξου κιόλας ότι ήθελες από καιρό να γράψεις εδώ μέσα, αλλά πάντα στο 80 και μετά έμενες με τη χαρά...
minarokeftes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ας πάρει και το αεκάκι καμία κούπα, 15 χρόνια είναι αυτά. Σε παρακαλώ..... 2002 κυπελλούχος Ελλάδος!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Την κωλοφαρδία εννοεί. Που φτάσαμε, να μιλάει και ο ΠΑΟ για τύχη. Εδω μιλανε Ολυμπιακοι για διαιτησιες εφετος...Στο οτι σας λενε τυχερους σκαλωνετε? Α μεταξυ μας. Αυριανο πρωτοσελιδο πρωταθλητη: "Σφαγη θρυλου απο τα κορακια"
minarokeftes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εδω μιλανε Ολυμπιακοι για διαιτησιες εφετος...Στο οτι σας λενε τυχερους σκαλωνετε? Α μεταξυ μας. Αυριανο πρωτοσελιδο πρωταθλητη: "Σφαγη θρυλου απο τα κορακια" αχαχαχαχαχαχαχαχ
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Σε παρακαλώ..... 2002 κυπελλούχος Ελλάδος!!! Αλήθεια? Θυμάμαι πέρυσι, κάτι αεκτζήδες στο ραδιόφωνο, να μιλάνε για ομάδα χωρίς τίτλους 14 χρόνια τώρα. Το παίρνω πίσω. Πάντως το ξαναλέω, καλύτερα τώρα η ψυχρολουσία, γιατί με αυτό το ρόστερ δεν βγαίνουν όλες οι διοργανώσεις. Απλώς έπρεπε να πάιξεις με δευτερότριτα σήμερα, να γλυτώσεις και τη γιούχα. Αλλά ο Κόκκαλης θέλει ντάμπλ. Άρπα τώρα το αυγό γέρο και κάτσε να χαρίζεις τίτλους στους απέναντι.
foufoutios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Κοιτα οτι επρεπε να δειξει μερικες καρτουλες παραπανω, επρεπε.. Επισης το οτι επρεπε να κρατησει και 6-7 λεπτα καθυστερησεις και αυτο επρεπε.. Αλλα ετσι οπως πηγε ο αγωνας, δεν ξερω αν μας συνεφερε και πολυ.. Χαιρομαι που δικαιολογειτε με υπερφυσικες ανησυχιες και τη δικη σας ανυπαρξια φετος.. (οπως λετε και εσεις αλλωστε καθε φορα που μιλαμε για φαρδος εκ μερους σας).. τελος ειδικα εσεις δεν πρεπει να μιλατε για διαιτησια φετος..
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εδω μιλανε Ολυμπιακοι για διαιτησιες εφετος...Στο οτι σας λενε τυχερους σκαλωνετε? Αλλάξαμε θέση μάλλον. Μιλάμε εμείς για διαιτησία κι επειδή δεν έχετε να μιλήσετε εσείς για διαιτησία, μιλάτε για τύχη. Α μεταξυ μας. Αυριανο πρωτοσελιδο πρωταθλητη: "Σφαγη θρυλου απο τα κορακια" Και πρωτοσέλιδο Πράσινης: "Έξω από το κύπελλο ο διορισμένος, έκανε τα πάντα να τον κρατήσει στο παιχνίδι ο κόρακας" Γκόντζος: "Μπορεί να αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός, αλλά η ερυθρόλευκη αρμάδα που μας πέταξε εκτός κυπέλλου πέρυσι, παραμονεύει. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα".
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Φετος δεν μπορει να αρνηθει κανεις Ολυμπιακος οτι σας εχει παει η τυχη σε αρκετα παιχνιδια. Δεν ειναι υπερφυσικη ανησυχια αυτο. Στο σημερινο ματς παιξατε οπως παιζετε στα περισσοτερα, απλα δεν σας εκατσε η τυχη με το μερος σας και κυπελλο γιοκ. Οσο για εμας, τα γραφω στο δικο μας θρεντ, προσωπικα δεν ειμαι απο αυτους που προσπαθουν να καλυψουν τα δικα μας προβληματα, ποσο μαλλον ψαχνοντας την αποτυχια του ΟΣΦΠ. Τους κακοφαινεται βεβαια και με λενε Γκοντζικο και φιλογαυρο. Οπως ενδεχομενως κακοφαινεται και σε εσας που σας κρινω με τα ιδια μετρα και τα ιδια σταθμα.
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου αφού κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται στο κύπελλο!! Και πέρσι και πρόπερσι το ίδιο έγινε κάποιος απο τους μεγάλους τον ήπιε. Και λογικό είναι να κάνουμε χαβαλέ!!! Απο την στιγμή που κάνεις σε κάποιο δούλεμα πχ σε εμάς τους ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να δεχθείς το δούλεμα και απο εμάς σε τυχόν στραβή... Δεν το λέω προσωπικά σε εσένα, απλά λέω τι ισχύει. Για αυτο ακριβώς το λεω, γιατι για μενα ο χαβαλές και το δούλεμα ειναι στοιχειά που τα εχει ανάγκη το ποδόσφαιρο. Για αυτό βαράτε αλύπητα σας λεω Εχω μάθει ετσι όπως κάνω χαβαλέ να τον δέχομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.