Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑ τραγικο.Νταξει οτι ναναι τα εχουν κανει εχουν μπουρδουκλωσει τους θεσμους, παντως αυτο δεν ειναι σωστο για τις ομαδες Β κ Γ για το θεσμο του κυπελου.Εγινε και σε αλλο αγωνα αυτο ή μονο εις τα Σερας

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα κανονισμών. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί.

Το θέμα είναι λοιπόν ότι όπως πήρατε το πρωτάθλημα με την υπόθεση Βάλνερ στα χαρτιά και εξωγηπεδικά, έτσι ακριβώς θα διεκδικήσετε και το φετινό κύπελλο. Στα χαρτιά και εξωγηπεδικά. Κάποιοι απο εσάς μπορεί να είστε εντάξει με αυτό, κάποιοι όχι.

και γιατι καποιοι να ειναι ενταξει και καποιοι οχι; οι κανονισμοι ειναι κανονισμοι και πρεπει να τηρουνται..ασχετα αν εσας σας χαλαει :-)

δηλαδη...παρκαρεις παρανομα...σου παιρνουν τις πινακιδες...κι εσυ συνεχιζεις αμεριμνος να οδηγεις το αυτοκινητο σου καθε μερα χωρις πινακιδες σαν να μην τρεχει τιποτα ετσι; :X

αλλωστε...το νομιμο ειναι και ηθικο οπως υποστηριζουν καποιοι! :lol:

οσο γι αυτο με τον αριθμο ξενων παικτων στις ομαδες μικροτερων κατηγοριων, εχει γινει για να προωθηθει η παρουσια ελληνων παικτων. προβλημα τους αν δεν ξερουν τους κανονισμους (κι εσυ αν δεν ξερεις το σημα του μονοδρομου και μπεις αναποδα στην κυκλοφορια, θα σε γραψουν...ειπαμε...κανονισμοι!) .- :shifty:

Δημοσ.

Συνεχίζω να έχω πεθάνει στο γέλιο. Κόκκαλη, μην τυχόν και σε πιάσουν τύψεις. Ένσταση εδώ και τώρα. Πρέπει να ξαναπάρουν φωτιά τα ερτζιανά. Πρέπει να δώσεις ψωμί στους αρδίσκους. Πρέπει να σε φοβούνται και οι καρέκλες που κάθεσαι.

Κανένα έλεος, καμία ανοχή στην παραβατικότητα. :lol:

Ρε γιατί τους πριζώνεις?:lol:

Σοβαρά τώρα αν κάνεις την ένσταση θα καταφέρεισ ένα πράγμα: όταν θα τους λες "έχω Ντουντού, Γκαλέτι, Σουηδό" οι άλλοι θα σου λένε ότι το παίρνεις στα χαρτιά... και θα χουν και δίκιο.

Δημοσ.
έτσι ακριβώς θα διεκδικήσετε και το φετινό κύπελλο. Στα χαρτιά και εξωγηπεδικά.

αν εχεις ομαδα, ελα να μου παρεις εσυ το κυπελλο τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε...

ασχετα με το τι εγινε, επειδη πειραξε αρκετους.. οι κανονες ειναι κανονες. με τι δικαιωμα βαζεις παρωπιδες? πρεπει να τηρουνται οι κανονες. αν οχι τοτε δε χρειαζομαστε ουτε διαιτητες ουτε κανονες ουτε πειθαρχικα ουτε τπτ.. κλωτσα μια μπαλα και εισαι οκ

Δημοσ.
Ρε γιατί τους πριζώνεις?:lol:

Σοβαρά τώρα αν κάνεις την ένσταση θα καταφέρεισ ένα πράγμα: όταν θα τους λες "έχω Ντουντού, Γκαλέτι, Σουηδό" οι άλλοι θα σου λένε ότι το παίρνεις στα χαρτιά... και θα χουν και δίκιο.

Δεν με νοιάζει τι θα λένε οι άλλοι, ειλικρινά, καρφάκι δεν μου καίγεται. Οι άλλοι, όταν ο Ολυμπιακός τους πετάει τεσσάρες, μας λένε για τη διαιτησία, όταν κερδίζει με τσούκου τσούκου μας λένε για το φάρδος και όταν χάνουμε μας μιλάνε για θεία δίκη.

13 χρόνια τώρα δεν έχουν παραδεχτεί ούτε ένα πρωτάθλημα και πάντα τους φταίνε οι άλλοι.

Έτσι τώρα θα ξαναμιλάνε για την ένσταση. Άλοθι τους δίνει ο Κόκκαλης για τα χάλια τους. Γιατί αν έρθουν Καραϊσκάκη και αρπάξουν 3, θα μας λένε πάλι για την ένσταση, οπότε σε καλό τους βγαίνει η ιστορία. Ξέρεις πόσο κόσμο ταΐζει αυτή η υπόθεση?

Δημοσ.
Ξέρεις πόσο κόσμο ταΐζει αυτή η υπόθεση?

Φιλε εχεις μεγαλο δικιο σ αυτο μονο ετσι μπορει να σε κρατησει ζεστο το ελληνικο ποδοσφαιρο γιατι απο μπαλα και γηπεδα δεν.......

Δημοσ.

Γιατί τρελλαίνεστε ορισμένοι, δε μπορώ να καταλάβω.

Αυτό έλλειπε δηλαδή, να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός επειδή έφαγε 3 και έχασε...

Που ακούστηκε αυτό;

Εγώ λέω να πάμε στον καθρέφτη μας και να αμολύσουμε 2-3 χλέπες μπας και καταλάβουμε για ποιο λόγο ασχολούμαστε ακόμα με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δημοσ.
Δεν με νοιάζει τι θα λένε οι άλλοι, ειλικρινά, καρφάκι δεν μου καίγεται. Οι άλλοι, όταν ο Ολυμπιακός τους πετάει τεσσάρες, μας λένε για τη διαιτησία, όταν κερδίζει με τσούκου τσούκου μας λένε για το φάρδος και όταν χάνουμε μας μιλάνε για θεία δίκη.

13 χρόνια τώρα δεν έχουν παραδεχτεί ούτε ένα πρωτάθλημα και πάντα τους φταίνε οι άλλοι.

Έτσι τώρα θα ξαναμιλάνε για την ένσταση. Άλοθι τους δίνει ο Κόκκαλης για τα χάλια τους. Γιατί αν έρθουν Καραϊσκάκη και αρπάξουν 3, θα μας λένε πάλι για την ένσταση, οπότε σε καλό τους βγαίνει η ιστορία. Ξέρεις πόσο κόσμο ταΐζει αυτή η υπόθεση?

Δεν είναι αυτοί το θέμα.

Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι βλέπουν και αποδέχονται τα πρωταθλήματα του οσφπ (αυτά που πρέπει ε...). Και όπως και να το κάνεις τέτοιου είδους "τεχνάσματα" καλό δεν κάνουν

Δημοσ.
Εγώ λέω να πάμε στον καθρέφτη μας και να αμολύσουμε 2-3 χλέπες μπας και καταλάβουμε για ποιο λόγο ασχολούμαστε ακόμα με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

εδώ ρε πας γήπεδο και βλέπεις ΑΕΚ, για τις χάρτινες νίκες του ολυμπιακού θα αυτοχλεπωθείς; :P

Δημοσ.

Εγώ πάντως ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο, επειδή μου χαρίζει ανείπωτες στιγμές γέλιου.

Γουστάρω που είμαι Έλληνας και το ζω αυτό, γιατί αν ήμουν Νορβηγός και όλα δούλευαν ρολόι στη ζωή μου, θα το είχα ρίξει στα ληγμένα. :lol::lol:

Επίσης γουστάρω, που όταν κερδίζει ο Ολυμπιακός όλοι γράφουν στα threads τους και όταν χάνει, γεμίζει κόσμο το thread και έχουμε να λέμε για να περνάει και η ώρα μας ευχάριστα.

Αν οι αντιπαλοί σου ήταν ηθικοί, θα σου είχαν στείλει 13 χρόνια τώρα ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα για τον τίτλο. Επειδή όμως είναι αυτοί που είναι, καμία ηθική αδυναμία. Ν for Νομιμότητα. :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:17 ----------

Δεν είναι αυτοί το θέμα.

Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι βλέπουν και αποδέχονται τα πρωταθλήματα του οσφπ (αυτά που πρέπει ε...). Και όπως και να το κάνεις τέτοιου είδους "τεχνάσματα" καλό δεν κάνουν

Αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και ειδικά εδώ μέσα. Με αυτούς κάνουμε καλή κουβέντα IRL. ;)

Δημοσ.
αν εχεις ομαδα, ελα να μου παρεις εσυ το κυπελλο τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε...

ασχετα με το τι εγινε, επειδη πειραξε αρκετους.. οι κανονες ειναι κανονες. με τι δικαιωμα βαζεις παρωπιδες? πρεπει να τηρουνται οι κανονες. αν οχι τοτε δε χρειαζομαστε ουτε διαιτητες ουτε κανονες ουτε πειθαρχικα ουτε τπτ.. κλωτσα μια μπαλα και εισαι οκ

Το ότι οι κανόνες πρέπει να τηρούνται δεν αλλάζει σε τίποτα το ότι "γηπεδικά" αποκλειστήκατε, ενώ "εξωγηπεδικά" και "στα χαρτιά" θα διεκδικήσετε το κύπελλο. Νόμιμα μεν, "στα χαρτιά" δε.

Όπως και να το δεις, ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι νομιμότατη αλλά χάρτινη. Αυτό θα σου λέω. Και ξαναλέω, κάποιους δεν τους ενδιαφέρει (προφανώς και εσένα). Αλλά για ποιον λόγο θα έχεις αντίρηση αν πχ το πάρεις και εγώ σε φωνάζω "χάρτινο κυπελλούχο"? Απλή ιστορική αναδρομή θα είναι αυτός ο χαρακτηρισμός.

Δημοσ.
εδώ ρε πας γήπεδο και βλέπεις ΑΕΚ, για τις χάρτινες νίκες του ολυμπιακού θα αυτοχλεπωθείς; :P

Σουτ, τώρα μιλάμε για τον Ολυμπιακό.

Αμα ψάξω όλους τους λόγους που αξίζει να αυτοχλεπωθώ, δεν θα με πιάνει ματι για τις επόμενες έξι ζωές μου.

:P

Erwdie, άσ'τα παραμύθια ρε απατεωνίσκο, είσαι έτοιμος να σκάσεις κι ας μην το παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου ναούμ.

Δημοσ.
ετσι θελω τον KWSN_Men να μην εχει τι να πει και να ξεκιναει συζητηση 8χρονου..

μμ στο πρωταθλημα ποσο εχετε να μας νικησετε?? ολο Χ φερνουμε επειδη παιζουμε ταμπουρι ball.. νια νια νιιιιαααα .. χαχαχαχα

Και γω γουστάρω να απαντάω με απαντήσεις 8χρονου σε ερωτήσεις 8χρονου.

Και τα 8χρονα να κρύβουν το μήνυμά μου και να αφήνουν την ερώτηση στην οποία απάντησα.

Έτσι, γουστάρω να βλέπω το επίπεδο ρε παιδί μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...