Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.sport-fm.gr/article/202732

Γκουχ γκουχ....

ουαου νατος ο MVP των 2 αγωνιστικων! Αρχισε και η καζουρα βλεπω επειτα απο αυτο το κατορθωμα ε? :)

Ομως θες να συζητησουμε ελαχιστα ακομα για αυτη τη ψηφοφορια? Που ειναι οι υπολοιποι παιχτες του ΟΣΦΠ στην λιστα αυτη? Ο σουπερ Τσιλντρες που βρηκε τα πατηματατου φετος και μαμαει, ουτε 1 ψηφο? Ο Μπουρουσαρος? Ο Παπαλουκας? Η φοβερη γραμμη ψηλων? μα ουτε 1 ψηφο? Μεχρι και ο ασχετος Καλαθης που αν ηξερε μπασκετ θα εμενε ΝΒΑ, πηρε 2 ψηφους...

Εκανε 2 καλα παιχνιδια ο Κλειζα με ανυπαρκτους αντιπαλους, και ξεχωρισε σαν τη μυγα μες στο γαλα απο τον υπολοιπο κακιστο Ολυμπιακο. Μπραβο του /παλαμακια.

Στα δυσκολα με τη Μαλαγα που ηταν ο σουπερ Κλειζα? Εχμ γκουχ γκουχ

Παντως ναι, ο Κλειζα εχει σταθει καλα στα 3 ευκολα ματς του Ολυμπιακου ως τωρα, ισχυει.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

E για τον χειροτερο του Πριντεζη που δεν εχει δωσει διαπιστευτηρια στην Ευρωπη (οπως εχει δωσει ο σουπερ ντουπερ ουαου Τσαρτσαρης) καλα τα πηγε..Ειδικα αν αναλογιστεις οτι παιζει και σε λαθος θεση..

Οντως με τη Μαλαγα δεν εβαλε 30 ποντους...στην πυρα (10ποντοι 8 ριμπαουντ) !

Δημοσ.
http://www.sport-fm.gr/article/202732

Γκουχ γκουχ....

Νεράκι μην πνιγείς...

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=16&clubcode=OLY&pcode=001925&seasoncode=e2009

Ευτυχώς που βρήκες από κάπου να κρατηθείς, ένα αποκούμπι βρε αδερφέ, για την κατάντια της ομάδας σου.

Μεγάλη νίκη στο Αλεξάνδριο λέει, ρίχνει 35 πόντους ο μΠΑΟΚ στον Αρούλη, το αντιπαρερχόμαστε...

Παιχνιδάκι με το Μαρούσι που λείπει η μισή ομάδα του, στο τελευταίο 5λεπτο πέρνεις το παιχνιδάκι, το αντιπαρερχόμαστε. Πλησιάζει όμως ο καιρός. Εκτός κι αν το fun club "I want Giannakis in Olympiakos for years" κάνει το θαύμα του... Προσωπικά στηρίζω Μάνος πάντως (βλ. παρακάτω).

Αλλά ξέρω, έχουν γνώση οι φύλακες (Γιαννάκης και Μανουσέλης). Αλήθεια, ο Μέγας Μανός, έμαθε τα μυστικά της τριγωνικής επίθεσης στους παίκτες του Ολυμπιακού όπως πληροφορούμασταν πέρυσι ή ακόμα;

ΥΓ: Σπέρνει ο Γκριιιιιιρ στην Τουρκία.

ΥΓ2: Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε να πληρώσετε 1 μύριο στη Τσιμπόνα για τον παίκτη Τάφο.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=CIB&pcode=001934&seasoncode=e2009

Δημοσ.

Οτι να ναι ομως...

Λες κ ειπα εγω οτι ο Ολυμπιακος παιζει καλα.

Αλλα η μπαλα στην εξεδρα για αλλη μια φορα....

Δημοσ.
E για τον χειροτερο του Πριντεζη που δεν εχει δωσει διαπιστευτηρια στην Ευρωπη (οπως εχει δωσει ο σουπερ ντουπερ ουαου Τσαρτσαρης) καλα τα πηγε..Ειδικα αν αναλογιστεις οτι παιζει και σε λαθος θεση..

ΛΟΛ, ας βγάλει μια άμυνα στη ζωή του από αυτές που βγάζει ο Τσαρτσαρής για πλάκα... Αστεία αστεία, πόσες φορές σας έσει κλείσει το σπιτάκι ο Τσαρτσαρής; Πρόχειρα θυμάμαι μόνο δυο τα τελευταία 3-4 χρόνια. Μπορείς να με βοηθήσεις;

Οντως με τη Μαλαγα δεν εβαλε 30 ποντους...στην πυρα (10ποντοι 8 ριμπαουντ) !

Η αλήθεια είναι ότι με 4/12 εντός παιδιάς τους... έδειρε τις μάνες. Ειδικά από τη στιγμή που τα εύστοχα ήταν για να κατεβάσει τη διαφορά από τους 25 στους 18...

Πάντως, "δικαιώσου" τώρα όσο μπορείς γιατί το καλοκαίρι δύσκολο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:54 ----------

Οτι να ναι ομως...

Λες κ ειπα εγω οτι ο Ολυμπιακος παιζει καλα.

Αλλα η μπαλα στην εξεδρα για αλλη μια φορα....

Όχι, απλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.

Και τα μαλλιά είναι ο Κλέιζα που σε δικαίωσε.

Το γεγονός ότι έχει εξαφανίσει βέβαια εντελώς από το παιχνίδι του Ολυμπιακού τον Αφάνα δε σε προβληματίζει. Βάζει πόντους, άρα παίζει στη σωστή θέση. Ούτε ότι θέλει μια μπάλα μόνος του κι όταν δεν την πάρει μουρμουράει... Βάζει πόντους άρα...

Δημοσ.

Ζω για τη μερα που θα ακουσω οσους γραφετε φανατικα εδω μεσα να βγαλετε τα πρασινα γυαλια και να πειτε, ναι ρε μαγκες εχετε ενα πολυ καλο παικτη που θα τον θελαμε με τα 1000 στην ομαδα μας!!

Ποτε δεν περιμενα οτι θα υπηρχε τετοια δυσκολια να πειτε κατι τοσο απλο!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:57 ----------

Το γεγονός ότι έχει εξαφανίσει βέβαια εντελώς από το παιχνίδι του Ολυμπιακού τον Αφάνα δε σε προβληματίζει.

Δεν εχεις δει τα παιχνιδια του ΟΣΦΠ και εκτειθεσαι.

Βάζει πόντους, άρα παίζει στη σωστή θέση. Ούτε ότι θέλει μια μπάλα μόνος του κι όταν δεν την πάρει μουρμουράει... Βάζει πόντους άρα...

Βαζει ποντους, παιρνει ριμπαουντ, παιζει αμυνα..οχι παιζει σε λαθος θεση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ----------

http://www.esake.gr/player/1259

o ''εξαφανισμενος'' Τζος.. 16π, 5ριμπ, 2κλ, 1.5 ασιστ/αγωνα.

Δημοσ.
Ζω για τη μερα που θα ακουσω οσους γραφετε φανατικα εδω μεσα να βγαλετε τα πρασινα γυαλια και να πειτε, ναι ρε μαγκες εχετε ενα πολυ καλο παικτη που θα τον θελαμε με τα 1000 στην ομαδα μας!!

Ποτε δεν περιμενα οτι θα υπηρχε τετοια δυσκολια να πειτε κατι τοσο απλο!

Ρε συ μηπως τα παραλες? Ολα αυτα τα λες επειτα απο 3 ματς με ανυπαρκτους αντιπαλους οπου επαιξε καλα, και επειτα απο 1 ματς με μετριο αντιπαλο οπου επαιξε υπο του μετριου? Εβγαλες κιολας το συμπερασμα οτι κανει για τον ΠΑΟ και οτι ο Ζοτς θα τον ηθελε με τα 1000?

Εγω προσωπικα μια χαρα βολευομαι με το τωρινο ροστερ του ΠΑΟ :) Νομιζω και εσας τοσα χρονια καλα σας εχει βολεψει και ο Τσαρτσαρης (δε σας χαλασε ο 4ος τελικος περυσι).

Αλλα οταν η ομαδα ειναι μπατε σκυλοι αλεστε καθε χρονια, θα ηταν παραλογο να βγουν ολες οι μεταγραφες υπο του 0. Οποτε μιας και ο Κλειζα σε 3 ευκολα ματς ξεχωρισε αναμεσα στους τυφλους, λογικο το παραληρημα χαρας καθε Ολυμπιακου. Εξαλλου κατι τετοιοι τιτλοι MVP θα σας προσφερουν οτι χαρα ειναι να παρετε και για εφετος.

Και μιας και ειδα και ενα link της Εσακε, συνεχιζεις να πανηγυριζεις για τις 2 πρωτες αγωνιστικες με τους υπεραντιπαλους Αρη (φανηκε απτο ματς με ΠΑΟΚ), και Μαρουσι (το μισο). Μπραβο και στον Τσιλντρες λοιπον /παλαμακια.

Δεν μου λες ομως τι καναν ολοι αυτοι με εναν μετριο αντιπαλο σαν τη Μαλαγα...Δηλαδη παιρνεις 3 ματς και χαιρεσαι, αλλα ξεχνας ενα αλλο. Γιατι ετσι ρε φιλε?

ΥΓ. Για να ειμαι ειλικρινης απο το τωρινο ροστερ του ΟΣΦΠ δεν θα ηθελα ουτε ΕΝΑΝ παιχτη στον ΠΑΟ, αν ηταν να φυγει καποιος απο το υπαρχον ροστερ του ΠΑΟ για χαρη του. Τηρουμενων των αναλογιων παντα. Δηλαδη θα συγκρινουμε βασικους με βασικους, πιτσιρικους με πιτσιρικους και παγκο με παγκο. .Και για να στο κανω πιο λιανια. Καλος ο Μπουρουσακος, αλλα ΜπουρουΣΑΚΟΣ. Κλαταρει στα δυσκολα. Καλος και ο Τσιλι, αλλα Τσιλακος κι αυτος. Στα δυσκολα χαθηκε περυσι. Καλος και ο Κλειζα, αλλα με τη Μαλαγα Κλειζακος κι αυτος. Η διαφορα ολων αυτων των χρυσοπληρωμενων παιχτων του Ολυμπιακου, με τους αντιστοιχους του ΠΑΟ, ειναι οτι ο Ζοτς τους περασε την φιλοσοφια του νικητη, κατι που λειπει απο καθε παιχτη του ΟΣΦΠ, πλην 1-2 εξαιρεσεων. Οποτε παιχτες loosers αλλα ακριβοπληρωμενους, ας τους εχει ο Γιαννακης να τους καμαρωνει. Ο Ζοτς (κι εγω) προτιμα τον Τσαρτσαρη που θα κλεισει σπιτια σε τελικους κι ας εχει κανει μετρια σεζον :)

Δημοσ.
Ρε συ μηπως τα παραλες? Ολα αυτα τα λες επειτα απο 3 ματς με ανυπαρκτους αντιπαλους οπου επαιξε καλα, και επειτα απο 1 ματς με μετριο αντιπαλο οπου επαιξε υπο του μετριου? Εβγαλες κιολας το συμπερασμα οτι κανει για τον ΠΑΟ και οτι ο Ζοτς θα τον ηθελε με τα 1000?

Εγω προσωπικα μια χαρα βολευομαι με το τωρινο ροστερ του ΠΑΟ :) Νομιζω και εσας τοσα χρονια καλα σας εχει βολεψει και ο Τσαρτσαρης (δε σας χαλασε ο 4ος τελικος περυσι).

Αλλα οταν η ομαδα ειναι μπατε σκυλοι αλεστε καθε χρονια, θα ηταν παραλογο να βγουν ολες οι μεταγραφες υπο του 0. Οποτε μιας και ο Κλειζα σε 3 ευκολα ματς ξεχωρισε αναμεσα στους τυφλους, λογικο το παραληρημα χαρας καθε Ολυμπιακου. Εξαλλου κατι τετοιοι τιτλοι MVP θα σας προσφερουν οτι χαρα ειναι να παρετε και για εφετος.

Και μιας και ειδα και ενα link της Εσακε, συνεχιζεις να πανηγυριζεις για τις 2 πρωτες αγωνιστικες με τους υπεραντιπαλους Αρη (φανηκε απτο ματς με ΠΑΟΚ), και Μαρουσι (το μισο). Μπραβο και στον Τσιλντρες λοιπον /παλαμακια.

Δεν μου λες ομως τι καναν ολοι αυτοι με εναν μετριο αντιπαλο σαν τη Μαλαγα...Δηλαδη παιρνεις 3 ματς και χαιρεσαι, αλλα ξεχνας ενα αλλο. Γιατι ετσι ρε φιλε?

Οπως καποιος καταλαβαινει οτι ο Τσιλι εξαφανιστηκε σε 2 παιχνιδια ετσι και γω θεωρησα σωστο να παραθεσω τα στατιστικα του για να δουμε απο που το ψυχανεμιστηκε.

Εσυ δεν μου ειχες πει οτι περιμενε να τον δεις και μπορει να μην ειναι καλυτερος απο τον Πριντεζη ο Κλειζα?? Δηλαδη στα παιχνιδια που τον εχεις παρακολουθησει δεν βλεπεις οτι εχει εξαιρετικο επιθετικο ταλεντο, οτι παιρνει ριμπαουντ και οτι δεν αντιμετωπιζει τα προβληματα που λεγατε ολοι σας στην αμυνα, υποτιθεται επειδη ειναι 3αρι? Δηλαδη πρεπει να τελειωσει η σεζον για να καταλαβουμε οτι το παλικαρι ''το χει''? Ακομα και αν δεν συνεχισει ετσι στη συνεχεια (που ειναι εξωπραγματικο να συνεχισει) και ακομα και αν τον καψει ο Γιαννακης.

Δεν ειπα κατι παραπανω, λεω οτι εχει δειξει στοιχεια μεγαλου παικτη και οτι ειμαι βεβαιος οτι στα ημιψηλα σχηματα του Ομπραντοβιτς ταιριαζει γαντι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:18 ----------

Οκ θελεις τον Περπερογλου δηλαδη αντι Βασιλοπουλου, Τσαρτσαρη αντι Κλειζα, Τεπιτς αντι Τσιλντρες...

Δημοσ.
Οπως καποιος καταλαβαινει οτι ο Τσιλι εξαφανιστηκε σε 2 παιχνιδια ετσι και γω θεωρησα σωστο να παραθεσω τα στατιστικα του για να δουμε απο που το ψυχανεμιστηκε.

Εσυ δεν μου ειχες πει οτι περιμενε να τον δεις και μπορει να μην ειναι καλυτερος απο τον Πριντεζη ο Κλειζα?? Δηλαδη στα παιχνιδια που τον εχεις παρακολουθησει δεν βλεπεις οτι εχει εξαιρετικο επιθετικο ταλεντο, οτι παιρνει ριμπαουντ και οτι δεν αντιμετωπιζει τα προβληματα που λεγατε ολοι σας στην αμυνα, υποτιθεται επειδη ειναι 3αρι? Δηλαδη πρεπει να τελειωσει η σεζον για να καταλαβουμε οτι το παλικαρι ''το χει''? Ακομα και αν δεν συνεχισει ετσι στη συνεχεια (που ειναι εξωπραγματικο να συνεχισει) και ακομα και αν τον καψει ο Γιαννακης.

Δεν ειπα κατι παραπανω, λεω οτι εχει δειξει στοιχεια μεγαλου παικτη και οτι ειμαι βεβαιος οτι στα ημιψηλα σχηματα του Ομπραντοβιτς ταιριαζει γαντι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:18 ----------

Οκ θελεις τον Περπερογλου δηλαδη αντι Βασιλοπουλου, Τσαρτσαρη αντι Κλειζα, Τεπιτς αντι Τσιλντρες...

Ναι εγω ημουν που ελεγα να περιμενουμε για να δουμε τι ρολο βαραει ο Κλειζα. Και η εικονα που μου εδειξε ως τωρα ειναι οτι τα παει καλα με ισχνους αντιπαλους. Στο μοναδικο ματς με μετριο αντιπαλο -ουτε καν δυνατο- δεν καταφερε να δειξει τιποτα απο οσα επικαλεισαι. Οποτε για μια ομαδα που στοχευει ψηλα, τα κριτηρια ειναι τα δυσκολα ματς και οχι ο Αρης και η αλλη ομαδα που παιξατε στην Ευρωλιγκα (ουτε το ονομα της δε θυμαμαι).

Οσο για τους παιχτες που λες: Τον αφανα δεν τον θελω στον ΠΑΟ ουτε αντι του Βεργινη γιατι ειναι απροσαρμοστος και επισης δε θελω να γελανε οι αντιπαλοι με τους παιχτες μου οπως εχω γελασει εγω με αυτον στα μεταξυ μας ντερμπυ (ισως για 3ο παγκιτη με μισθο κοντα στο 1/20 απο αυτα που παιρνει τωρα), τον Τσαρτσαρη που εχει δειξει χρονια τωρα ποιος ειναι δεν θα τον ανταλλαζα απο τωρα για παικτη που εχω δει σε 4 ματς μολις και τον Βασιλοπουλο ισως τον ηθελα για αναλωσιμο (σαν μια LIGHT εκδοση του Χατζηβρετα ας πουμε, γιατι για να φτασει τον Νικολα θελει πολλα ψωμια ακομα).

edit: Εν πασει περιπτωση, αν ειναι να σου δωσει χαρα το γεγονος οτι εχεις στο ροστερ σου 2-3 παιχτες που θα ειχαν θεση στον ΠΑΟ (αυτο και μονο αποδεικνυει οτι μεσα σου θεωρεις πολυ ανωτερο τον ΠΑΟ απτην ομαδα σου), τοτε ας μη στο χαλασω, μιας και αλλη μπασκετικη χαρα δε βλεπω να παιρνεις εφετος... Ωραιος και ο Τσιλι των εκατομυριων ευρω, ωραιος και ο Βασιλοπουλος, ωραιος και ο Κλειζα των εκατομυριων ευρω, ωραιος και ο Βον Ουειφερ των εκατομυριων ευρω, ωραιος και ο Μπεβερλι.

Δημοσ.

Ο Βασιλοπουλος ειναι 3αρι, οι 2 που αναφερεις ειναι 2αρια.

Τα στοιχεια ειναι εκει, ασχετο αν δεν τα βλεπεις. Δηλαδη οκ 10π 8ρ δεν ειναι τιποτα για σενα κ το δεχομαι, αλλα δε μπορει να περιμενεις να σου βαλει 30ποντους οταν η ομαδα παραπαιει. Και να απαιτεις να την παρει απ το χερακι και να καθαρισει το ματς μονος του. Λες και σε σας το κανει αυτο κανενας.

Κ το ξαναλεω, εχετε μερικους παικτες που εμενα μ αρεσουν παρα πολυ για την ομαδα μου ΔΔ/Σπανουλης/Μπατιστ αλλα επιμενω οτι μεσα απ τη δουλεια του Ομπραντοβιτς ο καθε παιχτης φαινεται 10 φορες καλυτερος,

γιατι απλα εχει ρολο, εχει ελευθερα σουτ και δεν χρεωνεται και τη δημιουργια και την εκτελεση και την αμυνα οπως γινεται σε μας.

Γ αυτο και θεωρεις τον Περπερογλου παικταρα και στην Εθνικη ηταν για κλαμματα, γ αυτο και μεχρι και ο μουσχαρος ο Σερμαντινι εβρισκε παρτο-βαλτο φασεις διαρκως.

Σκεψου ομως το αντιστροφο, σκεψου να ειχαμε εμεις τον Τσαρτσαρη αντι του Κλειζα στα προηγουμενα παιχνιδια..ή εστω τον Περπερογλου αντι του Τσιλντρες..ναυαγιο

Δημοσ.

Ωραια και τι θες να κανω τωρα? να φανταστω τους παιχτες μου να παιζουν στον ΟΣΦΠ, για να πεισω τον εαυτο μου οτι τελικα ο ΟΣΦΠ εχει καλυτερους παιχτες απτους δικους μου? Καταλαβαινεις οτι το παραπανω ποστ δεν στεκει. Παντως ωραιες λογικες βρισκετε... Εντωμεταξυ εσυ δεν ελεγες μεχρι πριν λιγο καιρο οτι ο Γιαννακης ειναι μια χαρα προπονητης? Τωρα τον απαξιωνεις για να βγαλεις τους παιχταραδες του ΠΑΟ, μετριους αν ειχαν το Γιαννακη προπονητη? Νταξ...

Οσο για αυτα περι "να παρει την ομαδα απτο χερακι", δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Ο Βουισιτς και ο Τεοντοσιτς δηλαδη τι κανανε στο ματς με τη Μαλαγα? Ο σουπερ ντουπερ ουαου MVP, all star, με προσοντα, Κλειζα γιατι να ειναι πολυ πιο χαμηλα απο αυτους τους 2? Και οι 10 ποντοι που λες και ξαναλες οτι εβαλε, καλο ειναι να διευκρινιζεις οτι το εκανε με 30% ποσοστο ευστοχιας και πιο συγκεκριμενα 3/9 διποντα. Καλο ποσοστο για 4ρι με ολα τα προσοντα που περιγραφεις.

Για τον ΠΑΟ και αν εχειπαιχτες που να παιρνουν την ομαδα απτο χερακι σε κακη αποδοση των υπολοιπων ναι εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο αν εξαιρεσεις τον Σπανουλη, τον Πεκοβιτς, τον Νικολας, τον Μητσο, τον Σαρας και κανα 2 ακομα. Ποσο μαλλον με την Μαλαγα... Δυσκολο πραμα να παρει καποιος απο αυτους την ομαδα απτο χερακι με τετοιο αντιπαλο. Το χουν αποδειξει τοσα χρονια, οτι δε μπορουν...Ευστοχο το σχολιο σου.

Οσο για τον Περπε επειδη παλι τα ιδια λες, πες μου περυσι στον τελικο με την ΤΣΣΚΑ ποιος πηρε τις κρισιμοτερες προσπαθειες και καθαρισε το παιχνιδι...Πες μου επισης περυσι στην αρχη της σεζον ποιος ηταν πρωτος σκορερ σε πολλα παιχνιδια, οταν ολος ο ΠΑΟ ηταν μετριος. Εσεις ακομα τοτε ψαχνατε να υπολογισετε ποσα ευρω κοστιζει ο καθε ποντος του σουπερ Τσιλι σας...Αλλα τα κομπιουτερακια χτυπαγαν error. Δεν ειχατε χρονο να ασχοληθειτε με τον ΠΑΟ κατα συνεπεια, οποτε λογικο ο Περπε να σας φαινεται 0 μπροστα στον αφανα και τα ευρω του.

Δημοσ.

Για τον ΓΙαννακη ειπα οτι εχει μπερδεψει τον εαυτο του και την ομαδα, τουλαχιστον 1500 φορες..Μη θυμασαι οτι να ναι.. Και εκτος αυτου, εγω για ακρως θετικο το λεω οτι ενας προπονητης κανει τους παικτες του 10φορες καλυτερους. Ελεος αυτη ειναι η δουλεια του.

Δεν ειδες το ματς με τη Μαλαγα γ αυτο τα λες αυτα. Η ομαδα δεν υπηρχε στο γηπεδο. Εγω και συ καλυτερη αμυνα θα παιζαμε. Ο Παο δε θυμαμαι να χει παιξει ποτε τοσο χαλια.

Η μαλλον θυμαμαι τα ματς με την Μπαρτσελοντα περυσι. Ε λοιπον δε νομιζω να πηρε κανενας την ομαδα απ το χερι και να κερδισε μονος του την αντιπαλο ομαδα. Αναγκαστικα μια πολυ κακη βραδια της ομαδας κανει σχεδον ακατορθωτο το να παιξει καποιος ανω του μετριου. Η Θυμασαι εσυ κανα ματς οπου να παραπαιεις και να σε παρει απ το χερι ενας παικτης και να κερδισει τον αντιπαλο μονος του?

Απο κει και περα ελπιζω να μην μας κανει καμια κηδεια η Λιετουβ αυριο.

Ναι δεν αντιλεγω κορυφαιος ο Περπερογλου. Παιζει να ναι το μεγαλυτερο κριαρι που υπαρχει στον ΠΑΟ αυτη τη στιγμη (μετα το Σερμαντινι βεβαια, αλλα ο ψηλος τουλαχιστον δικαιολογειται λογω ηλικιας..)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:08 ----------

Και μερικα πραγματα που πρεπει να αλλαξουν σε σχεση με το παιχνιδι με το Μαρουσι.

- Συστημα για τον Ουειφερ, να παρει μερικα σουτ τουλαχιστον, να βρει ψυχολογια. Δε θυμαμαι (και κυριολεκτω) να τον εχω δει ποτε να σουταρει, εκτος απο βολες.

- Να ''τρεξουμε'' την αντιπαλη αμυνα. Εστω με ενα figur8 που να καταληγει σε p&r. Στο παιχνιδι της Κυριακης δεν εκανε βημα η αμυνα του ΑΜαρουσιου, γιατι πολυ απλα δεν χρειαζοταν. Με τον Παο θα εχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα στο να σκοραρουμε.

- Περιστροφες στο 3ποντο (Λεγε με δεν παιζω ζωνη και δεν βαζω τον Βουισιτς στην κατασταση που ειναι).

- Αμυντικο Ριμπαουντ!! Χωρις σχολια.

Παντως στο παιχνιδι με το Μαρουσι, αρχικα ο Σοφο ηταν εξαιρετικος (αντικατασταθηκε στο 8' και δεν ξαναεπαιξε μεχρι το Β' Ημιχρονο). Στο μεσοδιαστημα ανελαβε δραση ο Τσιλι και ηταν πολυ ουσιαστικος, μεχρι να παρει μπρος ο Κλειζα και να τελειωσει το παιχνιδι.

Ειναι ξεκαθαρο πως η 5αδα Τεοντοσιτς-Τσιλι-Βασιλοπουλος-Κλειζα-Σοφο ειναι η 5αδα που σκεφτεται ο ΓΙαννακης και δοκιμαζει για το ματς με τον

Παο. Ωστε να χει γρηγορες περιστροφες στην αμυνα, να παιρνει τα ριμπαουντ, να ματσαρει τον Πεκοβιτς και να μην δινει μις ματς στους αντιπαλους περιφερειακους. Μπεβερλυ και Ουειφερ οι ''αντι-ΣΠανουλης''.

Δημοσ.

Αν δεν βγαλει ο προπονητης συστηματα για τριποντο, τι περιμενεις? αντε να δεις 5-6 σουτ αν τυχει και μεινουν μονοι τους απο λαθος αμυνα των αντιπαλων..

Δημοσ.

Δε θα κατσω να αναλυσω ματς πριν 10μηνες αλλα οπως και να το κανουμε αλλο πραγμα η Μπαρτσα και αλλο η Μαλαγα. Μη συγκρινουμε την αποδοση της μιας ομαδας εναντιον της Μπαρτσα με την αποδοση της αλλης εναντιον της Μαλαγα.

Επισης ναι οκ επικαλεστηκες εσυ 2 ματς με τη Μπαρτσα, εγω μπορω να σου επικαλεστω ολα τα μεταξυ μας παιχνιδια, για το ποιοι πηραν τον ΠΑΟ απτο χερι, μπορω να σου επικαλεστω τα ματς με τη Σιενα, μπορω να σου επικαλεστω τον ημιτελικο κυπελλου με το Μαρουσι οπου η ομαδα ηταν πατος, αλλα καποιοι πηραν την ομαδα απτο χερι και την πηγαν τελικο, μπορω να σου πω για τον τελικο Ευρωλιγκα με την ΤΣΣΚΑ, μπορω να σου λεω δυσκολα παιχνιδια μεχρι αυριο. Γιατι δηλαδη πρεπει να κοιταω μονο τις 2 ηττες απο την Μπαρτσα για να πω αυτο που σε συμφερει? Την υπολοιπη σεζον που ειχα την καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη να την ξεχασω, για να πω οτι δεν εχω παιχτες ηγετες εν τελει? :X

Για τον Σερμαντινι εισαι πολυ βιαστικος και θα εκτεθεις και παλι. Εδω θα μαστε... Σκεψου τι ελεγες για τον Καλαθη-Σλουκα πριν λιγο καιρο.

Για τον Περπε συνεχιζεις να λες τα ιδια κ τα ιδια...Προφανως δε θες να αποδεχτεις μεσα σου, δεδομενα πραγματα. Ενας παιχτης που στον φετινο Ολυμπιακο θα ηταν πολυ χρησιμος, πιστεψε με. Δεν ειναι ο σουπερσταρ οπως το υπολοιπο σχεδον ροστερ του ΠΑΟ, πλην ομως φιλοτιμος, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ και με συγκεκριμενη αποδοση σε καθε ματς, με περιπτωσεις βελτιωσης. Και επειδη ο Περπε μου καθαρισε και εναν τελικο Ευρωλιγκα στα πιο κρισιμα λεπτα, κατι που δε θα κανει κανενας παιχτης απο αυτους που εχει ο ΟΣΦΠ (μιας και δεν ειναι ικανοι να φτασουν ως τον τελικο καν), απο εμενα θα εχει σεβασμο, απλα και ομορφα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...